Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5113 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלחתי אתמול תלונה למשרד התקשורת על זמני ההמתנה המטורפים בהוט מובייל, לקחו את התלונה שלי והעבירו אותה להוט מובייל עם דרישה לקבלת מענה בנושא הזה. נראה מה הם יענו

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

סאמי היקר!!

אין חיה כזאת הלך לאיבוד המספר!

בתור אחד שעבד בתחום עוד שהניוד היה בחיתוליו.

כל "הבעיות" הללו קורות בגלל שהמפעילות הוותיקות מערימות קשיים בדמות כיבויי מערכת פתאומיים וכל מיני "ניתוקים" מיסתוריים של מערכת הניוד שלהם כדי שלקוחות לא יוכלו לעבוד בקלות.

צר לי עלייך שהתיאשת וקנית קו נוסף.

תתקשר עוד היום לטלפונים פה http://www.gov.il/FirstGov/TopNav/Situations/SPopulationsGuides/SPNumbers/SPNumbersMobilityProcess/

אלה מוקדי ניוד של החברות ואם זה לא עוזר יש גם מוקד ניוד עצמאי שמפעיל אם אני לא טועה משרד התקשורת שאיתו הם (החברות) מתיעצות במקרה של בעיות.

אל תוותר להם!!

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
סאמי היקר!!

תתקשר עוד היום לטלפונים פה http://www.gov.il/FirstGov/TopNav/Situations/SPopulationsGuides/SPNumbers/SPNumbersMobilityProcess/

אלה מוקדי ניוד של החברות ואם זה לא עוזר יש גם מוקד ניוד עצמאי שמפעיל אם אני לא טועה משרד התקשורת שאיתו הם (החברות) מתיעצות במקרה של בעיות.

אל תוותר להם!!

אתה עדיין לא מעודכן, אבל לאחרונה הוט מובייל ביטלה לגמרי השירות טלפוני, ואם יש לך יום אחד שאתה משועמם, ועם בטריה מלא לפלאפון, תוכל לבדוק ולנסות להתקשר, ותעדכן אם הצלחת (אל תתייאש אפילו אחרי 3-4 שעות מוזיקה, רק אחרי שהבטריה ייגמר)
פורסם
אני ניידתי 3 קווים להוט, בינתיים לא נתקלתי בבעיות , אבל בו זמנית גם לא יצא לי לפנות לתמיכה שלהם.

כול הסיוטים על הניוד כנראה שפספסו אותי, בזמן קבלת הסים קיבלתי פתקית שהיה כתוב עליה להתקשר לאיזה מספר של מוקד ניודים שלהם, אומנם חיכתי די הרבה(40 דקות) אבל אפשר לסלוח, הפעלתי את התהליך על שלושת הסימים ותוך 3 שעות שלושת המספרים עברו בהצלחה.

אייל אתה לא מחשב הכול.

אני לקחתי 3 קווים מהם ב89 לכול קו, ההצעה של פלאפון היתה 150 שח לכול קו, הבדל של 183 שקל לחודש, לא משתלם לך?

סלקום אומנם הציעו חבילה ב399 לשלושה קווים אבל זה בלי אינטרנט, חבילה עסקית אם אינטרנט 450 שקל שוב הבדל של 183 שקל לחודש + בסלקום לאותה האת עלות הסים היתה 179 שקל לכול סים, ככה שהיתי צריך להוסיף עוד 537 שקל רק בשביל לפתוח מנוי אצלהם.

אורנג' לא בדקתי לשם אני לא חוזר :)

את האמת אני יודע שיכולתי להגיע לשימור לקוחות בפלאפון ולהוזיל את ההפרש לכ 80-90 שח לחודש, אבל נמאס לי להתמקח אם החברות האלו ועוד לצאת פרייר אחרי המיקוח, באמת שחבל לי על העצבים וכאב הראש אפילו לדבר איתם.

אם יש לך את השעות הפנויות האלו ואתה רוצה לשלם יותר בשביל לקבל פחות אתה מוזמן ללכת אם העדר :) בינתיים כול הכבוד למי שעבר להוט\גולן.

לא. כי העוגמת נפש שווה גם כסף. והזמן גם שווה כסף.

