Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בבעלותי סיאט לאון 2011 לבנה אשר נרחצה עד לא מזמן בשטיפה אוטומטית ועברה לאחרונה לשטיפה ידנית שבועית.

לפני מספר שבועות הופיעו נקודות חלודה-שחורות וקטנות מתחת לתא המטען על הפח(אני תכף הולך לשטוף את הרכב אז אצלם תמונה ואעלה אותה לכאן).

קשה לראות את הנק' מרחוק אבל אני די פדנט בכל הנושא ומנסה למצוא פיתרון לבעיה בלי לערב מוסך,צביעה ודברים שיכולים להשבית את הרכב(משתמשים ברכב מהבוקר עד אחה"צ ואז שוב בערב).

אשמח גם לדעת מהו הגורם לתופעה הזאת.. אני אישית חושב שזה מהשטיפה האוטומטית או בעקבות רטיבות באיזור שלא יובשה..

תודה לעוזרים

פורסם
יש אחריות גם על צבע?

כן!

הבטחת תמונה.

בלי תמונה לא מאמין שזה חלודה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא יכולתי לצלם,מחר אחה"צ אני אצלם,זה נקודות שחורות שלא יורדות גם בקרצוף..

קראתי שזה יכול להיות חרא של זבובים או פטריות..

מחר אני אצלם בטוח ואעלה לפה,תודה לעוזרים :roll:

פורסם

הרכב חונה בחצי מהזמן בחניה מקורה ובחצי השנה בחניה שחשופה לשמש וקרובה לכניסה ליער ממש לא קרוב לאיזור תעשייה וכו'..

h-t-tp://up354.siz.co.il/up1/nenomjtijhd4.jpg

נא להוריד את ה"-" מהHTTP.

שימו לב שאלו הנק' השחורות/צבע אחר על הצבע הלבן של הרכב..

פורסם

התמונה לא הכי מפוקסת אז אי אפשר להסיק 100% שזה חלודה, אבל חלק מהנקודות נראות כמו חלודה, וחלק כמו אבק. תתחיל בלנסות לעשות פוליש למקום(פוליש גס יעזור במקרה וזה רק אבק), אם לא עזר ומסתבר שזה בסוף חלודה, אין אפשרות אחרת מאשר לשייף אותה עד הפח, ואז לצבוע. אם משאירים את החלודה כמו שהיא לבסוף היא תתפתח ותגדל והתהליך להוריד אותה ייארך יותר זמן.

פורסם
הגיוני אבל שלרכב בן שנה יהיו נק' חלודה בכל הרכב? (היום ראיתי שזה בעוד הרבה מקומות)

אין אחריות על הדבר הזה?

בספר הרכב שקיבלת אמור להיות פירוט האחריות. למיטב ידיעתי יש לך אחריות על חלודה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

מדובר, כפי שכבר הזכירו כאן חלקית, בחלקיקים שונים שנדבקים לצבע של הרכב (אבק בלמים, למשל). ניתן להסיר אותם באמצעות טיפול פלסטלינה. אפשר לרכוש בעצמך, אבל בארץ יחסית קשה להשיג במחירים סבירים וצריך מיומנות במקרה של חלקיקים "קשים". מומלץ לגשת לדיטיילר שמבין מה הוא עושה.

• תוכן חדש...