Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

drsubaru, אני ממליץ לעצמי על מרצדס עם חצי מיליון קילומטר. אין לי בעיה להמליץ לחברים על רכב דיזל עם 400,000 קמ כי אני יודע שרכבים האלו שורדים הרבה. כמו שרשמתי בשרשורים נוספים ואני חושב גם הסכמת איתי: אם החליפו כל מה שדרוש במהלך השנים - הכל בסדר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מי כאן ממליץ על פולו קלאסיק דיזל גמורה בת 12 עם 400 אלף ק"מ במקרה הטוב לתיכוניסט בלי הכנסה? השתגעתם?

אף אחד לא המליץ על פולו גמורה, מדובר כאן על פולו מטופלת ושמורה.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
אהלן חברים יקרים. ברוך ה' בשעה טובה עברתי טסט והגיע הזמן להתחיל לחשוב על איזה אוטו אני רוצה.

יש לי קצת התלבטויות.. כמובן שאני מחפש אוטו גיר רגיל, ויש לי כאלה התלבטויות..

1. דייהטסו שרייד מנוע 1300 גיר רגיל, סביבות שנת 1997-2000 (עולה 10 אלף שקל, ויש כאלה שגם פחות).

2. דייהטסו סיריון מנוע 1000 גיר רגיל, סביבות שנת 2000 (גם עולה סביבות ה-10 אלף שקל ויש כאלה שבפחות).

3. רנו טווינגו מנוע 1300 גיר רגיל (סביבות שנת 97 משהו כזה, עולה בערך 5 אלף שקל), ראיתי שאין הרבה כאלה אז זה רק למקרה שאני אמצא משהו טוב.

העדיפות שלי היא או לסיריון או לשרייד, ואני מעדיף בתכלס את השרייד כי היא מנוע 1300, 84 כוחות סוס לעומת מנוע 1000 58 כוחות סוס, והבדל של 2 ק"מ לליטר בצריכת הדלק (שרייד עושה בערך 1:14.5, לעומת הסירטון שעושה בערך 1:16-17 לפי נתונים שבדקתי בכמה אתרים)

אני מחפש אוטו שהוא יהיה אמין וחסכוני, אשמח להמלצות / לביקורות, תודה רבה חברים יקרים.

שלום. בת משפחתי סרבה לעלות על הכביש בהחזיקה רשיון שנים רבות.

יום אחד קניתי לה שרייד 1992, עשיתי איתה סיבוב קטן ומאז לא יורדת ממנה חמש שנים תמימות.

הוצאות אחזקה סבירות לגיל (כדאי לבצע אחזקה שוטפת).

פורסם

כבר נתנו לך את כל העצות בעולם.

לפי הסדר הזה:

1. קטן

2. ידני.

3. מטופל

4. טסט.

5. נכנס בתקציב.

כל השאר , יותר אמין, פחות אמין, יותר יפה, פחות יפה, צרפתי, גרמני, קוראני או סורי, הכל זה קשקוש.

שאתה קונה ענתיקה (וזה לא מזלזול חלילה, כולנו היינו שם), אין למוצא שלה שום קשר לאמינות או לא. הדבר היחיד שחשוב הוא

למצוא משהו שטופל ונשמר ככל האפשר. בד"כ אם שמור ומטופח חיצונית, זה נותן אינדיקציה שזה מישהו שאיך נאמר, לא מכסח את האוטו, אבל לא חייב.

אני לא הייתי מחפש דיזלים. הייתי מחפש איזה סופר מיני נחמדה ומטופלת שנפוצות הרבה יותר בלוחות.

ולא הייתי זורק הערות של "בשביל מה הוצאתי רשיון". אתה עוד לא מכיר את נושא הוצאות הדלק, והוצאות לא צפויות ברכב. אתה לא יודע מה זה שאין לך שקל ויש תקלה עם הרכב.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם
לפותח השרשור: לפני כמה ימים כתב מישהו על השרייד של אשתו שעומדת למכירה. הנה הקישור (פוסט מס' 3):

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=3394961&postcount=3

(שלא תגיד שלא מקשיבים לך :) )

הרכב של אשתי אכן במצב מצוין ולא צריך שום יישור קו מבחינת טיפולים.צריך לתקן את חלונות החשמל ולתדלק ולנסוע.

דברים קטנים פה ושם ברכב בן 12 ודאי שתמצא אך כיף וניתן לתקנם באמצעים ביתיים.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=13&SubModelID=100&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות.

אני כנראה באמת אלך בעתיד (כשאני אשיג את הכסף) על הדייטסו שרייד... כמובן שאני אחפש אוטו שמור שימנע לי המון כאב ראש - בעיות עם המנוע / הראש מנוע...

תודה רבה לכולם !

• תוכן חדש...