היום אתה יכול לחלוב את אורנג' וסלקום לאזור ה110 ש"ח עם חבילת גלישה.

יש להם יתרון אדיר בדמות כיסוי בדור 2 שמאפשר לך קליטה באזורים רחוקים וגיבוי במידת הצורך.

כל החברות קקמייקה החדשות האלה פשוט לא שוות את הכאב ראש, אולי עוד שנה שנתיים אחרי שיתגלחו על אנשים כמוך...

צריך להשתמש בהן כדי להוריד מחירים בחברות הקיימות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מעניין שכמה אלפים טובים טועים ואתה צודק אייל.

קקמייקה? אני עם גולן ובגדול אין לי איתם בעיות, למעשה השירות שלהם מעט טוב יותר משל שאר החברות בשוק כי הכל נעשה עצמאית בלי לחכות למוקדן עייף שמקבל צעקות כל היום. פשוט נכנס לאתר שלהם ומבצע כל פעולה שרק בא לי.

בגולן יש כיסוי של סלקום, לא רואה שום בעיה ברשת מבחינת כיסוי. הבעיה עם הוט אולי זה שהם רוכבים על הרשת של פלאפון ושם יש קצת בעיית תדרים.

נכון שהוט גרועים וחוויתי אותם על בשרתי אתמול, אבל גולן זה לא הוט ובגולן כרגע הרוב מתנהל בצורה תקינה. אתה תמשיך לשלם עוד כסף רק כדי להגיד שלא מתגלחים עליך אבל יש כאלה שמנסים להוזיל לעצמם עלויות ואני חושב שיש הרבה מאוד כאלה.

in the face

with a chair

פורסם

כיסוי רשת דור 2? לא תודה, תשאיר אותו לעצמך , אני מעדיף להיות ברשת שקצת יותר מתקדמת מבחינה טכנולוגית :)

אני לא מתכוון לחלוב אף אחד, אני באמת לא הולך להשפיל את עצמי יותר ולהתחנן לחברת סלולאר שתוריד במחיר.

אודי A4

דימה.

פורסם
אתה עדיין לא מעודכן, אבל לאחרונה הוט מובייל ביטלה לגמרי השירות טלפוני, ואם יש לך יום אחד שאתה משועמם, ועם בטריה מלא לפלאפון, תוכל לבדוק ולנסות להתקשר, ותעדכן אם הצלחת (אל תתייאש אפילו אחרי 3-4 שעות מוזיקה, רק אחרי שהבטריה ייגמר)

תעשה מה שאתה רוצה , עובדתית, אתה נפלת בין הכסאות פה.

יש דרכים לטפל בזה.

אם אתה רוצה או לא זה כבר החלטה שלך...

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם
לא. כי העוגמת נפש שווה גם כסף. והזמן גם שווה כסף.

היום אתה יכול לחלוב את אורנג' וסלקום לאזור ה110 ש"ח עם חבילת גלישה.

יש להם יתרון אדיר בדמות כיסוי בדור 2 שמאפשר לך קליטה באזורים רחוקים וגיבוי במידת הצורך.

כל החברות קקמייקה החדשות האלה פשוט לא שוות את הכאב ראש, אולי עוד שנה שנתיים אחרי שיתגלחו על אנשים כמוך...

צריך להשתמש בהן כדי להוריד מחירים בחברות הקיימות.

אייל, החברות הישנות הם חבורה של טינופות.

אורנג' ופלאפון עשקו ושיקרו אותי (ואת כולנו) במשך שנים.

באורנג' היו לי כל מיני חיובים על דברים מוזרים שמעולם לא הזמנתי (GPS, רינגטונים, אינטרנט- למרות שחסמתי אותו).

כשסגרתי חבילה ללא הגבלה בפלאפון לפני שנה סגרנו על 220 ש"ח, בפועל הם חייבו אותי על 290 והאינטרנט בכלל לא עבד.

