Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניידתי את הקו שלי מאורנ'ג כבר שבוע שעבר ביום חמישי, ועד עכשיו יש לי עדיין רק מספר זמני, הקו של אורנ'ג מנותק כבר מיום חמישי שבוע שעבר, כך שאף אחד לא יכול לתפוס אותי, וכל עבודה שלי בנוי על הטלפון, יוצא שאין לי עבודה כבר כמעט שבוע שלם, הפסד כבר כ2000 ש"ח, הם אמרו שהמספר נתקע משהו באמצע, אמרתי להם שאני הולך לנייד אותו חזרה לאורנ'ג, אז הם אמרו שהם לא ממליצים כי זה יכול עוד לסבך את המספר ואז יכו להיות שזה יקח אולי שבוע/שבועיים.

מה אפשר לעשות, והאם אפשר לתבוע מהם הנזקים?

פורסם

תנייד חזרה הם סתם רוצים להפחיד אותך כדי שלא תברח להם.

מניסיון כואב איתם ביומיים האחרונים, תברח כל עוד אתה יכול!!! ואת הבעיה שלך איתם תעביר במייל למשרד התקשורת ולהוט מובייל.

את ההפסד כסף שלך אם אתה רוצה אתה יכול לתבוע בחזרה דרך בית משפט לתביעות קטנות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לפני שאתה רץ לבית משפט לתביעות קטנות כדאי שתעבר על החוזה שחתמת מולם, בד"כ הם מכוסת"חים למשעי. אני לא אתפלא אם זמן הניוד מוקצב ל-14 ימי עבודה או משהו בסגנון.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם

הבעיה בד"כ במקרים הללו זה עם החברה שניידת ממנה את המספר(אורנג) .

אני דווקא העברתי 3 מספרים לפני חודש בערך ואני מרוצה מאוד (קליטה אינטרנט וכו')

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

פורסם

אין שום 14 יום. ניוד חייב להתבצע בתוך 3 שעות מהפעלת התהליך. עם זאת יתכנו תקלות.

אצלי, למשל, באחד הקוים היתה משום מה הוראת חסימת ניוד - כך שהניוד כלל לא בוצע. מרגע שחסימה זו הוסרה כעבור שעתיים הקו פעל - עם הסים החדש ובלי כל בעיות בתפר.

לגבי שירות הלקוחות - זמן ההמתנה פשוט בלתי סביר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ממש מוזר,אני הגעתי לקבל את הכרטיסי סים,באותו הרגע הנציגה התקשרה לסלקום לנייד את המספר,

שעתיים עם מספר זמני והמספר המקורי חזר אלינו.(3מכשירים).

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

בשבוע שלקח לי לנייד שני מספרים דיברתי עם מספר נציגי שירות לקוחות - היה לי רושם שיש ביניהם הבדלים עצומים בידע, כאלה שלא מבינים כלום וכאלה ששולטים במטריה וגם רוצים לעזור. הדבר המוזר היה שלמרות שהסבירו לי שיש חסימה על ניוד שני קוים ושעלי לפנות למרכז שירות פרונטלי קו אחד נוייד די בקלות כעבור 3 ימים, האחר התעכב עוד 3 ימים ונוייד רק לאחר שיחה נוספת, הפעם עם נציגה שהרושם שלי שהיתה גם חכמה, גם הבינה את המערכת וגם הפגינה רצון לעזור (קמה ממקום מושבה במוקד הניודים וניגשה אישית לטפל בבעיה במוקד הטכני הסמוך).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הלכתי כבר לנקודת שירות של אורנ'ג, ונסיתי למשוך המספר בחזרה, והם ניסו ולא הצליחו בהסבר שהקו נתקע באמצע.

פורסם

אני דווקא רוצה לציין לטובה וגם לרעה את הוט מובייל. זהירות, ארוך ועבה.:shock:

לרעה: אשתי לא הצליחה להתחבר לתא הקולי. אחרי כמה שעות הצליחה לתפוס טכנאי שהדריך אותה. סבבה.

