Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקודות בצבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי סיאט איביזה לפני כחודשיים, בצבע לבן מטאלי בלא מעט כסף.

אני מנקה את האוטו פעם בשבוע-שבועיים באופן ידני ואני רואה נקודות שחורות-חומות על הצבע.

היום ראיתי כמות עצומה של נקודות כאלה, הנקודות האלה יורדות רק עם הציפורניים.

1) האם הנקודות הן פגם בצבע?

2) מה צריך לעשות ע"מ להוריד אותן?

3) האם זה התחלה של חלודה?

4) האם זה באחריות החברה לתקן את זה?

תודה.

פורסם

הנקודות שאתה רואה על הצבע הם כנראה גשם חומצי או ג'ינג'ם בשפה הפשוטה , הפיתרון ווקס .

באיזה אזור אתה מתגורר .

פורסם
שלום,

קניתי סיאט איביזה לפני כחודשיים, בצבע לבן מטאלי בלא מעט כסף.

אני מנקה את האוטו פעם בשבוע-שבועיים באופן ידני ואני רואה נקודות שחורות-חומות על הצבע.

היום ראיתי כמות עצומה של נקודות כאלה, הנקודות האלה יורדות רק עם הציפורניים.

1) האם הנקודות הן פגם בצבע?

2) מה צריך לעשות ע"מ להוריד אותן?

3) האם זה התחלה של חלודה?

4) האם זה באחריות החברה לתקן את זה?

תודה.

1. זה לכלוך שנדבק לצבע. קיימות הרבה אפשרויות של חומרים שניתזו מהכביש וכו'.

2. הורדה ע"י הציפורניים יכולה לגרום שריטות ונזק לצבע. לא ממליץ על פוליש לרכב חדש, פלסטלינה אמורה לטפל בזה. לאחר הפלסטלינה תמרח ווקס איכותי להגנה על הצבע.

3.לא

4. יש לך אחריות על חלודה ל-10 שנים. כאן לא מדובר על חלודה. אין זה באחריות החברה לתקן את זה, היית צריך להבחין בזה במעמד המסירה(אם זה היה קיים אז).

מה זה פלסטלינה?

http://www.carplan.co.il/sg_product~CBK106~2~0.htm

ממה שידוע לי זה הקיט היחיד שניתן לרכוש בארץ. כמובן שקיימות עוד המון אפשרויות דרך EBAY.

• תוכן חדש...