Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם זה מחשב ממותג, יש לך את האפשרות לחזור לאימג' המקורי שהמחשב מגיע איתו בד"כ ע"י לחיצה על מקשים בזמן הפעלת המחשב או משהו אחר.

תגבה את החומר שלך, תחזור למקור - זה לוקח 10 דקות - וזהו.

פורסם

ניתנות פה עצות שחלקן לא יעילות ולא ממש טובות.

מחיקה, פירמוט והתקנת מערכת הפעלה - לא מונעות שיחזור מידע. השחזור אפילו לא כל כך קשה (הכל יחסי והנסיון מסייע).

להחזיר את הכל מגיבוי אל דיסק שפורמט אפשר בתנאים מסויימים ועלולים להיווצר סיבוכים עד כדי אי יכולת הפעלת המחשב.

אם מדובר במחשב אחר, מעבד שונה ולוח אם שונה - קבצים, מסמכים, וכו' יחזרו - אבל חייבים התקנה מחדש של רוב התוכנה.

השיטה שאתה מחפש היא גריסה. יש דבר כזה במחשב. היות ואתה רוצה למחוק תיקיות ספציפיות כמו היסטוריית גלישה ודברים שידוע שם הספריה שלהם - ההמלצה על ccleaner ואופציית ה- wipe היא טובה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

עוד טיפה כי נאלצתי להפסיק לזמן מה:

שחזור מידע היא פעולה איטית, יקרה מאוד בעלות, ומצריכה זמן רב. יותר של המחשב אבל גם הבן אדם נדרש להשקיע. האם נראה לך שישקיעו את הזמן והעלות? ואולי אתה מתרגש קצת יותר מידי מאי אילו עניינים פרטיים שהם לא קריטיים למישהו אחר למרות שעבורך הם ממש דיסקרטיים?

הסייג היחיד הוא העברת מידע למתחרים ושימוש במחשב של המעביד לחיפוש עבודה אחרת - דבר שאסור על פי החוק ואז מותר למעביד לנקוט סנקציות נגדך.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני לא חושש שיגלו שנכנסתי לאול ג'וב מהמחשב של העבודה:lol:

תודה

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

הדרך יחידה למנוע גישה למידע היא לקדוח פיזית את הדיסק.

לגבי כל השאר, ברמה כזו או אחרת יש יכולת שיחזור.

השאלה היא למי יש יכולת שכזו (גוף מסחרי, מדינה או מעצמה בהתאם לסוג המחיקה) ולמי יש עניין לעשות את זה!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • תוכן חדש...