Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

ברשותי יונדאי I30 שנת 2008 מליסינג, ונראה לי שיש בעיה עם המזגן.

הטמפ' עושה רושם בסדר, אבל האוורור מרגיש מאוד מאוד חלש.

מתוך 4 רמות אפשריות, בשתי הרמות הנמוכות כמעט ולא מרגישים את האויר יוצא (מרגישים, אבל מאוד חלש).

אני מוצא את עצמי נוסע רוב הזמן ברמה 4 ועדיין מרגיש שחם (ברכב הקודם, מיצובישי לנסר, נדיר שהייתי עובר את רמה 2).

האם מדובר בבעיה ידועה של הדגם הנ"ל? או שיש לי סיבה לקפוץ למוסך?

תודה מראש לעונים,

ליאור.

פורסם

לאוורור יש פילטר שצריך להחליף מדיי פעם. כנראה שהוא סתום אצלך.

אם במצב של סירקולציה פנימית זה עובד טוב, אז סביר להניח שזאת הבעיה.

פורסם
אם במצב של סירקולציה פנימית זה עובד טוב, אז סביר להניח שזאת הבעיה.

ואם אין הבדל בין סירקולציה פנימית לחיצונית? בשני המצבים האוורור מאוד חלש.

פורסם

בינתיים תסיר אותו לחלוטין. זה די קל, הוא נמצא מתחת לתא הכפפות בד"כ. אתה כנראה תגלה שהוא במצב מחפיר ומלא זבל.

כמובן, לא מומלץ לנסוע ככה לאורך זמן - שיהיה לך ברור שאת הזבל הזה אתה תנשום לאורך זמן אם לא יהיה לך שם פילטר.

פורסם

אישתי התלוננה במהלך חג הפסח שהמזגן ברכב (I30sw, שנת 2010) לא מקרר, רק ברמה הרביעית היה סביר, אבל כל זאת במזג אוויר חמים עדין בירושלים.

אחרי החג היא התקשרה לחברת הליסינג שיש בעיה. הרכב נלקח וכשהוחזר, דווחו לה לה שהוסיפו גז.

המזגן פועל מעולה עכשיו.

• תוכן חדש...