Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נכון שניטו יחסית חדש בארץ, אבל בארה"ב הוא קיים כבר כמה שנים!

אין ספק שרומבה הרבה יותר ותיקה מניטו וכמובן יש הרבה יותר בתי אב שיש להם ניסיון עם כל מיני דגמים של IROBOT.

עם כל זה דריסת הרגל של ניטו לשוק היא מרשימה!

גם בארץ אני רציתי לקנות לפני הפסח, אך התמהמהתי וכמה ימים לפני הפסח כל היחידות נחטפו. כרגע אני מחכה למשלוח חדש.

בקשר למחיר גבוה בארץ - גם IROBOT נמכרים בארץ במחיר מופרז יחסית לארה"ב.

בניטו ישנה שנתים אחריות לעומת שנה 1 ב IROBOT. לגבי טיב השירות אין לי מוסג.

אני מניח שאם היו בעיות גדולות בשירות אפשר היה לראות את זה בתגובות.

אם למישהו יש NEATO בבית אשמח לשמוע חוות דעת.

פורסם

אתה קצת לא מדייק.

הדגם הראשון של ניטו יצא בסוף 2010 ומאז לא השתנה בכלל למעט עדכון FW אחד.

הדגם הראשון של רומבה יצא ב-2002 ומאז השתנה והשתפר בהרבה.

רומבה 770 נמכר בארה"ב ב-500$ ובארץ ב-2770. הפרש של 900 שקל (שמצטמצם אם מוסיפים דמי משלוח ומיסים).

ניטו xv-15 נמכר בארה"ב ב-400$ ובארץ ב-2840. הפרש של 1340 שקל.

כלומר בארץ לוקחים על הניטו 440 שקל יותר ביחס למחיר האמיתי.

קצת מוזר שבארץ מקבלים שנתיים אחריות על הניטו כשהיצרן עצמו נותן רק שנה.

בטוח שאין "אותיות קטנות" ובעצם זה שקול לאחריות של שנה?

פורסם

הבנתי שאין לי כרגע מספיק אנשים בשביל הקניה אז החלטתי וקניתי לבד במחיר הרגיל.

לכל אלו שהתעניינו בניטו הינה התרשמותי מהשואב.

קודם כל היתרונות:

1. מיפוי של הדירה - מושלם! הוא התחיל מהסלון, הגדיר לעצמו את הגבול בין הסלון לפינת אוכל, סיים את הסלון, עבר לפינת אוכל, אחר כך למיטבח, פרוסדור, 2 חדרי שינה, שירותים ובסיום חזר ישירות לבסיס הטיענה שלו. בלי סיבובים מיותרים.

2. הפעלנו אותו 3 ימים לאחר ששטפנו את כל דירה - הוא אסף אבק + שיערות בכמות של כשליש ממיכל האיסוף שלו.

3. הופתעתי מזה שאין שום שיערה על המברשת הסיליקון.

4. בינתיים אין שום ריח - המסנן עושה את העבודה (יש 8 כאלה, אומרים שכל אחד יספיק ל 3-6 חודשים, נראה:wink:).

5. לא פוגע ברהיטים, מלטף בעדינות סביב רגלים של שולחן.

6. לרוקן את מיכל האיסוף בסיום העבודה אפשר עם יד אחת מבלי להתלכלך, בכלל לא סיפור.

7. סיים בערך 100 מטר מרובע ב 65 דקות - יחסית מהר.

8. היו מקומות צרים ש NEATO השטחרר מהם די באלגנטיות, למרות שהיה נדמה בהתחלה שהוא יתקע שם.

ועכשיו החיסרונות:

1. עם כל הכבוד לניקוי טוב ברוב השטח, הפינות נשארו כפי שהיו. הוא לא מגיע לקירות למרחק כ 3 ס"מ. חיסרון ענק.

2. יחסית מרעיש (למרות שבן שלי, בן ה 5 ישן בחדר סגור הסמוך כל זמן העבודה שלו). הבעיה לא תפריע לי בגלל שאני אתכנן להפעיל אותו בשעות שאף אחד לא בבית.

3. יקר.

• תוכן חדש...