עכשיו, התא הקולי עובד יופי. אבל אין שיחות יוצאות- והנכנסות הולכות ישר... נכון, לתא הקולי. :roll:

היום בבוקר, ראיתי ייאושה כי רב הוא, והחלטתי להתקשר למוקד העסקי על מנת לקצר את זמני ההמתנה- שהרי משם יוכלו להעביר אותי בקלות למוקד הרגיל או לתת מספר יותר "קל להשגה של מישהו". אז"ש.

ענו מהר יחסית- סביב 4 דקות, אחד עם שם של כלי נגינה בנשיפה, קלרינט? טובה? חליל? אתם תחליטו.

כשניסה להסביר לי שאין שום קשר בינו לבין התמיכה (סליחה, אתה מהתמיכה? "כן" אז תתמוך בי. "אני לא מהתמיכה" סליחה, אז אתה לא מהתמיכה? "לא אני כן מהתמיכה" אז למה אתה לא תומך?), ביקשתי שיעביר לי את המנהל שלו.

"אבל למה?"

כי אני רוצה לעשות אורגייה עם אחותו והכלב. כי אני רוצה להזמין אותו לקפה ולתכנן שוד בנק. כי אני רוצה לפגוש דמות-אב שתהווה השראה עבורי. כי אני רוצה להרגיש חשוב וגדול. או כי אני רוצה לדבר איתו. תחשבו לבד אילו מהמשפטים הנ"ל עלו באמת בשיחה ואיזה לא (הכלב לא נכנס לשיחה, אגב- האחות כן). על הבוקר כשאני צריך לרוץ לאיזה קורס. אפילו להתגלח לא הספקתי. לא אוהב צעקות על הבוקר, בטח שלא על כלי נגינה.

אצנו-רצנו למרכז השירות והתמיכה בחוצות המפרץ. הגענו בחמש וחצי ויצאנו אחרי 20:00 :shock:

התור פשוט לא רוצה לזוז... מעט מדיי עמדות לדעתי (בהשוואה ישירה מול זבאלהפון\סלכלום\הירבוע הכתום). אנשי השירות עייפים ומתים לעוף הבייתה. גם השומר...

לטובה: ניסו פעולות פשוטות, שלא עבדו. החליפו מיוזמתם סים לסים שלהם, בחינם לחלוטין, שיחות יוצאות בחינם, רק המספר מספר חדש וזמני- עד שהבעייה תיפטר.

(להבנתי הבעייה לא במכשיר אלא אצלהם במערכת איכשהוא)

עכשיו תגידו: סליחה, אבל בחברות הוותיקות, פשוט נותנים מכשיר חלופי. נכון?

אז"ש. זה היה נכון, אם הסים היה עובד... נבדק על סלולארי חדש של החברה (היה עוד עם ניילונים :lol: ), ויכל רק לגלוש ברשת, בלי שיחות.

יצאנו משם עם פיתרון מעניין, שלא הייתי חושב עליו, שבוודאות לא היה קורה עם החברות הוותיקות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אשתי שתחייה לא אשמה. אבא שלה נייד את כל המשפוחה להוט. עד שקיבלו שירות, הם נהיו קולד. אני דוגל בדעתך- לא לתת צ'אנס עד שהחדש מתבסס קצת והלחץ נרגע.

הייתי עד היום לצעקות של אחד שקנה מכשיר אצלהם יחד עם חבילה לפני פחות מ-24 שעות (לטענתו), וצעק שם על הבחורות ש"בחינם לא הייתי לוקח את הח*א הזה, אל ת'נסי לשכנע אותי! תחזירי לי כול הכסף מה גנבתם לי!" :lol:

(שגיאת הכתיב במקור של המבטא)

[וכן, זו שגיאת כתיב:roll: ]

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני ניידתי 3 קווים להוט, בינתיים לא נתקלתי בבעיות , אבל בו זמנית גם לא יצא לי לפנות לתמיכה שלהם.

