Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אתם צריכים להכיר את הנפשות הפועלות בשביל להבין את הסיפור, אני לא מסנגר על אבא שלי בגלל שהוא אבא שלי.

הוא בנאדם מהדור הישן, מילה זאת מילה, מאלה שחושבים שקודם כל צריך לעזור לאחרים ואח"כ תחשוב על עצמך, מאלה שתקרא להם באמצע הלילה בקור וברוחות והם יבואו ויעשו הכל בשביל לעזור, אין אצלו שתי דרכים, יש אחת והיא האמת!

המחירים הם של הונדה לגבי הג'אנט. הגלגל הוא של הפאנצ'ר מכאר וגם זה בעקיפין דרך הונדה.

אני רוצה לציין שכאן עוד צד לסיפור שלא ציינתי לבקשת הורי והוא חלק חשוב מאוד ואני מקווה שבעתיד הקרוב אני אוכל לשתף אתכם.

לגבי תמונות, אני גר בקריות והם בנהריה, היום אני מקווה לצלם תמונות , אני מניח שבעתיד הם יוכלו לעזור אם העניינים לא יסתדרו.

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

• תגובות 219
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני חושב שאנחנו מסתובבים סביב אותה נקודה.

פשוט נקודת הפתיחה שלנו שונה.

אתה בטוח שהרכב יצא עם הדפיקה מהסוכנות, ואם כך אתה צודק בכל מילה שלך עד כו.

אך אני יוצא מנקודת מבט אחרת, שלא בטוח שהרכב יצא כך מהסוכנות ושיש מצב שזה קרה מבלי להרגיש אפילו בחינה ליד הבית.

אין לי ספק שהמחיר של הרכב גבוהה, אין לי ספק שזה לא מצדיק את המחיר ובגלל זה אני לא נוסע ברכבים חדשים.

אבל אף אחד לא הצמיד לו אקדח לקנות את הרכב, זה מבחירה שלו.

אנחנו ישראלים משחקים אותה גיבורים-אני לא פראייר, ובסוף עוצר באלונית וקונה בקבוק מיים ב 8 שקל.

לא נקנה, המחיר ירד,השבוע נכנסתי לקחתי בקבוק מים, בקופה היא אומרת לי 8 שקל, אמרתי לה תודה רבה אני לא משלם את המחיר הזה על בקבוק מיים, היא שאלה למה, כמה יש לך? זה כבר ממש לו משנה אני לא הקנה בקטע עקרוני.

זה שהשרות לקוחות בארץ לא טוב בהרבה מקומות זה גם נכון, יחס גורר יחס.

נחזור לעניינו,

שנינו לא יודעים איך יצא הרכב מהסוכנות!

פותח השירשור לא נסע על הרכב מהיום שיצא, אבא שלו נסע הוא ראה את הרכב אחרי זה.

לדעתי לשרוט ג'אנט זאת מסימה לא קשה בכלל, גם לא תמיד שמים לזה לב (סה"כ שיפשוף)

לדעתך על החברה לטפל בבעיה גם אם הרכב יצא מהחברה מושלם?

סוף שבוע טוב

פלג_

פלג שלום,

הרכב יצא מהחברה עם הדפיקה בג'אנט, זאת לא שריטה קיצונית, זה סוג של מכה/חריטה, משהו דיי קיצוני, כמו דפיקה עם פטיש על הג'אנט, לא רק זה גם הצמיג פגום בצורה שצריך להחליף אותו!

לגבי גישתך, שהלקוח לא צודק, בדיוק כמו בצבא, כולם הולכים להוציא גימלים כי בא להם והרופא יודע שרוב החיילים עושים הצגה, כאשר מגיע מישהו שבאמת חולה וזקוק למחלה הוא לא מקבל, ולמה? כי הרוב מנסים לדפוק את המערכת.

פורסם

לכל מי שרשם שמחיר הצמיג יקר מידי, אין מה לקפוץ למסקנות.

אם מדובר על הדגם הכי יקר, מידת הצמיגים היא 225.45R17.

מחיר הצמיגים הנ"ל נע בין 550 ש"ח לצמיג זול של TOYO ועד למעל 1000 ש"ח לצמיג של מישלין או goodyear.

כך שתלוי עם איזו חברת צמיגים הרכב הגיע, אם זה מישלין [כמושהגיע ה-3008 שלנו] אז בהחלט המחיר לצרכן הוא 1000 ש"ח.

עם זאת, נראה לי שיש מקום לסדר הנחה משמעותית דרך יבואן הונדה במקרה זה.

לפותח השרשור,

אני מבין ומקבל זאת שאתה מאמין לאביך בעיניים עצומות, כך צריך בן לנהוג.

אך אם להיות אובייקטיבים, מאוד יכול להיות שאביך עשה את הנזק, אפילו לא בידיעתו, בדיוק כמו שיכול להיות שהוא קיבל כך את הרכב ולא שם לב.

