Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטיחות פאסיבית טובה מאוד יחסית למכוניות דומות מאותו שנתון.

בטיחות אקטיבית גבוהה בזכות הAWD.

איכות בניה תא הנוסעים ברמה גבוהה. הדגם RX הינו דגם נדיר יחסית בישראל.

מלבד אמינות מופלגת ובטיחות, האימפרזה הצטיינה גם בנוחות נסיעה אל מול דגמים מקבילים. בRX היו מושבים קדמיים עם תמיכה צידית טובה יותר מאשר דגם ה1.6.

בשל הדיפרנציאל האחורי וציר ההנעה המרכזי, האימפרזה עלולה להיות מעט רועשת יותר עבור הנוסעים מאחור. ההנעה הכפולה ומשקל הרכב היחסית גבוה גובים את מחירם בתצרוכות דלק הנעות בין 7-10 ק"מ לליטר, תלוי באופי הנהיגה ובלאי המערכות.

בעת קניית הרכב חשוב מאוד לבדוק את נושא ההנעה הכפולה, הדיפרנציאל המרכזי וזה האחורי. לדעתי לא כל מכון בדיקה ערוך לכך.

לRX היו חישוקים קלים ייחודיים. אני בספק אם ליבואן כיום יש מלאי עבור חישוקים כאלה. תמיד ניתן להתקין תחליפיים, אבל המקוריים פשוט יפים יותר. לRX יש גם ספוילר אחורי (גניב מאוד משום מה, מה שמותיר חורים מכוערים במכסה תא המטען) ופנסי ערפל קדמיים, שגם הם, משום מה, נוטים להיגנב.

בארה"ב המכונית נמכרה עם מנוע 2.2 ו2.5 ליטר, והוצעה גם בגרסת הRS שדמתה חיצונית לGT. לארץ הגיע הדגם האירופאי עם מנוע 2.0 ליטר ו125 כ"ס (אם אני זוכר נכון). מעטות מאוד נמכרו כאן והיו בזמנו דגם נדיר וייחודי. עם זאת, תחזוקה לא נאותה ואף התעללות מצד בעלים (שחשבו שמדבקת ה4X4 מקנה לרכב יכולות שטח כלשהם, או שהספוילר ופנסי הערפל מאפשרים דהירה בשבילים כמו קולין מקריי) הסבו נזק רב, ולכן יש להקפיד בדקדקנות יתרה בעת בדיקת הרכב.

פורסם

לפי דעתי המעט של הדגם הנ"ל שהגיע ארצה הגיע רק לידיים טובות כי לא ממש כל אחד קונה את הדגם הנ"ל.

אנשים שמחפשים סובארו משפחתית "נבהלים" ממנוע 2000 ומהנעה 4*4 .

"מה אני צריך 4*4?

"מנוע 2000 מנוע גדול"

וכדומה.

אוטו זריז יחסית ל-1600 אחיזת כביש טובה,בודי קל מאד.

אני אישית מחבב דגמים נדירים.

בהצלחה

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

• תוכן חדש...