Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5107 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום,

הסנדלים של הבת שלי התפרקו אחרי שימוש סביר בן חודשיים בסך הכל. הרפידה הפנימית נשחקה לחלוטין וכבר יש חורים בסוליה מצידה הפנימי. הסקוטשים תקינים וכך חלקו העליון של הסנדל.

מדובר בסנדלים חדשות ולא עודפים.

האם מדובר בבלאי נורמלי למוצר כזה? בחנויות מסרבים להחליף ושירות הלקוחות של נמרוד קיים רק על הנייר.

אני קורא באינטרנט שבישראל לא מדובר באלפנטן מקורי אלא בסנדלי נמרוד ועליהם מדבקה של אלפנטן, האם זה נכון?

מה אני יכול לעשות חוץ מלהוציא 200 ש"ח על מוצר אחר?

תודה רבה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אלפנטן נחשבת לנעל מעולה לילדים, הבלאי מאוד לא סביר לעומת השימוש שנעשה במוצר.

קניתי כמה זוגות שלהם בעבר לילד ולא הייתה שום בעיה, להיפך, הנעל החזיקה מעמד בצורה יפה מאוד.

הייתי מנסה שוב מול שירות לקוחות נמרוד או בחנות שקנית בה.

אם זה לא הולך, תמיד יש את האתר תלונה:

http://www.tluna.co.il

באופן מפתיע, האתר מצליח להזיז דברים!

פורסם

תודה רק1, אלפנטן נחשבות מעולות, רק שכנראה בישראל זה לא אלפנטן אלא נמרוד בתחפושת; לכאורה, יש הסכם בין החברות לפיהן נמרוד מייצרת ומורשית לשים מדבקה של אלפנטן.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

וודאי, כראוי לאבא חבר קארספורום...

מדובר בשחיקה של פנים הסנדל, הסוליה החיצונית שלמה.

Winston S. Churchill -

פורסם

הנהיגה בבימבה יוצרת עומסים צידיים ובלאי קיצוני על הסנדלים. הסוליה בכלל לא נוגעת ברצפה בשלב ההאצה, הבלימה וההיגוי. ככה לפחות הצאצאים שלי נוהגים.

:turn-l:
פורסם

נשמע לי ממש לא סביר. סנדלים מתפרקים בקצת יותר זמן מחודשיים.

לדעתי, פשוט לנדנד להם, ולהתעקש שיחליפו. אולי אפילו לכתוב לחברה בחו"ל.

גם פניה לאתר תלונה כמו שהוצע כאן מועילה הרבה פעמים.

פורסם

יובק, עם כל הכבוד לבת שלי היא לא לוקחת פניות ביותר משישה ג'י :-P קשה לי להאמין שהעומסים כאלה חריפים עד כדי בלאי מהיר ודרמטי כל כך.

אושרי, זה מה שאעשה.

תודה רבה.

Winston S. Churchill -

פורסם

הבן שלי שחק זוג "פפאיה" בדרך דומה. ההיגוי בבימבה מוגבל ל-5 מעלות לכל כיוון אז חוץ מהאצה ובלימה, גם את ההיגוי הוא עושה בכח הרגלים.

:turn-l:
פורסם

זמן ממש לא סביר,

לבן שלי יש גם זוג של אלפנטן, בערך 7-8 חודשים של שימוש והנעל פשוט חדשה, עכשיו שהנעל כבר מתחילה ללחוץ אני חשבתי לזרוק אותם אבל אישתי התעקשה לשמור אותם לילד הבא כי הן באמת נראות חדשות לחלוטין.

למען הגילוי הנאות אציין שהבן מזה חודשיים בערך הולך במקביל עם עוד 3 זוגות נעליים אחרות, מצד שני הוא נוסע איתם עם בימבות ורוכב איתן על אופניים (סטריידר).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הבת שלי משתמשת באלפנטן שלה גם כנעלי עבודה כשהיא מצטרפת אליי לעבודות גינה ,

את הדרך עד העצים היא מבצעת בנהיגת שטח על הבימבה .

Gn'f'R

פורסם

תחליף כבר רכב, היא לא תצתרך לעזור לדחוף אותו כל יומיים ובטוח שהסנדלים יחזיקו מעמד יותר.

רק אל תיקנה רנו כי תדחפו יותר! :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הסיטרואן כבר רשומה על שמה וממתינה לה, כבר עשיתי חורים ברצפה לרגליים.

הסנדלים הושמו בחנות ויועברו למתקדני נמרוד אי שם כדי לעבור השתלת רפידה.

היחס של מנהלת החנות היה חיובי מאד ושירותי, היא אמרה שזה לא סביר, בניגוד לפנצ'ומות שנמצאות שם בדר"כ. על הדרך קנינו עוד סנדלים\כפכפים לים.

תודה רבה לכולם.

Winston S. Churchill -

פורסם

לפני כשלוש שנים, כשהילד עוד הלך עם אלפנטן, ראיתי כל מה שאני קונה פה בארץ בקטלוג שלהם בגרמניה. אני מתקשה להאמין שממש מייצרים אותן כאן.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

היום בחנתי וראיתי שיש נעליים זהות לגמרי בחנות, חלק עם לוגו נמרוד וחלק עם לוגו אלפנטן.

לא ברורה לי המסגרת העסקית, אבל זה המצב.

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...