במקרה זה, כאשר אין שום הוכחה מוחצת כי כך קיבלתם את הרכב, יבואן הונדה נוהג בהגינות ומציע לך לחלוק את הנזק כאשר 75% מהעלות הוא נושא.

אני חושב שזה הצעה טובה, לא מצויינת אבל טובה.

הייתי מנהל עוד מו"מ קצר עם מנהל שרות הלקוחות של יבואן הונדה ומנסה להגיע להסדר טוב יותר, אך בטח לא עושה מזה סיפור כל כך גדול, פשוט מהסיבה שזה לא.

אתה בתור בן טוב אמור להרגיע את אביך ולא לגרום לו סטרס נוסף.

בעבר הרחוק, חבר של אבי הוציא סובארו DL חדשה מהסוכנות.

בזמן יציאת הרכב מחניית הסוכנות, בנסיעה אחורנית, נכנסה בו משאית וחיסלה את כל הרכב.

הרכב הפך לטוטל-לוס עם אפס ק"מ.

זה באסה רצינית.

מה אני מנסה לומר לך, שים הכול בפרופורציות.

פורסם
שלום,

אתם צריכים להכיר את הנפשות הפועלות בשביל להבין את הסיפור, אני לא מסנגר על אבא שלי בגלל שהוא אבא שלי.

הוא בנאדם מהדור הישן, מילה זאת מילה, מאלה שחושבים שקודם כל צריך לעזור לאחרים ואח"כ תחשוב על עצמך, מאלה שתקרא להם באמצע הלילה בקור וברוחות והם יבואו ויעשו הכל בשביל לעזור, אין אצלו שתי דרכים, יש אחת והיא האמת!

המחירים הם של הונדה לגבי הג'אנט. הגלגל הוא של הפאנצ'ר מכאר וגם זה בעקיפין דרך הונדה.

אני רוצה לציין שכאן עוד צד לסיפור שלא ציינתי לבקשת הורי והוא חלק חשוב מאוד ואני מקווה שבעתיד הקרוב אני אוכל לשתף אתכם.

לגבי תמונות, אני גר בקריות והם בנהריה, היום אני מקווה לצלם תמונות , אני מניח שבעתיד הם יוכלו לעזור אם העניינים לא יסתדרו.

אם מילה זז מילה אז מה לגבי חתימה? אבא שלך חתם במעמד מסירת הרכב שהוא קיבל רכב תקין. אז הוא לא בדק שום דבר ובכל זאת חתם וכעת בא בטענות על פגיעות קוסמטיות נמצאו שהיו יכולות בהחלט להגרם לאחר מסירת הרכב.

כל הסדר שתגיעו עם היבואן יהיה מצויין ולטובתכם לאור העבודה שהחוק היבש לטובת היבואן.

עוד דבר, לפי הכותרת נראה כי אתם לא מאוכזבים מהרכב עצמו, מה בדיוק לא בסדר ברכב, מזה שהוא נשרט או נפגע בשלב כלשהו?

פורסם
אם מילה זז מילה אז מה לגבי חתימה? אבא שלך חתם במעמד מסירת הרכב שהוא קיבל רכב תקין. אז הוא לא בדק שום דבר ובכל זאת חתם וכעת בא בטענות על פגיעות קוסמטיות נמצאו שהיו יכולות בהחלט להגרם לאחר מסירת הרכב.

כל הסדר שתגיעו עם היבואן יהיה מצויין ולטובתכם לאור העבודה שהחוק היבש לטובת היבואן.

שאלה לי אליך, ברצינות. אני לא מבין גדול ברכבים,כמו אבא של הבחור בשרשור הזה וכמו רוב עמישראל, במידה ואקנה רכב חדש, איך אדע מה לבדוק?

יש אדם שאני מכיר דרך המשפחה של חברה שלי, והוא גר מאד רחוק,הוא מהנדס מכונות ומבין מאד ברכבים ומכונאות, לא אוכל להביא אותו עמי ביום הרכישה מישום שהוא גר מאד רחוק ממני, עניין של כמה מאות ק"מ, מה אני אמור לעשות?

החוק היבש מכרסם כל חלקה טובה בהרבה מקרים, ולפעמים ההיאחזות בו היא תרוץ למתן שירות גרוע ללא לקיחת אחריות על מתן המוצר, לא יודע אם כך היה במקרה זה.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

חפש בפורום עיצות ודגשים לרכישת רכב חדש ותראה שלא צריך בעל מקצוע כדי לתת מבט סביב הרכב ולחפש פגמים קוסמטיים, בטח כאשר מדובר בפגיעה הצמיג ובג'נט ברמה כזו שכבר לא ניתן להשתמש בחלקים אלו.

פגיעה בג'נט יכולה הייתה לקרות בקילומטר הראשון שנוסעים עם הרכב, מחר יחזרו לסוכנות בגלל תאונה שלא ראו ברכב, גם אז היבואן או הסוכנות צריכים לקחת על עצמם, איפה הגבול? ולכן יש את מסמך אישור הרכב מהיבואן, שעליו כל רוכש רכב חותם.

