Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהג האוטובוס של אגד תעבורה דיבר בפלאפון וזרק אותי מהאוטובוס.

xXxShuShxXx
שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היום הייתי ביום מילואים וקיבלתי שוברים לנסיעה הביתה.

עליתי על אוטובוס פנימי באשדוד בתחנה המרכזית והגשתי לנהג את שובר הנסיעה יחד עם הצו והחוגר כפי שנהוג.

הנהג אמר שלא מגיע לי לנסוע באוטובוס שכן על שובר הנסיעה רשום מ-הרצליה ל-אשדוד, ואילו אני כבר באשדוד.

הנהג התחיל בנסיעה איטית תוך כדי שהוא מחטט בפלאפון שלו ומתקשר מהפלאפון בלי דיבורית תוך כדי נסיעה.

אני התעצבנתי ומיד הערתי לו על כך - "נהג, או שאתה נוהג, או שאתה מדבר בפלאפון, לא שניהם יחד." והוא קרא לי "מה אתה שוטר? תסתום את הפה שלך!".

לאחר מכן הוא עצר בצד (עדיין בתחום התחנה המרכזית) ואמר שהוא לא נוסע עד שאני יורד מהאוטובוס!

הנוסעים באוטובוס התעצבנו שהנהג מתעכב והתחילו לצעוק ולהציע לשלם על הכרטיס שלי, אך סירבתי בתוקף שכן אני לא זקוק לנדבות מאף אחד, ואני בסך הכל רוצה להגיע לביתי אחרי יום המילואים שעשיתי!

התביישתי וירדתי מהאוטובוס ונכנסתי מיד למשרד מנהל התחנה ושם הגשתי תלונה רשמית גם כן.

אני מאוד עצבני, ואני רוצה שכל התלונה הזאת לא תיפול בין הכיסאות ושהנהג יקבל את מה שמגיע לו.

שלחתי פקס למשרד התחבורה, ולאגד תעבורה, ובנוסף שלחתי תלונה בטופס באינטרנט, שוב גם במשרד התחבורה וגם באגד תעבורה.

מה עוד אפשר לעשות? אם התוצאה של התלונות האלה לא מספקת אותי, מה הצעד הבא?

תודה מראש!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לך שמות של עדים שנכחו באירוע ויוכלו להעיד לטובתך? מצוין. עכשיו המתן בסבלנות עד לתשובה של לפחות אחד מהגורמים שפנית אליהם. מי יודע, אולי תקבל תשובה כזאת שתייתר את הצורך לנקוט בצעדים נוספים.

התשובה שקיבלת אינה מספקת אותך? זה הזמן לפנות לביהמ"ש ולהיעזר בעדים. רק אל תשים את העגלה לפני הסוסים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשאתה נוסע עם כרטיס לא מתאים למעשה אין לך ביטוח

ואם יקרה לך משהו נחש מי ישא באחראיות

וגרוע מכך מי יחפש את חברת הביטוח כדי לשלם הוצאות רפואיות

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה ממש לא עניין של ביטוח, העניין פה הוא מהותי, שהנהג לא רצה/לא ידע שככה נראה שובר מילואים.

ואם הנהג לא יודע (ואני מזכיר, הוא היה בתחנה מרכזית) אני בטוח שהיו דרכים אחרות לפתור את זה מאשר להתנהג בצורה שבה הוא נהג, לגרום לקהל להתעצבן ולשחק לי במצפון שכביכול "אני מעכב את כל הנוסעים".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלחתי פקס למשרד התחבורה, ולאגד תעבורה, ובנוסף שלחתי תלונה בטופס באינטרנט, שוב גם במשרד התחבורה וגם באגד תעבורה.

תודה מראש!

שלחת תלונות לכל העולם ואשתו, זה בטח לא יעבור לנהג חלק, אתה לא חושב שזה מספיק בשלב זה.

נהג מנוסה
:roll:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה ממש לא עניין של ביטוח, העניין פה הוא מהותי, שהנהג לא רצה/לא ידע שככה נראה שובר מילואים.

ואם הנהג לא יודע (ואני מזכיר, הוא היה בתחנה מרכזית) אני בטוח שהיו דרכים אחרות לפתור את זה מאשר להתנהג בצורה שבה הוא נהג, לגרום לקהל להתעצבן ולשחק לי במצפון שכביכול "אני מעכב את כל הנוסעים".

היה לך שובר מאשדוד להרצליה ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מנסה להגיד שאם אוטובוס מעורב בתאונת דרכים, הביטוח לא יכסה מי שלא יציג כרטיס נסיעה?