עברתי להוטמובייל, אני מהלקוחות הראשונים שלהם (ברחתי מפלאפון בשנייה הראשונה שיכולתי), תהליך הניוד לקח 10 שעות במקום שלוש (וגם כשעברתי מאורנג' לפלאפון בזמנו זה לקח בערך אותו זמן) ונחש מה? אני משלם 89 ש"ח בלי הגבלה ב-כ-ל-ל והאינטרנט עובד מצויין, אין בעיות קליטה בשום מקום.

מי שנשאר בחברות הישנות ה-ו-א הפראייר.

למה לשלם יותר ולקבל פחות?

פורסם

מי שמדבר על בעיות כיסוי טועה - נכון לשנים הקרובות שתי החברות יהנו מהשילוב של רשת עצמאית ונדנדה פנים ארצית, וכיון שהכיסוי של סלקום מצויין (כולל fallback לדור השני לצורך שיחות קול והודעות) וגם רשת הדור השלישי של פלאפון מעולה - הרי שסה"כ איןם בעיה. זה לא אומר שאים חורים נקודתיים בכיסוי, אבל זה טבעה של הרשת הסלולרית, תדרי התא"ג המשמשים אותה אינם עוקפים מכשולים והמשדרים הם בעלי הספק נמוך, כך שהפה ושם יש חורים בכיסוי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
מעניין שכמה אלפים טובים טועים ואתה צודק אייל.

קקמייקה? אני עם גולן ובגדול אין לי איתם בעיות, למעשה השירות שלהם מעט טוב יותר משל שאר החברות בשוק כי הכל נעשה עצמאית בלי לחכות למוקדן עייף שמקבל צעקות כל היום. פשוט נכנס לאתר שלהם ומבצע כל פעולה שרק בא לי.

בגולן יש כיסוי של סלקום, לא רואה שום בעיה ברשת מבחינת כיסוי. הבעיה עם הוט אולי זה שהם רוכבים על הרשת של פלאפון ושם יש קצת בעיית תדרים.

נכון שהוט גרועים וחוויתי אותם על בשרתי אתמול, אבל גולן זה לא הוט ובגולן כרגע הרוב מתנהל בצורה תקינה. אתה תמשיך לשלם עוד כסף רק כדי להגיד שלא מתגלחים עליך אבל יש כאלה שמנסים להוזיל לעצמם עלויות ואני חושב שיש הרבה מאוד כאלה.

אני מצדיק את אייל בתגובתו,

רק תדמיין לך את התסריט (שאגב יכול מאוד להתרחש), כאשר תאבד (חס וחלילה) את המכשיר הנייד שלך,

ותרצה לחסום את הסים (ועל הדרך לקבל סים חדש), אתה יכול לדמיין את עצמך יושב באתר של גולן ורושם מייל

"שלום, ברצוני לקבל סים חדש ולחסום את הישן", שלא נדבר על המתנה של עד 7 ימי עסקים לשליחות?

תודה, אבל לא תודה.

לחילופין, מספיק חודש אחד שאתה תראה מחיר שהוא לא 99 ש"ח (ומאוד יכול לקרות - ברגע שמדובר ב"שימוש לא סביר" - תחוייב עבור השיחות) - ונראה אותך מנסה לקבל מהם הסבר על החשבונית בהתכתבות במיילים.

ומכיוון שאני מתחום התקשורת, אני יכול להגיד לך שמבדיקה שערכתי עם לקוחות כל חברות הסלולר, רובם יעדיפו לשלם

עוד 20 ש"ח בחודש לכל מנוי על מנת לדעת שברגע שהם יצטרכו מענה - מישהו יהיה שם. וכשאני מתכוון למישהו - אני לא מתכוון ל"עדי הנציגה הוירטואלית" שנמצאת באתר. מאידך, יהיה את האחוז (שכרגע למרות כל הרעש וההמולה - הוא עדיין לא גדול)

ששירות לא מדבר אליהם ויעדיפו רק לשלם פחות, אבל כשהבעיות יתחילו - הם הראשונים שיחזרו לחברות הגדולות.

פורסם

צד שמאל ראה כפתור על דיווח אובדן או גניבה. לא חושב שיש יותר מהיר מזה כדי לדווח.

בוא לא נעלים עובדות, יש להם אפשרות להתקשרות גם בטלפון ככה שהם לא שונים במענה הטלפוני שלהם מכל חברה אחרת.

