Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

נסעתי לפני כמה דקות בראשון באזור רוטשילד ורציתי לקחת שמאלה לחניון, על הכביש היה קו לבן אם כי קצת דהוי ופרסה הייתה עוד כמה מאות מטרים מהמקום והשוטר אמר לי שיש תמרור שאוסר כניסה מהכיוון הזה. נכנסתי שמאלה לחניון ישר בלי להמשיך ישר ולעשות פרסה, זה כמובן כאשר לא הייתה אף תנועה בכביש, אף לא רכב אחד, והשוטר עמד לי בחניה מאחורי איזה עץ (כמו שרק שוטר יכול לעמוד) שם ורואה אותי פונה, בא אלי ואומר לי עצור בצד, מפה לשם נתן לי 250 שקל דו"ח ללא נקודות... יש מה לעשות או שאבוד?

סעמק עם המתנדבים האלה...

פורסם

לשלם ולקלל את עצמך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

סעמק עם המתנדבים האלה...

יש דברים שהם אולי באמת רק מחפשים להציק,

אבל במקרה הזה אני דווקא מברך את המתנדבים,

עשית שטות, שלם עליה.

so far so good so what

פורסם
על הכביש היה קו לבן נכנסתי שמאלה לחניון ישר

מפה לשם נתן לי 250 שקל דו"ח ללא נקודות

סעמק עם המתנדבים האלה...

נרשם לך דוח על עבירה יותר קלה. היית יכול לחטוף קנס 500 ש"ח עם 6 נק' על חציית קו הפרדה רצוף.

פורסם
אהלן,

נסעתי לפני כמה דקות בראשון באזור רוטשילד ורציתי לקחת שמאלה לחניון, על הכביש היה קו לבן אם כי קצת דהוי ופרסה הייתה עוד כמה מאות מטרים מהמקום והשוטר אמר לי שיש תמרור שאוסר כניסה מהכיוון הזה. נכנסתי שמאלה לחניון ישר בלי להמשיך ישר ולעשות פרסה, זה כמובן כאשר לא הייתה אף תנועה בכביש, אף לא רכב אחד, והשוטר עמד לי בחניה מאחורי איזה עץ (כמו שרק שוטר יכול לעמוד) שם ורואה אותי פונה, בא אלי ואומר לי עצור בצד, מפה לשם נתן לי 250 שקל דו"ח ללא נקודות... יש מה לעשות או שאבוד?

סעמק עם המתנדבים האלה...

1. לא לעבור קו הפרדה רצוף .

2. לחפש פרטים על המתנדב להתקשר אליו ולאיים על החיים שלו - כמובן יש בזה יותר ריסק :lol:

3. לנסות לכתוב מכתב שאומר שאתה מתנצל אבל לא התכוונת , לא ראית את הקו , שחשבת שהשוטר זה עץ , שחתול שלך אכל לך את המשקפיים ... וכו'.אני מנסח משהו דומה ממש בימים אלה ,אני חושב שאני אאמץ חתול ...

אמא של במבי מלחכת לא רק דשא .

• תוכן חדש...