Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האירוע הוא כזה:

יש לי פטור מעבודות בשמש ומריחות חזקים ל90 יום.

שאלתי את האחראי תורניות מה מקנה לי הפטור הנ"ל והוא אמר לי מעבודות רס"ר ומטבח.

הוא שלח אותי ב19/6 ליום רס"ר אף על פי שיש לי פטור והשבוע מיום שני לשבוע רס"ר (למחרת הייתי במנוחה בחדר בגלל מיגרנה).

התקשרתי לייעוץ בנושא קבילה ואמרו לי שזה מוצדק וייעצו לי לקבול, העניין הוא שאני דיי חושש שהמפקד יתנכל לי עקב הקבילה וישלח אותי לתורנויות אבל אני לא רוצה שידרכו עליי ויחשבו שאני בנאדם שקט שלא עושה בעיות.

יש לי עוד שנתיים לשרת, מצד אחד חלק מהחברים דוחפים לקבול וחלק אומרים לא.

אני התחלתי למלא טפסים אבל אני בהתלבטויות.

אני לא מוכן להרוס את הבריאות שלי בשיל שיסגרו עליי פינות.

פורסם

אולי הוא "שכח" ? האם ניסית להסב את תשומת ליבו בשנית לעניין הפטור שלך ?

מה לגבי גימלים\בתים ?

אם הוא עושה לך "דווקא" וכנגד המלצתו של רופא, כדאי לקבול אותו. לאחר מכן קיימים 3 תרחישים אופציונליים: או שהוא ירד ממך (כי הוא ירתע מלהתעסק איתך), או שהוא יתנכל לך, או שתעזוב את היחידה (בין או ביוזמתך או כל דבר אחר).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם אתה מוכן להבליג על הפעם הזאת חד פעמית, תעשה את זה. אם לא יש לך קייס טוב לקבילה ואם הוא יתנכל לך שוב תוכל לקבול אותו שוב, תלוי באופי שלו עד כמה הוא נקמני וטיפש.

פורסם

הראיתי לו את הפטור כשבוע לפני התורנות והוא לקח אותו אליו, מה שכן הוא שלח אותי שוב לשבוע רס"ר וגם המפקד האישי לא מעורב.

האם להודיע לו שאני קובל אותו/בהליך קבילה נגדו? או להפתיע אותו

פורסם

א. תערב מייד את המפקד האישי שלך !

ב. במידה ולמרות שעירבת את המפקד האישי שלך הוא ממשיך להתעלם מהפטור שלך (סיכוי קלוש), קבול אותו.

אין לי מושג איך מתנהלת המערכת המטומטמת הזו אם תסרב פקודה בעקבות הפטור הזה, אבל אם אתה ממש רוצה להילחם על זה אז זו אופציה (אולי לא הכי טובה או מוצלחת, אבל היא קיימת).

יש לך עותק של הפטור ? אם לא, האם באפשרותך להמציא מהמרפאה את ההעתק ?

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

דבר ראשון, אם יש לך פטור אל תחליק את הפעם הזו, כי במידה ויש לך בעיה בריאותית כלשהי אז (א) אתה מפר פקודה - הוראת רופא היא פקודה ו-(ב) עלולים לשלול לך את הפטור.

פנה למפקד האישי שלך ותסביר לו את העניין. לא עוזר? תקבול, רק קח בחשבון שיותר מדי לא יצא מזה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

הפטור שלך הוא לא מתורנויות אלא מדברים מאוד ספציפיים. אחרי שיידעת את הרסר בפטור הוא שיבץ אותך בעבודות שאינן בשמש וללא ריחות חזקים?

אם כן אז אין לך על מה לקבול ואם לא אז אתה צריך לקבול על הרסר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני שאלתי מה מקנה לי הפטור הנ"ל ונאמר לי במפורש שאני לא עושה רס"ר.

אני יכול ללכת למרפאה ולבקש עוד עותק של הפטור

פורסם

להבדיל מאיציק אני ממליץ שלא לסרב פקודה.

אם אתה כבר הולך על הכיוון הזה אז אל תבצע את הפקודה לכשישאלו למה תענה בתירוץ כלשהו כל עוד זה לא משתמע כסירוב פקודה כמו "לא מוכן לעשות/לא עושה/יש לי פטור אז אני לא חייב לעשות" וכו'.

אם וכאשר תשפט על העבירה הזו זה אי מילוי פקודה ולא סירוב פקודה כמו האישום הראשון.

הענישה שונה ומקלה יותר אם בכלל- לאור הפטור שיהיה קיים אצלך החל מההזדמנות הראשונה.

תבקש את הפטור שלך חזרה!- הוא חייב להיות עליך 24/7 אחרת הוא לא בידיוק תופס.

ואם הוא רוצה לראות אותו אז תראה לו מבלי למסור לו אותו.

כאשר אתה נשלח לעבודות רס"ר תראה את הפטור לרס"ר או מי מטעמו שמחלק עבודות וכך לא ייתנו לך משימות ובעצם יחזירו אותך למפקד שלך ויורו לו לשלוח חייל אחר שכן מסוגל למלא את התקן.

מי זה המפקד הזה ששולח אותך?

האם זה המפקד של המפקד הישיר שלך?

האם זה מפקד בדרגה ותפקיד כמו המפקד האישי שלך?

פורסם
אני שאלתי מה מקנה לי הפטור הנ"ל ונאמר לי במפורש שאני לא עושה רס"ר.

אני יכול ללכת למרפאה ולבקש עוד עותק של הפטור

עזוב מה נאמר, תתמקד במה שרשום.

מה תכל'ס עשית בעבודות הרס"ר ?

האם נתנו לך לעבוד במטבח ו/או בשמש ?

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

להבא אתה צריך ללמוד 2 דברים חשובים:

1. לא לפחד

2. לעמוד על שלך ולקבל את מה שמגיע לך.

היית צריך להסב את תשומת ליבו של האדם ששלח אותך לעבוד בשמש, כי אינך יכול לעבוד בשמש ויש לך פטור על כך.

במקביל, לערב את הקצין האחראי עליך (מפקד ישיר או WHATEVER).

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בנוסף למה שנאמר

ובמידה ואתם מתלבטים האם לקבול - כאן יש דוח של נציב קבילות על כל הנושאים אשר קבלו עליהם

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...