Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חובה עור של פיל. מספיק לא לייחס חשיבות לרפי שכל.

גם להזכיר לעצמך שאפילו בבון אינטליגנט יותר מהם עוזר.

לפותח השרשור,

מקווה שתלונתך לא תיקרא ותיזרק לפח מיד אחר כך. גם אם כן יש לך אופציות נוספות שכוללות אמצעי מדיה נוספים.

אני מבין שאתה עצבני, בעוד כמה ימים העניין יירגע ותוכל לחשוב על כל הסיפור מנקודת מבט אחרת.

פורסם
אתה מנסה להגיד שאם אוטובוס מעורב בתאונת דרכים, הביטוח לא יכסה מי שלא יציג כרטיס נסיעה?

על מה זה מבוסס?

יש ביטוח לכל אדם שנוסע באוטובוס גם אם הוא התפלח בלי תשלום.

מתוך ההסברים והתדרוכים שעוברים הנהגים באגד.

פורסם
נכון,השובר הינו מוצא ויעד בלבד לתאריך הנקוב ולא חופשי חודשי

הבעיה היא בשיטה הדפוקה שבה הצבא מנפק את הכרטיסים האלה.

אמנם כתוב על השובר "הרצליה- אשדוד" אבל מה לעשות שאשדוד היא עיר גדולה, ומהתחנה המרכזית חברינו זקוק לאוטובוס עירוני פנימי כדי להגיע הביתה.

מקור הבעיה הוא בצורת הרישום הטפשית הזו...

לדעתי השובר צריך להיות חופשי יומי לאותו היום הרשום ע"ג הצו.

גילוי נאות- אני מתגורר בר"ג, וצו המילואים היה נשלח עד לא מזמן לבית אימי בהרצליה, ועדיין אף נהג לא עשה לי בעיות כשעליתי על אוטובוס ברמת גן... ממה שאני מכיר (10 שנות מילואים ואוטובוסים לצפון ולדרום) הנהגים מאוד מפרגנים למילואימניקים ולא עושים בעיות.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
היום עליתי לאוטובוס וזה מפעים אותי כל פעם מחדש כשאני נוסע באוטובוס (אני מחזיק רכב תודה לאל), הנהגים פשוט חושבים שהם מסיעים עצים או חצץ.

מסכים עם כל מילה ומילה שכתבת בכל ההודעה שלך. פשוט בושה וחרפה רוב הנהגים. היה אחד אפילו אצלנו שנהג בפראות בכיכר, עלה על הכיכר ובגלל זה אישה אחת זקנה נפלה על רצפת האוטובוס. היו חילוקי דעות מי אשם, לדעתי הנהג כי הוא נסע כמו אידיוט. אז לא מפליא אותי שיש אחד שלא רוצה להעלות מישהו עם אישור נסיעה אפילו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

זה נשמע מטומטם כי גם אצלי התחנה מרכזית רחוקה מאוד מהבית שלי

למה חייל מילואים צריך לשלם מכיסו בשביל להגיע הביתה בבטחה?

פורסם

קרה לי גם, ברמת העיקרון הם צודקים ב100%, הכרטיס מציין כיוונים, במקרה שלי נהגים שלא ידעו מה לקחת לקחו לי את הכרטיס הלא נכון + הצבא לא סיפק לי מספיק כרטיסי אוטובוס ולא סיפק לי ביום המילואים עצמו כרטיס חזרה (הגעת, גייסנו יותר מדי - פשוט לך הבייתה) שמחתי וכעסתי באותו רגע :)

בכל אופן לקחתי מחייל מילואים אחר שנשאר לו כרטיס מיותר, אך אין זה היה כרטיס שמציין את ירושלים ולכן העלו בפניי את טענה זו אך הסברתי יפה את מה שעבר עליי היום, והחיוך של הנהג נתן לי נסיעה ללא בעיה.

הוא לא היה חייב לקחת אותי + הביא לי עוד 3 כרטיסים של חיילים אחרים שכבר עלו לאוטובוס כדי שיהיה לי להמשך הנסיעה הבייתה (הייתי צריך עוד 2 כרטיסים, אפילו לא ביקשתי ממנו!, התחננתי שאני לא רוצה כי זה יעשה לו בעיות והוא רק אמר לי "אל תדאג, הכל בסדר"), יצאתי עם תחושה טובה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

מסקנה- צריך לפתח יחסים טובים עם השלישות, כדי שיהיהו 3-4 תווי נסיעה ספייר, ללא תאריך ועם חתימה.

:-D

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...