כול הסיוטים על הניוד כנראה שפספסו אותי, בזמן קבלת הסים קיבלתי פתקית שהיה כתוב עליה להתקשר לאיזה מספר של מוקד ניודים שלהם, אומנם חיכתי די הרבה(40 דקות) אבל אפשר לסלוח, הפעלתי את התהליך על שלושת הסימים ותוך 3 שעות שלושת המספרים עברו בהצלחה.

אייל אתה לא מחשב הכול.

אני לקחתי 3 קווים מהם ב89 לכול קו, ההצעה של פלאפון היתה 150 שח לכול קו, הבדל של 183 שקל לחודש, לא משתלם לך?

סלקום אומנם הציעו חבילה ב399 לשלושה קווים אבל זה בלי אינטרנט, חבילה עסקית אם אינטרנט 450 שקל שוב הבדל של 183 שקל לחודש + בסלקום לאותה האת עלות הסים היתה 179 שקל לכול סים, ככה שהיתי צריך להוסיף עוד 537 שקל רק בשביל לפתוח מנוי אצלהם.

אורנג' לא בדקתי לשם אני לא חוזר :)

את האמת אני יודע שיכולתי להגיע לשימור לקוחות בפלאפון ולהוזיל את ההפרש לכ 80-90 שח לחודש, אבל נמאס לי להתמקח אם החברות האלו ועוד לצאת פרייר אחרי המיקוח, באמת שחבל לי על העצבים וכאב הראש אפילו לדבר איתם.

אם יש לך את השעות הפנויות האלו ואתה רוצה לשלם יותר בשביל לקבל פחות אתה מוזמן ללכת אם העדר :) בינתיים כול הכבוד למי שעבר להוט\גולן.

אודי A4

דימה.

פורסם

לא נעים לקרוא, אני מרגיש בר-מזל שאצלי היה כ"כ פשוט ונוח...

בנוגע להפרשי המחירים, ובכן, במקרה שלי זה יותר נראה כמו 80 ש"ח ולא 20 ש"ח לחודש,

או בקיצור, חבל"ז, בלי שום שיחות והתמקחויות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הנציגה מאורנ'ג המליץ לי להזמין עכשיו קו חדש אצלהם, כי לפי הנסיון שלה עם עשרות לקוחות שניידו להוט מובייל ונתקעו באמצע, התייאשו אחרי שבועות צעקות וטלפונים וביקורים, אז חבל שסתם אחכה כמה שבועות וגם בסוף להתייאש ולחזור לאורנ'ג, אז גם אני קניתי קו חדש מאורנ'ג עם מספר חדש, ועכשיו מתחיל לפרסם המספר החדש ומקווה שזה יהיה רק לבנתיים.

אז חברה שתדעו, שאם אתם עוברים להוט מובייל אז יש סיכוי (לא קטן) שתאבדו המספר שלכם (ד"א מכיר עוד חבר שמחכה כבר חודש על המספר שלו, ועדיין מחכה) ואל תחשבו שאני יושב בבית, כל יום אני כמה שעות בנקודת שירות, וזה חוץ מהSMS שאני שולח למנהל מהנקודת שירות, ומקבל חזרה.

פורסם

כנראה טוב שאנחנו במשפחה עברנו לגולן. גם חברה שלי עברה לגולן בהמלצתי.

לא נתקלנו באף בעיות (הסים שלנו במשפחה הגיע אחרי שבוע (וזה היה בתקופה "העומס") וחברה שלי קיבלה סים תוך יום אחד (!) מאז הכי כיף לקבל חשבונית שכתוב עליה 99 ש"ח!

ואני עדיין מחכה להסבר של נציג פלאפון מדוע 120 ש"ח שהוא הציע לי עדיפים על 99 ש"ח שאני משלם עכשיו (וזה אחרי שאמרתי לו שאני משלם 99 ש"ח).

• תוכן חדש...