פורסם

תודה רבה, אעשה זאת.

לא ידעתי שיש עצות מה לבדוק שמקבלים את הרכב מהיבואן.

שבת שלום!

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

זאת בדיוק הסיבה שצריך לקבל רכב בסבלנות, באור ובלי לחץ.

רכב שלי היה המסירה האחרונה, ביום שלפני הערב חג, ב-5 וחצי בערב שב-6 נהיה חשוך.

הנציג מסירות כבר הוריד את החולצה המכופתרת ובא עם החולצה הלבנה שמתחת ובלי שום חשק.

עשה פרצופים ולא רצה להעביר את הרכב למקום מואר יותר ומאוד לחץ שנחתום ונעוף משם.

ידעתי שברגע שאני חותם - אני יכול ללכת לחפש ת'חברים שלי אם יש בעיה.

לדעתי יש כמה דברים קטנים שהייתי צריך לתת עליהם יותר את הדעת במסירה - אבל בכל מקרה תזכרו שהם מאוד רוצים להעביר את הכדור למגרש שלנו - ואנחנו במחשבה שיש פרטנר בצד השני הרבה פעמים לוקחים אותו - להלן דוגמא מייצגת למקרים בהם ניתן אמון במשענת קנה רצוץ. ראו הוזהרתם. שילמתם הון על רכב חדש - תדרשו יחס בהתאם.

פורסם

עוד דבר, לפי הכותרת נראה כי אתם לא מאוכזבים מהרכב עצמו, מה בדיוק לא בסדר ברכב, מזה שהוא נשרט או נפגע בשלב כלשהו?

אני אבהיר את עצמי

הרכב מעולה, יפה ומצויין.

הבעיה היא במה שציינתי ובהתנערות של נותני השירות.

אבא שלי לא קיבל את הרכב לפני שבועיים וקרה מה שקרה.

הוא קיבל את האוטו, נסע עד אליי לקריות כשאימא שלי באוטו, נסיעה רגילה, לא בשטח.

אני חצי מסכים לגבי ההנחה שצריך לבדוק את הרכב, מצד אחד זה נכון, מצד שני על מוצר חדש לא צריך לעשות בדיקות איכות.

אם אני מבין נכון, בכל פעם שקונים מכונית חדשה מהחברה יש לקחת אותה לבדיקה לפני קניה?

אולי לפחח?למכון הרישוי?

פורסם

אם הרכב מעולה למה רשמת כותרת כזו?

ממש לא צריך לגשת למכון רישוי אלא לבצע סיבוב קצר סביב הרכב, כפי שאתה עשית, כדי לחפש פגמים קומסטיים.

הרי הרכב שיוצא מפס יצור יצור, עובר הובלות ימיות ויבשתיות, אחסון במקומות שונים, הכנה, איזבור, שטיפה ורישוי ויכול בקלות לקבל חבלות ושפשופים ולכן חשוב לעשות ביקורת חזותית לפני שחותמים על מסמך שבדקת את הרכב ואתה שבע רצון ממצבו.

מהות המסמך הזה באה למנוע תלונות מעיין אלו ואנשים מקלים ראש בזה וחבל.

פורסם

מניסיון שלי עם רכישת פוסט חדשה- במקרה אחרי רכושה של רכב חדש חבר שהינו צבעי רכב בדק ואמר לי שהפגיש האחורי ברכב החדש עבר צביעה!!!!חזרתי לחברה וספרתי להם זאת אמרו לי שלעתים ישנן שריטות קטנות מהמישלוח הדבר תוקן ולא מצריך את החברה לספר זאת ללקוח!ממש חוצפה אני בטוח שכשיבוא הרגע למכור את הרכב יאמרו לקונה שהאוטו עבר תיקון... מרגיז חוסר היושר שקיים פה

פורסם
מניסיון שלי עם רכישת פוסט חדשה- במקרה אחרי רכושה של רכב חדש חבר שהינו צבעי רכב בדק ואמר לי שהפגיש האחורי ברכב החדש עבר צביעה!!!!חזרתי לחברה וספרתי להם זאת אמרו לי שלעתים ישנן שריטות קטנות מהמישלוח הדבר תוקן ולא מצריך את החברה לספר זאת ללקוח!ממש חוצפה אני בטוח שכשיבוא הרגע למכור את הרכב יאמרו לקונה שהאוטו עבר תיקון... מרגיז חוסר היושר שקיים פה

לפי נוהל משרד התחבורה יש מקרים שמותר ליבואן להסתיר תיקונים ברכב.

http://he.mot.gov.il/index.php?option=com_content&view=article&id=964:2010-05-31-12-56-23&catid=111:import-car-c&Itemid=161

פורסם

בתור אחד שמכיר את המקרה, ממליץ שפותח השרשור יעלה תמונות של הנזק. אין מצב שלא ראו כזו שריטה וחתך בצמיג. אני לא אובייקטיבי, אבל ההצעה שהוא קיבל, היא יותר מהוגנת, בהתחשב בנזק.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...