על מה זה מבוסס?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום הייתי ביום מילואים וקיבלתי שוברים לנסיעה הביתה.

עליתי על אוטובוס פנימי באשדוד בתחנה המרכזית והגשתי לנהג את שובר הנסיעה יחד עם הצו והחוגר כפי שנהוג.

הנהג אמר שלא מגיע לי לנסוע באוטובוס שכן על שובר הנסיעה רשום מ-הרצליה ל-אשדוד, ואילו אני כבר באשדוד.

נכון,השובר הינו מוצא ויעד בלבד לתאריך הנקוב ולא חופשי חודשי.

הנהג התחיל בנסיעה איטית תוך כדי שהוא מחטט בפלאפון שלו ומתקשר מהפלאפון בלי דיבורית תוך כדי נסיעה.

אני התעצבנתי ומיד הערתי לו על כך - "נהג, או שאתה נוהג, או שאתה מדבר בפלאפון, לא שניהם יחד." והוא קרא לי "מה אתה שוטר? תסתום את הפה שלך!".

לאיזה צורך נהג מתקשר תוך כדי נהיגה כשעדיין לא השלים לקלוט את הנוסעים? לא לברר את זכאותך? ואם הוא ענה לך בחוצפה, שיחטוף!

לאחר מכן הוא עצר בצד (עדיין בתחום התחנה המרכזית) ואמר שהוא לא נוסע עד שאני יורד מהאוטובוס!

הנוסעים באוטובוס התעצבנו שהנהג מתעכב והתחילו לצעוק ולהציע לשלם על הכרטיס שלי, אך סירבתי בתוקף שכן אני לא זקוק לנדבות מאף אחד, ואני בסך הכל רוצה להגיע לביתי אחרי יום המילואים שעשיתי!

עצר ואמר שתרד מהאוטובוס, או עצר ואמר עד שלא תשלם או תרד אני לא נוסע?

התביישתי וירדתי מהאוטובוס ונכנסתי מיד למשרד מנהל התחנה ושם הגשתי תלונה רשמית גם כן.

למה לרדת? תשלם, קח את הכרטיס עליו פרטי הנהג, שלח תלונה והמתן לתשובה.

אני מאוד עצבני, ואני רוצה שכל התלונה הזאת לא תיפול בין הכיסאות ושהנהג יקבל את מה שמגיע לו.

אתה לא קובע, בודק התלונה קובע.

שכחת שגם בפורום תחבורה ציבורית התלוננת, חוץ מלהתקשר להורים של הנהג לכולם התלוננת.

עשית הכל, תמתין.

תודה מראש!

אם התוצאה לא תמצא חן בעיניך, בימ"ש.

שיהיה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש ביטוח לכל אדם שנוסע באוטובוס גם אם הוא התפלח בלי תשלום.

שיהיה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

במקומך הייתי מצלם אותו.

אחרי שיש לך את הצילומים וכנראה התלונות שלך כן יפלו בין הכסאות פשוט במקומך הייתי מפרסם ברשת ואז הוא כבר יחטוף

כהוגן במידה ומגיע לו. אבל לא צילמת, חבל..

"If you can't explain it to a six year old, you don't understand it yourself."

- Albert Einstein

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה מראש!

להמתין, עשית הכל.

באגד רואים בחומרה כל עבירת תנועה של נהגים בזמן עבודתם.

לעיתים נהג יעדיף לקבל דוח תנועה משוטר מאשר לקבל תלונה מאזרח או מנוסע סמוי אשר הבחין בו משתמש בטלפון,

או שאינו מתנהג בהתאם.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היום עליתי לאוטובוס וזה מפעים אותי כל פעם מחדש כשאני נוסע באוטובוס (אני מחזיק רכב תודה לאל), הנהגים פשוט חושבים שהם מסיעים עצים או חצץ.

אין ניסיון לנהוג בצורה רגועה, ומעיבר לזה, הנהג עוקף עקיפות אסורות, לאורך כל הנסיעה, וצופר בצורה לא נורמלית ולא הגיונית לחלוטין לכל אחד שמעז לנסוע במהירות המותרת ובכך לעכב אותו תוך שהוא נצמד אליהם בצורה מסוכנת ומסנוור אותם עם הלוויתן כביש המאיים שלו.

קו 84 של 'קווים'

אבל מה הטעם להתלונן במדינה שלכל אחד יש תלונה עליך עוד לפני שהוא הכיר אותך :], הדרך היחידה לא להיכנס לדיכאון פה זה לפתח עור של פיל לסביבה שלך, איזה בעאסה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...