Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי אימפרזה 2006 מנוע 2.0R אוטומתית,

לאחרונה התחלתי להרגיש בזמן נסיעה בין עירונית במהירות 80-90 קמ"ש ומעלה חופש בהגה, כאילו הרכב לוקח קצת ימינה וקצת שמאלה לבד,

במיוחד בנסיעה מהירה בירידה חזקה עם רוח חזרה,

אז מה זה יכול להיות?

קשור לחץ אוויר בצמיגים? כי מזמן לא בדקתי,

לפני איזה חודש עשיתי טיפול והחליפו לי את 2 הגומיות של הציריות הקדמיות, אבל לא היה משהו אחר שקשור להגה.

אז אולי זה סתם הרגשה שלי ואין באמת משהו רציני?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

לפני חודש עשיתי טיפול במוסך סובארו והם מצאו רק 2 גומיות של הצריות קרועות אז החליפו אותם, אבל התפוחים וכל השאר היו בסדר גמור,

איזון גלגלים עשיתי בחודש 12/2011 אז התקנתי 4 צמיגים חדשים והם עשו לי איזון לכל הגלגלים.

הצמיגים הם טויו T1R, אולי יש להם תופעה כזאת שמרגישים שהדופן שלהם נמרחת קצת בזמן סיבוב חזק?

ולגבי דפיקות מסיבוב ההגה אין דפיקות בכלל גם בזמן עמידה, אבל אם אני עומד במקום והרכב מונע ומסובב את ההגה אז אני שומע את משאבת ההגה עושה זום זום כזה אבל הבנתי שזה טבעי ובסדר.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

בדוק תפוחי הגה, לחץ אויר בגלגלים ובמידת הצורך גם כיוון מקביליות (TOE) לגלגלים הקדמיים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
מתי פעם אחרונה עשית איזון גלגלים?

איזון גלגלים נועד כדי למנוע רעידות בהגה. אין שום קשר בין זה לבין תחושה של חופש בהגה.

מצטרף בחום להמלצתו של איציק נ.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...