Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם... אני מהצפון. והגיע הזמן לעשות טיימינג לרכב. מישהו יכול להמליץ לי על מוסך צ'מפיון, שיגרום לי להיות בראש שקט בהבט המקצועי+האם בהחלפת הטיימינג רצוי להחליף גם משאבת מים?. אודה לכל תגובה.

פורסם
תבחר - או מקצועיות ואמינות - או צ'מפיון :lol:

חשבתי גם על זה! אבל לרכב יש היסטוריה מלאה של טיפולים במוסך מורשה...מה... לא חבל להרוס את זה?

פורסם

אז מה לעשות חברה...מוסך מורשה..לא מוסך מורשה... ואם מוסך מורשה אז איפה נמצא אחד כזה בצפון, שיודע איך לעבוד על הבובה הזאת???

פורסם
חשבתי גם על זה! אבל לרכב יש היסטוריה מלאה של טיפולים במוסך מורשה...מה... לא חבל להרוס את זה?

הייתי פעם אחת במוסך מורשה של צ'מפיון "רכב הנגב" בצומת ביל"ו, ואחרי שראיתי את הזלזול במכוניות של הלקוחות וחוסר המקצעיות שלהם זה הספיק לי. לקחתי סה"כ להחלפת נוזל קירור (התעצלתי לנסוע 25 דקות לרון על דבר כזה "פעוט") ולמרות שאסור לעמוד ליד הרכבים התעקשתי לעמוד ומזל שעמדתי. בזמן הזה גיליתי שא' - הם לא יודעים שצריך למהול את נוזל הקירור המרוכז של VW - הייתי צריך להסביר למכונאי וכשהוא לא האמין לי הראתי לו את הציורים שבגב האריזה לגבי אחוזי המהילה (מסתבר שגם ציורים זה מסובך מיד בשבילהם). שאלתי אח"כ גם את נציג השירות וגם הוא לא ידע. גם חברו לא ידע. אף אחד במוסך לא ידע. ב' - אחד העובדים בא למכונאי שטיפל לי ברכב ובצחוק התחיל איתו "מלחמת מים" עם בקבוק ליטר וחצי שהיה ברשותו, בזמן שעובדים לי על האוטו והמנוע דולק! הבאתי עליהם כזו צעקה כשראיתי את המים עפים לתא המנוע ונוחתים בסמוך למצבר. ג' - בסיום העבודה, המכונאי שכח לחבר אחד הצינורות בחזרה למיכל עודפים ואחרי שהערתי לו, הודה לי. זה מוסך זה? אני אישית אעדיף לקנות רכב שטופל אצל רון או לפחות אצל פיליקס או תושייה בתל אביב (אין לי ניסיון איתם אבל יש המלצות בפורום).

פורסם

שלום רב,

אתה תמיד מוזמן לבוא לבקר אצלנו...

רשת מוסכים בכל הצפון.

לפרטים נוספים:

טוני דאו: 057-7372306

המשך יום מצוין.

• תוכן חדש...