Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(אני מעונין למכור הונדה משומשת אבל לא יודע לאיזה) מחירון רכב (להתייחס) [כ"ע]

soliko
שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום!

ברשותי רכב מסוג הונדה אקורד שנת 2002 (דגם ES אנגליה, נפח 1850)

רציתי לשאול לגבי מחירון רכב גם של יד 2 וגם של לוי יצחק.

אין לי מושג לאיזה מחירון להתייחס מכיוון שמחירון הרכב שלי ביד 2 הוא 27,000

לעומת לוי יצחק ששם הוא עומד על 19,200.

איזה מחירון לכתוב במכירת רכב של האתר של יד 2 על מנת למכור אותו ומה המחירון הרשמי נכון להיום?

תודה רבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחירון שחברות הביטוח/שמאים/יבואני הרכב ושאר העוסקים בתחום משתמשים בו הוא לוי יצחק.

בפרסום המודעה אתה יכול לנקוב בכל סכום שתחפוץ גם בלי קשר למחירונים השאלה היא האם תקבל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין מחירון רכב רשמי ומעולם לא היה מחירון רכב רשמי בישראל. המחירון היה, ונשאר, המלצה בלבד.

תפרסם את הרכב לפי המחירון הגבוה מבין השניים.

אם יבואו קונים שלא מכירים את מחירון יד 2 וישלמו לך לפי מחירון לוי יצחק - הרווחת.

אם יבואו קונים שכן מכירים את מחירון יד 2 ויתמקחו איתך במחיר, תוריד קצת את המחיר ותיפגשו באמצע.

אם לא יבואו קונים - תוריד את המחיר בלי קשר למחירון עד שיבואו קונים ואז תמכור במחיר שלא קשור ישירות למחיר המחירון, כמו שכולם עושים היום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צא מתוך הנחה שהקונה הפוטנציאלי יתייחס למחירון הנמוך מבין השניים...

בהצלחה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברוב דגמי הרכבים מחירון יד 2 נוטה לפרגן במחיר לעומת מחירון לוי יצחק.

לרוב יד 2 הוא מחירון שלא מתייחסים אליו כי הרבה פעמים הוא לא מתייחס למבצעים שחברות הרכבים עושות, אני אתן לך דוגמא, לפני שנה סיאט איביזה מנוע 1.6 נימכרה מהחברה לאחר מבצע שהם פרסמו בכל רשתות התקשורת ב-94,900 כלומר 10K הנחה לעומת המחירון הרשמי. מחירון יד 2 רשם מחירון לפי מחירון ללא התייחסות למבצע מה שגרם למצב שסיאט איביזה יד 2 עולה יותר מסיאט איביזה מהחברה :shock: נראה לך הגיוני?

לעומת זאת מחירון לוי יצחק התאים את עצמו למציאות ובגלל זה "כיסח" את המחירון של האיביזות.

בגדול אני יכול להגיד לך שהמוכר תמיד מסתכל על מחירון יד 2 ( כי הוא תמיד גבוה יותר ) והקונה מסתכל על מחירון לוי יצחק (כי הוא תמיד נמוך יותר ) , שוק הרכבים במדינה שלנו בקפאון ,אנשים לא ממהרים להוציא כסף ולקנות רכבים, אני אתן לך דוגמא, לפני שנתיים,3 שנים טויוטה קורולה (עם גיר אוטומט ולא רובוטי) הייתה נחשבת לרכב מצוין ,אנשים שילמו מחירונים ואפילו מעל למחירון בשביל לקנות רכב כזה לעומת זאת היום אותם בעלי טויוטה לא מרשים לעצמם לדרוש מחירון (שלא נדבר על מחיר מעל המחירון ) כי אף אחד לא יקנה, המצב בטטה ! גם רכבים "נדירים" בקושי נימכרים במחירונים.

כל הבלאגן הזה גרם להתעלמות מוחלטת מהמחירונים, אני לפני 3 שבועות מכרתי את הרכב שלי פולקסווגן גולף שנת 2002 ב-23 K, המחירון לפי יצחק לוי היה 30 K ולפי יד 2 38 K ...

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עצה שלי, אם יש לך נתונים טובים לרכב כמו ק"מ נמוך, ידיים, מצב פנימי + חיצוני, מצב מכני, קבלות ממוסך מורשה, תוספות למיניהם, אז לדעתי תמצא קונה גם במחירון הגבוהה ואף יותר, השאלה זה שאלה של זמן עד שיבוא הקונה המאושר שחיפש אקורד שמורה ובמצב מיוחד.

ואם יש לך נתונים סטנדרטיים לרכבים מאותו השנתון אז פשוט תראה כמה אנשים מבקשים על הרכבים שלהם ותנסה לדרוש כמוהם + גמישות במחיר ללא שום קשר למחירון.

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...