Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז אבא שלי רוצה לקנות לאמא שלי איזה משהו צנוע שתוכל לנסוע לעבודה בשקט והוא מחפש רכב גבוהה עד 60 אלף שקל.

בעיקרון אין משהו ספציפי שצריך להיות באוטו חוץ מ5 מושבים ואוטומטי (לא חדש כמובן...).

הוא חשב על טריוס (של דייהטסו? ככה כותבים?) וגרנד ויטרה (לא זוכר של מי), מה דעתכם?

כמובן שאף אחד פה לא יכול לצפות כמה יהיה המחיר הסופי של הרכב כי בסך הכל זה בין הקונה למוכר אבל בהערכה גסה אשמח לקבל הצעות בסביבות ה50-60 אלף שקל להערכתם.

תודה מראש, עידן

פורסם

טרנו\פגארו קצרים שנתונים 94-97

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
אוקיי אז אבא שלי רוצה לקנות לאמא שלי איזה משהו צנוע שתוכל לנסוע לעבודה בשקט והוא מחפש רכב גבוהה עד 60 אלף שקל.

בעיקרון אין משהו ספציפי שצריך להיות באוטו חוץ מ5 מושבים ואוטומטי (לא חדש כמובן...).

הוא חשב על טריוס (של דייהטסו? ככה כותבים?) וגרנד ויטרה (לא זוכר של מי), מה דעתכם?

כמובן שאף אחד פה לא יכול לצפות כמה יהיה המחיר הסופי של הרכב כי בסך הכל זה בין הקונה למוכר אבל בהערכה גסה אשמח לקבל הצעות בסביבות ה50-60 אלף שקל להערכתם.

תודה מראש, עידן

דבר ראשון, יש סיב אמיתית שהיא רוצה ג'יפ? סיבה שמנצחת בטיחות אקטיבית נחותה וצריכה דלק גבוהה?

אם בכל זאת, כדאי להתאמץ ולחפש ראב4 מ-97. טויוטה: 0 תקלות. הנעה כפולה קבועה, עוזר בבטיחות האקטיבית. לא בהמה כמו פאג'רו.

רכב כיפי ומוצלח שמשרת את המשפחה שלי כבר 7 שנים.

חסרון משמעותי שיש לקחת בחשבון בכל זאת, צריכת הדלק די גבוהה לכן יש לשקול כדאיות אם הדרך לעבודה רחוקה.

פורסם
טרנו\פגארו קצרים שנתונים 94-97

פעם אחרונה שבדקתי מחירים של פג'ארו הם לא היו ממש בסביבות ה60 אלף שקל...

דבר ראשון, יש סיב אמיתית שהיא רוצה ג'יפ? סיבה שמנצחת בטיחות אקטיבית נחותה וצריכה דלק גבוהה?

כן ישנה סיבה, אבל מה זה משנה? היא צריכה רכב גבוהה והדגש הוא על רכב גבוהה, לא משהו מפלצתי כמו פג'ארו.

בקשר לטריוס, חברים שברשותם אחד אמרו לי שהשליטה שלו בכביש לא מי יודע מה וגם המנוע 1300 לא נותן נקודת זכות של ממש, אבל מצד שני המחיר דיי זול...

פורסם

אם צריך רכב גבוה והעבירות אינה פרמטר רנו סניק מהדגמים הראשונים של 1998 הוא אופציה מצויינת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...