Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי השנה סוזוקי אלטו 2011 ידני. הרכב עבר 18000 קמ ונמצא אצלי כשנה.

עשיתי שינויים ואצטרך לעשות נסיעות ארוכות + אישתי לעתיד לא מסתדרת עם גיר רגיל.

קיבלתי הצעה לעשות החלפה עם אדם פרטי שברשותט שברלוט אופטרה 2008 שעבר 100000 קמ.

הוא טוען שהמכונית מטופלת רק במוסך UMI ויש לו מסמכים.

מה דעתכם האם כדאי לי לבצע את ההחלפה.

תודה מראש.

פורסם

יש משהוא במה שאתה אומר :)

בדקתי הצריכת דרק לאופטרה היא 11,5

האלטו 16

האם השברולט אופטרה ממש שותה דלק ??

רוב הרכבים כיום כמו מאזדה 3 וכדומה היא 11,5 לא ?

אני מחפש אוטו יותר חזק, לנסיעות ארוכות יותר, אוטו שיעלה עליות בלי בעיה ובלי שיסחב.. דלק אני מקבל מהעבודה,

פורסם

הבנתי. עם אופטרה (בדומה למאזדה 3) אין מצב לעבור יותר מ-10 ק"מ לליטר! אא"כ תיסע קבוע ב-100-90 קמ"ש בלי פקקים...

אתה מקבל סכום קבוע על הדלק, או שיחזירו לך כמה שתוציא?

פורסם

יחזירו לי על מה שאוציא. טוב תראה אחרי שקראתי תגובה שלך וקראתי מה שאחרים רשמו על הרכב אני לא חושב שכדאי :)

פורסם
שלום,

רכשתי השנה סוזוקי אלטו 2011 ידני. הרכב עבר 18000 קמ ונמצא אצלי כשנה.

עשיתי שינויים ואצטרך לעשות נסיעות ארוכות + אישתי לעתיד לא מסתדרת עם גיר רגיל.

קיבלתי הצעה לעשות החלפה עם אדם פרטי שברשותט שברלוט אופטרה 2008 שעבר 100000 קמ.

הוא טוען שהמכונית מטופלת רק במוסך UMI ויש לו מסמכים.

מה דעתכם האם כדאי לי לבצע את ההחלפה.

תודה מראש.

לי יש שברולט אופטרה שנת 2006 ,אני לא מבין למה קוטלים אותה פה הרכב משרת אותי נהדר ,הרכב פשוט מאוד מכנית אין שם יותר מידי ,הרכב מרווח מאוד נוח מאוד במושבים ,המחירון שלו נמוך ככה שאתה יכול להביא שנתון גבוהה במחיר מצחיק ,בקשר לצריכת דלק אני עושה 1-10 ואם אני מתאמץ אני יכול להגיע ל1-12 ,אבל ככה זה רוב המשפחתיות 1.6 סמק .

פורסם

אכן אופטרה היא נוחה מאוד כל עוד אין תקלות... מניסיון שלי לעזור לחבר למכור אחת, הביקוש לאופטרה פשוט לא קיים!

קשה מאוד להיפטר ממנה בלי להוריד ממש הרבה מהמחירון, וגם אז עדיין כמעט בלתי אפשרי למצוא מישהו שיגלה עניין.

פורסם
אכן אופטרה היא נוחה מאוד כל עוד אין תקלות... מניסיון שלי לעזור לחבר למכור אחת, הביקוש לאופטרה פשוט לא קיים!

בלתי אפשרי להיפטר ממנה בלי להוריד ממש הרבה מהמחירון, וגם אז עדיין כמעט בלתי אפשרי למצוא מישהו שיגלה עניין.

יש משהו בדבריך אבל אל תשכח אתה קונה בזול -מוכר בזול ,אני עשיתי חישוב אם אני יהנה עם הרכב 3-4 שנים אז לא אכפת לי להוריד כמה אלפים הרכב עשה את שלו.

פורסם
זה מכיוון שהיא נחותה מרובן המוחלט של המתחרות.

היא דווקא לא נחותה, אבל יש לה שם של אמינות גרועה מבית דייהו, כמעט כמו של אחותה הקטנה המכונה אוי ו-Aveo...

פורסם
הבנתי. עם אופטרה (בדומה למאזדה 3) אין מצב לעבור יותר מ-10 ק"מ לליטר! אא"כ תיסע קבוע ב-100-90 קמ"ש בלי פקקים...

אתה מקבל סכום קבוע על הדלק, או שיחזירו לך כמה שתוציא?

עם היכרות יחסית ארוכה עם 2 הרכבים האלה (האופטרה הייתה המכונית הקודמת אצלנו במשפחה ולפני כמה חודשים החלפנו למאזדה 3) אני יכול להגיד שהאופטרה הייתה פחות חסכונית מהמאזדה ועם המאזדה אין בעייה לעבור את ה1:10 בבינעירוני. בנהיגה הכי ממוצעת שיש, עם יציאה לעקיפות ומזגן ושיוט של 110 קמ"ש (פלוס מינוס) אני מוציא צריכת דלק טובה יותר מזו. תבין שאין הבדל משמעותי בין המכוניות המשפחתיות בשנים ההן. גם עם האופטרה אפשרי להוציא בבינעירוני 1:10, הבעיה העיקרית היא נסיעה בעיר. שם הצריכה יכולה לצלול ל1:6.5 1:7.

בקשר לרכישת האופטרה... תראה, לא מדובר במכונית גרועה כל כך (מהירה יחסית, נוחה, מרווחת מאוד, ונעימה לשהייה ממושכת) והיא תציג אמינות סבירה כל עוד תטפל בה בזמן. אם לא, אתה נכנס לשרשרת של צרות. המנוע שלה עדין יחסית ורגיש להזנחה, יש לה רצועת טיימינג (וזו הוצאה יקרה יחסית ואם לא מחליפים אותה בזמן יכול להיות שתצטרך להחליף ראש מנוע (ותאמין לי זו הוצאה מאוד יקרה ועוד לנו זה קרה פעמיים!). אם אתה מקבל דלק מהעבודה ואתה תטפל בה בזמן אתה מקבל מכונית סבירה לגמרי. למרות שלדעתי יש רכבים אחרים שעדיפים עליה כמעט בכל פרמטר גם אם זה אומר שתצטרך להתפשר על שנתון נמוך יותר.

• תוכן חדש...