בניגוד לאחרים, גולן מאפשרים לך בנוסף למענה האנושי, לבצע פעולות פשוטות באופן עצמאי כדי לחסוך לך זמן ולהם העסקת עובדים ותחזוק מערכת גדולה יותר של שירות. זה כמו קופה עצמאית בסופר, רוצה תשתמש, לא רוצה תיכנס לתור בקופה הרגילה.

ScreenHunter_02 Jul. 05 02.09.jpg

in the face

with a chair

פורסם

אחרי שהייתי בסלקום (ולפני זה בפלאפון) וראיתי את אבא שלי חווה את מה שהולך שם, אני מעדיף לעשות הכל עצמאית! איזה טיפול מזוין מקבלים מהם?

מחייבים אותך על דברים שלא היו אמורים לחייב ולא מוכנים להחזיר את הכסף (לפחות לא עד שאתה צורך כמו משוגע ואז זה מסתדר לאיזה חודש). ואם כבר החזירו אל תתפלא אם חודש אחרי זה יחייבו על משהו אחר.

בגולן אני רואה בדיוק עבור מה אני משלם! לא שקל אחד יותר. הכל כל כך פשוט, אתה קורא ואז מחליט- רוצה או לא רוצה.

איזה חווית טיפול יש בסלקום או בפאלפון? לשבת שעות בתור, לשבת עם הנציג בין 2 דקות ועד חצי שעה (ואז הוא כבר חייב להחליף לקוח כי אין לו במה לעזור לך) ולצאת עם הרגשה של בזבוז זמן ועצבים? זה חווית טיפול זה?

וכשרציתי שיעדכנו תוכנה בטלפון (סמסונג SGS2)... ישבתי שעה בתור, 3 דקות עם הנציגה שמילאה פרטים ואז היא לקחה את הטלפון לכמעט 40 דקות וגם אז זה הסתדר רק לכמה דקות ונאלצתי לחזור ולחכות עוד 20 דקות עד שהבעיה תיפטר.

פעם אחרי זה כבר הלכתי לחנות פרטים ונחש מה?! אחרי 37 דקות הטלפון כבר היה אצלי, מוכן, ערוך ללא שום תקלות ואחרי שהמוכר הסביר לי בדיוק מה נעשה ומה חדש.

אז על איזה חווית טיפול אנחנו מדברים?

פורסם

TurboMan

אני לא יודע באיזה תחום אתה עובד אבל התכתבות במיילים היום עדיפה על שיחה רגילה.

יש מעקב, זה קביל בבית משפט, אפשר לסגור חוזים מבלי לחשוש מה עוד אתה צריך? גם ככה זה כבר שיגרה להשתמש במייל אפילו בתוך אותה החברה באותו בניין.

מעבר לזה, כול לקוח של הוט\גולן היום זה לקוחות שכבר קיבלו את המכה בחברות הותיקות, אין על מה להתווכך בכלל, לאף אחד מאיתנה החברות הוותיקות לא עזרו שהינו צריכים אותם.

אודי A4

דימה.

פורסם

אם לא היה מספיק מה שרשמתי עד עכשיו...

אתמול אבא נכנס להסתכל על חיובים ורואה שסלקום ממשיכים לגבות תשלום (למרות שכבר לפני למעלה מחודש קיבלנו מהם הודעה שכל קשר בינינו לבינם נגמר).

אבא שלי נכנס למייל, פותח את את דף החיובים וחשכו עיניו, סלקום מחייבת אותו על 4 ניידים (ליגיטימי, המשירים נרכשו דכם ועוד לא סיימנו לשלם עליהם)וגם על 2 חבילות סלולריות! וזאת למרות שלפני למעלה מחודש קיבלנו הודעה שכל קשר נגמר.

נגרם בטעות? אני כבר לא מאמין לאף מילה שלהם. הם כבר חצו כל גבול, כנראה ניתבע אותם על כל מה שהם חייבו סתם ולא קיימו (כולל דברים שעשו במשך כל החצי השנה האחרונה וחשבנו שפשוט נעבור לגולן ונשכח מסלקום).

• תוכן חדש...