Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזה מצחיקים אתם

ישר קוראים על בחורה ונדלקים

לא ראיתם אותה, כנראה היא קטנה +-17 לפי הדיבור.

מה אתם חושבים ייצא לכם מזה ? יאלה צאו מהבית וחפשו קצת סחורה ברחוב ולא באינטרטנט

ככה הם...באה בחורה תמימה שואלת שאלות, החברה מתחילים להזיל ריר...("כשהזין עומד - הראש בתחת") ובסוף תמיד אותו סיפור....

חברי הפורום: :loco::yum:

הבחורה המסכנה: :shock:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
יש לך במקרה אותו על פאב FTP או מקום אחר שלא EMULE? קובץ של 200 מגה לקח לי כמעט שבוע להוריד, עוד אחד יחסית נפוץ.

לקח לי שבוע להוריד אותו. יש לי אני חושב איזה 20 מקורות שזה קצת אבל יחסית זה היה ממש מהיר.

תשאיר את המחשב דלוק כל הזמן עד שזה ירד.

אם היה לי פאב או לינק לHTTP זה היה מצויין אבל אין, זה המקור היחיד. :?

פורסם
מי שרוצה ללמוד ווילים צריך לא מורה ולא נעליים רק - אופנוע שטח / דוש .נקודה.

מי שרוצה ללמוד ווילים לא צריך מורה ולא נעליים רק - אופנוע כלשהו (הילוכים), גם RMX / DT או אפריליה RS (וכל יתר הדמוי כבדים האלו), כל אופנוע הילוכים יתאים.

אך יש לומר שגם בקטנועים אפשר לעשות אבל אלו שיש להם כוח לא כמו הונדה דיו או סאן יאנג סופר פיור או משהו כזה.

למשל בימאהה ארוקס או פייאג'ו NRG קל לעשות.

פורסם
מי שרוצה ללמוד ווילים לא צריך מורה ולא נעליים רק - אופנוע כלשהו (הילוכים), גם RMX / DT או אפריליה RS (וכל יתר הדמוי כבדים האלו), כל אופנוע הילוכים יתאים.

אך יש לומר שגם בקטנועים אפשר לעשות אבל אלו שיש להם כוח לא כמו הונדה דיו או סאן יאנג סופר פיור או משהו כזה.

למשל בימאהה ארוקס או פייאג'ו NRG קל לעשות.

כשתתבגר ותרכב על אופנוע (כל מה שהזכרת לא ממש אופנועים -פרט לצורה ויכולת לזוז מהמקום) ,אז תבין את ההבדל ואולי גם תתן עיצות (תבין גם את ההבדל בין ווילי-נסיעה עם העברת הילוכים לבין הקפצה).

r750.JPG

פורסם
כשתתבגר ותרכב על אופנוע (כל מה שהזכרת לא ממש אופנועים -פרט לצורה ויכולת לזוז מהמקום) ,אז תבין את ההבדל ואולי גם תתן עיצות (תבין גם את ההבדל בין ווילי-נסיעה עם העברת הילוכים לבין הקפצה).

רק הקפצה אני יכול לעשות עם קטנוע (50 סמ"ק) שיש לי, ואמרתי שווילי אני לא הצלחתי כי אין לו כוח הוא ישר יורד. אז מה אתה ישר אנטי "שתתבגר..." אולי אני בן 30-50 מאיפה לך ?

אני נותן מכת גז והוא בקושי עולה. אולי למשך שניה.

באופנוע בהילוך הראשון יש כוח שדרוש להרמת הפרונט והמשך נסיעה. אני לא אומר שחייבים בהילוך ראשון אפשר בהילוכים הראשוניים (1..2..3).

פורסם
רק הקפצה אני יכול לעשות עם קטנוע (50 סמ"ק) שיש לי, ואמרתי שווילי אני לא הצלחתי כי אין לו כוח הוא ישר יורד. אז מה אתה ישר אנטי "שתתבגר..." אולי אני בן 30-50 מאיפה לך ?

אני נותן מכת גז והוא בקושי עולה. אולי למשך שניה.

באופנוע בהילוך הראשון יש כוח שדרוש להרמת הפרונט והמשך נסיעה. אני לא אומר שחייבים בהילוך ראשון אפשר בהילוכים הראשוניים (1..2..3).

אדון סקייליין יקר , אם ניסיונך מתמצא ברכיבה על טוסטוס , צדקתי בזה שרמזתי לך לא לתת עיצות בנושא ,

שים לב מה יעצת לווילית (אני בטוח שהיא חמודה גם בלי תמונה ...) , ללמוד לעשות ווילים על אפריליה RS

- אני בטוח שעוד כמה שנים ( אתה לא בן 30 ולא 50 ) , כשתתנסה תבין , גם אני לא נכנס לפורום רפואה וחולק על מה שרופאים כותבים אז גם אתה תנהג כך, ולא תעשה לעצמך פאדיחות.

פורסם
אדון סקייליין יקר , אם ניסיונך מתמצא ברכיבה על טוסטוס , צדקתי בזה שרמזתי לך לא לתת עיצות בנושא ,

שים לב מה יעצת לווילית (אני בטוח שהיא חמודה גם בלי תמונה ...) , ללמוד לעשות ווילים על אפריליה RS

- אני בטוח שעוד כמה שנים ( אתה לא בן 30 ולא 50 ) , כשתתנסה תבין , גם אני לא נכנס לפורום רפואה וחולק על מה שרופאים כותבים אז גם אתה תנהג כך, ולא תעשה לעצמך פאדיחות.

קודם כל תחשוב מה שאתה רוצה איך שאתה ומתי שאתה רוצה אני לא מתכוון להתווכח איתך.

דבר שני אני לא יעצתי לוולית לעשות ווילי עם אפריליה RS אני פשוט אמרתי את זה, לא מכוון אליה. אמרתי את זה על כל אופנוע שיש ונתתי דוגמא ל50 סמקים. ובכלל הגבתי על ההודעה שלך שאמרת ש"ללמוד לעשות ווילית צריך לא מורה ולא נעליים" וכו'.

• תוכן חדש...