Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אוטו שבו הוחלף מנוע. עם הקנייה קבלתי שטר מכר של המנוע כאשר תאריך החלפת המנוע הייתה בסמוך ליום הקנייה ( כשבוע )

לאחר חודש שהאוטו היה ברשותי היה פיצוץ בבלוק והמנוע הושבת. ניגשתי למוסך שהחליף את המנוע והם סרבו לכבד את האחריות שלהם. טענתם הייתה שמנוע כבר הוחלף לני כ 4 חודשים ולכן האחריות כבר לא בתוקף. כהוכחה לכך הם המציאו לי חשבונית של ההחלפה שבו התאריך אינו תואם לתאריך המצוין בשטר המנוע.

מהו החוק לגבי התאריך שמופיע בשטר המנוע ואיזה כלים חוקיים יש בידי לאלץ אותם לכבד את האחריות שלהם?

תודה מראש לכל אלו שיענו.

פורסם

על שטר המכר יש חתימה וחותמת של המוסך עם תאריך

אם אין התאמה קובע מה שכתוב בשטר המכר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שטר המכר מדובר במסמך רשמי של משרד התחבורה , בניגוד לחשבונית .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הפתרון פשוט ממה שאתה יכול לחשוב עליו ואין צורך לחפש את המטבע מתחת לפנס: תדבר עם מוכר הרכב (בהנחה שאינו סוחר), ספר לו על המקרה וגש איתו אל המוסך בו בוצעה החלפת המנוע. הוא כבר ידבר עם מי שצריך כדי שיטפלו ברכב (כל זאת בהסתייגות, שהתאריך על שטר המכר לא זוייף, אז הבעיה קשה יותר והמוסך ינפנף אותך חזק).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...