Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5172 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני חושב שמקום מוצלח עדיף על מקום קרוב.

זה לא כ"כ נעים לעשות מפגש באיזה חור שמגיעים אליו רק 4 אנשים, או במקום שאתה צריך לזוז מכאן לשם כל חצי שעה.

אני, באופן אישי, מעדיף לנסוע עוד 5-10 דק' בכל כיוון ולהגיע למפגש גדול יותר, ארוך יותר ומגוון יותר.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

היה מפגש מעולהה, מאוד נהנתי

ותודה לכולם על העזרה שלכם

דרך אגב של מי הניסאן הלבנה שהיה לו סאב CVR של קיקר?

פורסם

חיכיתי קצת כדי להרגע מהכנסת האורחים הנפלאה שזכינו לקבל. זה החל "בברכה" מרוקאית בניב לא ברור מפיו "מפיק המרגליות" של ג'וניור ועד לפיטום "האכזרי" ישירות לכבד שלנו על ידי אוהד שדאג שלא נעלה ולו לשניה הרהור על רעב. תודה רבה.

נהנינו מהחברים,הכיבוד,האוכל,המוסיקה,מערכות ומצב הרוח הנפלא ששרר.

חזרנו הביתה עם בטן מלאה והרבה תובנות חדשות על מושג הSPL ויש בנו חשש רציני שיוני פוזל לכיוון אחרי תצוגת התכלית שעבר ברכבו של ג'וניור.

היה כיף אמיתי לראות את המוצרים החדשים (שחס וחלילה מלכתוב את שמם ,חמסה,חמסה,בן פורת יוסף :wink: )-שיוסיפו דלק לנושא הSPL ולא רק.תתחדשו!

ואחרי שקראנו את האותיות הקטנות וביצענו ככתבן וכלשונן,הנכם יותר ממוזמנים להחזיר לנו ביקור.

תודה ולהתראות

ליאור

פורסם

ליאור, אני הבטחתי לבקר במפגש צפון ברגע שהרכב שלי יעשה רעש!

כרגע רק הר"ד מחובר, יקח לי קצת זמן.. :)

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

סרוליק, תחכו לי !

יום שלישי מתחילים את הפירוק של הרכב :twisted:

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100