Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני עם שתיים בנות 6 ו 10. כשהקטנה נולדה הייתי עם מגאן II ןעברתי לא מזמן לפלואנס אבל הרכב הכי נוח זה טנדרון. אתה קושר את הילדים/סלקל כשאתה עומד בנוחות בלי לשבור את הגב ואין בעייה להשתחל ביניהם בנוחות. כבונות יש תא מטען שמאפשר אפחלו לא לקפל את העגלה ואם הולכים לקניות אפילו להעמיס אותם עם עגלת הסופר.

כל מילה בסלע, והכי טוב טנדרון עם דלתות צד בשני הצדדים.

לי היום יש אוקטביה ואשתי מצליחה להשתחל באמצע (2 כסאות בטיחות גדולים של אלפא-אומגה, הגדול בן 4 וחצי ומעדיף אותו על פני בוסטר).

עם זאת אנחנו מאז שנולדו לא יושבים לידם אלא מקדימה, ככה הם התרגלו ולרוב גם אין צורך בהתערבות האמא במהלך הנסיעה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אנחנו לא יושבים איתן ולא ישבנו אף פעם. המקום האמצעי הוא רק למקרה של עוד מישהו שמצטרף לנסיעות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בשביל שלא נצתרך לשבת מאחורה עם הבנות ,אצלי עשיתי מתקן שמחשמל את הבנות ברגע שהן מתפרעות שנשלט ע"י הנהג.

אפשר לבחור חישמול לפי זמן התעלפות שרוצים, 30 שניות,דקה,חצי שעה.

עובד נהדר.

:-)

פורסם
ליעד, "במקרה" נפל לידי מידע שמושב סידרה 5 ארוך רק ב-2 סנטימטרים יותר מזה שמותקן בסדרה 3, כך שמכאן לא תבוא הישועה....

עזוב אותך מזוטות, מחקרים מוכיחים שילדים בריאים יותר כשאבא שלהם שמח.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

E46 Touring. שני מושבי ROMER מאחור. אין מקום לישבן של מבוגר ביניהם.

יש לי חברים עם E91 ושני מושבי ROMER מאחור. המצב דומה.

לא יודע מה תמונת המצב כשהשילוב הוא כיסא תינוק וסלקל.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

לא M5 אבל GTI :-)

הילד בן 5 יושב בבוסטר עם גב.

התינוקת בסל-קל או לידו (אם הוא במצב רוח טוב ואין סיכוי סביר שיוציא לה עין), או במושב הנוסע ליד הנהג (כ"א כבויה). האשה יושבת במקום בו התינוקת לא. אין ממש צורך שתשב בין שניהם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מסכים איתך ליעד,

הבעיה היא שה-545 היא מפלצת לא קטנה עם ה-V8 הבהמתי שיש לה בחזית, רק הבעיה היא שהמכונית כבדה ומגושמת, פחות הסטייל שלי (כבר הבנת שאני אוהב את הכבישים שלי הדוקים ומפותלים, סדרה 5 פחות מתחברת לכבישים כאלה במהירויות של 70 קמ״ש וצפונה...).

ה-335 קופה מדליקה אותי קשות, יש אפילו מקום לבקבוק שתייה ולשקית במבה בין המושבים מאחור...

:lol:

גולף GTI לדעתי לא תיהיה מרווחת יותר מהרכב שלי, כנראה אפילו פחות מקווחת ממה שאני זוכר, מעבר לזה שהיא פחות כוס התה שלי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

יצא לי לנהוג על ה335 קופה ולנסוע בה כנוסע לא מעט. לא ממליץ למשפחה.

מי דיבר על 545? M!

כן, אני יודע, יקר, אבל מותר לי לחלום כשזה הכסף שלך ולא האישה שלי שתשאל מה קרה לחשבון הבנק.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

סניק , 4 ו1.5

בוסטר גדול , כיסא ענק , ומקום למבוגר ממוצע

אבל מסכים שהאוטו עגלה

אבל אתה גם תגלה שהלחץ האמהי לשבת ליד התינוק נגמר מהר יותר עם ילד שני ...

:wink:
פורסם

M5 זה בהחלט רכב שהייתי שמח להכניס לרזומה, אבל הוא באמת יקר מאוד 300k שקלים פה בהונג קונג לשנת 2006 או 2007...

לא צריך את אישתי שתשאל מה קרה לחשבון בנק, מספיק אני שואל.

אז בינתיים אשאיר את הרכב הזה כזכרון מצויין מהפעם שנהגתי ברכב כזה של חבר.

לגבי ישיבת מבוגר מאחור, גם אצלנו זה לא קרה יותר מדי כשהילד היה תינוק, אבל לא יודע אם לוותר על המושב הזה לגמרי...

פורסם

לא שם תינוק מקדימה, אני אמנם רק עם אחת אבל מעולם היא לא היתה במושב הקדמי אלא רק באחורי+מראות קטנות לשמירה על קשר עין מפעם לפעם.

לא M5 אבל GTI :-)

הילד בן 5 יושב בבוסטר עם גב.

התינוקת בסל-קל או לידו (אם הוא במצב רוח טוב ואין סיכוי סביר שיוציא לה עין), או במושב הנוסע ליד הנהג (כ"א כבויה). האשה יושבת במקום בו התינוקת לא. אין ממש צורך שתשב בין שניהם.

מקווה שזה לא יתפס כביקורת, אבל מפתיע אותי מי שמדקדק בציוני ריסוק (הצהרת מספר פעמים שפסלת את הלאון בגלל שיש לה ציון 4 כוכבים ולא 5) בוחר לשים תינוק במושב הקדמי הידוע כפחות בטוח משמעותית מהמושב האחורי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא יודע מה מחירה אבל על המרצדס R class חשבת?

מביקורת שקראתי פעם מסתמן שהרכב מפואר, חזק ובעל היתרונות של מיניוואן.

פורסם
לא יודע מה מחירה אבל על המרצדס R class חשבת?

מביקורת שקראתי פעם מסתמן שהרכב מפואר, חזק ובעל היתרונות של מיניוואן.

ה-R קלאס נכנסת מבחינתי לקטגוריית משאיות קלות, היא מתחרה בכל מיני דברים שמיוצרים על ידי איסוזו, איווקו ושות׳......אבל כן, היא מפוארת.

אני צריך רכב מהיר, מתנהג ושיוכל להוביל זוג הורים על 2 ילדיהם וציודם.

פורסם

עידן אתה מוזמן לייבא מאצלנו M5 הן לא כל כך יקרות :-D

אני אפילו חשבתי על אחת כזאת ברצינות (ברגע שיהיה תינוק ואז יהיה תירוץ להחליף את הלגונה), עד שראיתי כמה עולה ביטוח, ללגונה אני משלם 2000 פרנק בשנה, לM5 בסביבות ה5000 פרנק בשנה :shock: ולניסן GTR בסביבות ה7500 פרנק בשנה :?

למה שלא תקח איזה מיני וואן ספורטיבי? את האמת סטיישן זה נוח, אבל אין מה לעשות מיני וואן, זה עוד יותר נוח (במיוחד של צריך להתכופף כל פעם בשביל לחגור את הילד).

• תוכן חדש...