Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך כדאי להגיע מאיזור המרכז לצומת אחיהוד ?

proxima
שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אופציה 1: לנסוע על כביש החוף עד עכו ולפנות ימינה לכביש 85.

אופציה 2: לנסוע בכביש החוף עד צומת זכרון, לפנות ימינה לכביש 70 ולהמשיך עד לצומת עצמו.

לא מחפש נוף, טיולים או סיבובים מסעירים, רק להגיע בזמן הקצר יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאד תלוי באיזה שעה מדובר.

בתור מי שגר בקריות, הייתי בפשטות מציע לך להיעזר ב WAZE.

לנסוע דרך כביש החוף משמעו לנסוע דרך חיפה והמפרץ וזה לא מומלץ

לנסוע ישר מזכרון (יוקנעם) זה יכול להיות לא נעים בשעות מסוימות (פקקים בצומת העמקים, יגור, בואך סומך).

אלטרנטיבה למבינים (לא מומלץ למי שלא מכיר את הדרך) זה לנסוע דרך אלונים ובוסמת-טבעון.

בשביל לא להסתבך, הייתי ממליץ על יוקנעם (תשבי), אלונים, צומת המוביל, לסומך ולאחיהוד

בהצלחה

אין החותם מעיד על גיסתו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני במקומך הייתי נמנע מנסיעה בכביש עכו-חיפה (כביש החוף, אגב, נגמר במבואות הדרומיים של חיפה- משם ממשיכים על כביש 4, שמגיע עד ראש הנקרה) באיזור הקריות. הרבה עבודות וכמות מכוניות גדולה יוצרים עומסים כבדים בקטע הכביש הזה כבר מהשעה שתצטרך לנסוע משם (14:30 פחות או יותר). בנוסף, יש המון רמזורים.

אם אני הייתי מגיע מת"א הייתי נוסע מכביש 70.

פקקים יכולים להיות גם שם, אבל אני חושב שפחות רציניים.

"ai motoare capul doare"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יציאה ב 13:00 מת"א.

אין לי וייז, אין לי חכמפון.

OK אם כך לא צפויה בעיה ביגור והסביבה ואפשר לנסוע ישר (ביגור ימינה כן...)

לעתיד לבוא, לא מומלץ בימי חול לאחר השעה 16:00 (ביוקנעם) לנסוע דרך יגור.

דרך צלחה

אין החותם מעיד על גיסתו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שאמרו, סע דרך זכרון - יוקנעם - יגור - סומך, תגיע הכי מהר.

לגבי החזרה? גם לא בעיה. הלחץ יהיה לכיוון הנגדי, כך שקח את הדרך הזו חזרה גם כן ללא חשש.

I Ride Because I Really Like Dessert

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרך להמלצות, בכביש החוף לקחת ימינה לכיוון בת שלמה, זיכרון, יוקנעם יגור. בצומת סומך להמשיך ישר דרך טמרה עד לצומת אחיהוד. כביש החוף דרך חיפה עד לעכו זה יהיה סיוט בכל שעה. גם בלילה עדיף דרך יוקנעם. אם אתה נוסע בלילה המלצה שלי שתשים פחית משקה אנרגיה בתא הכפפות, ככה אם אתה מרגיש מנומנם עדיף לשתות את הרעל הזה ולהתעורר מאשר להירדם ולמצוא את עצמך בבית חולים אחרי זה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהה, רגע..מה לגבי החזור ב 17:30 ?

לגבי החזור, אומנם לא רצית דרך עם נוף... אבל תוכל להביט במסלול ממולך ולהנות מנוף של פקק מצוי (אומנם מדובר בתופעה שהתחילה במרכז, אבל לצערנו היא קיימת גם אצלנו בצפון) :roll:

בכיוון שלך (דרום) לא צפויים עומסים מיוחדים.

אין החותם מעיד על גיסתו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

והמלצה קטנה נוספת: ליתר בטחון לפני שאתה יוצא מהבית, כנס לאתר של וייז וקבע מסלול מהבית שלך ליעד. הוא יתן לך שתי אפשרויות עם זמנים משוערים ותוכל לבחור מהם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...