Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברים,

אז חזרתי מנסיעת מבחן של הסיאט לאון 1.8 DSG TSI ואני חייב להגיד וואו!

איזה יופי של רכב, בהחלט לא רואה ממטר את ההאצ'בק שלי (הונדה 2008) ובכלל מתנהג מאוד מהיר על הכביש, הגה כמו חמאה הייתי בשוק. אני אישית אוהב את ההגה ברכב שלי אבל בסיאט הוא פשוט קל כמו קלקר.

עצרנו ברמזור אדום, הבחור אמר לי להעביר למצב ספורט (S) ולתת גז עד הסוף ולא לעזוב, האוטו חיה רעה! לא רוצה לחשוב בכלל על FR או טייפ R למה הן מסוגלות אבל ה-1.8 TSI עם 160 כ"ס בהחלט מספיקים להרגיש כיף על הכביש, אוטו זריז וגם בפנים הוא לא כזה נורא, מה שיש בהחלט מספק.

אהבתי שהמראות צד מתקפלות ברגע שנועלים את הרכב וכן, יש פנסים עוקבים (פנסי ערפל), אם אזכר בעוד משהו אשתף.

תודה לכולם על העזרה, רכב לבן הוא ממש יפה - אני רכשתי כסוף/אפור אבל מי שמתלבט לבן יפייפה.

יום טוב אנשים,

ניר,

פורסם

לפי הוואו שלך, כנראה שלא נסעת על רכב ספורט אמיתי בחיים.

אבל בכל מקרה כמו שאמרתי כאן תמיד, מדובר במשפחתית טובה יחסית, במחיר מצויין כעת, בעלת ביצועים טובים ביחס למתחרות באותה קבוצת מחיר.

פורסם
סה"כ חבילה חביבה, שים לב לתצרוכת שמן ולשרידות הקלאצים ב- DSG7.

היי,

על מה אנחנו מדברים פה? שמן מנוע? שמן גיר?

לגבי שרידות הקלאצ'ים, איך אוכל לשים לב לזה? אני מתכוון לעשות טיפולים במוסך כל פעם אבל איך אפשר יהיה להבין שמשהו לא כשורה?

תודה,

פורסם
לפי הוואו שלך, כנראה שלא נסעת על רכב ספורט אמיתי בחיים.

אבל בכל מקרה כמו שאמרתי כאן תמיד, מדובר במשפחתית טובה יחסית, במחיר מצויין כעת, בעלת ביצועים טובים ביחס למתחרות באותה קבוצת מחיר.

אהלן,

לא, לא נסעתי על רכב ספורט אמיתי וכל הזמן הייתי תקוע ברכבים יפניים. (לא ניסאן GTR כמובן :-P )

לכן, פתאום לעבור לרכב כזה אחרי 4 שנים בהונדה סיוויק גיר רובוטי שלי, אתה יכול להבין את האושר ואמרת נכון, במחיר שלה כיום היא הכי נכונה ביחס למתחרות שמתומחרות לפחות ב-150,000 ש"ח.

יום טוב,

פורסם

לגבי שרידות הקלאצ'ים, איך אוכל לשים לב לזה?

לא לשים ב-S ולצאת בפול גז, למשל...

מיצינו את עניין הלאון, עד לתובנות חדשות באמת.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...