Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקדמות מאלמרה לאקסנט היא רק בשנת מודל.

כל השאר חזרה לאחור.

אקסנט 2008 רכב לא נוח, קופצני ויותר צפוף מאלמרה.

לטעמי מושב הנהג של אקסנט כזה גרוע במיוחד.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התגובות, אך לא רואה שום סיבה למה היונדאי עדיפה, ואחרי ניסיון מר עם יונדאי אני גם לא מוכן להתקרב לרכב הזה באופן פרטי, מה גם שהמחיר גבוה לי מדי.

כנראה שאלמרה טקנה קצת בעייתי למצוא בתקציבי אז כנראה שאצטרך להתפשר על הגרסה הרגילה. אעדכן כאשר יהיה לי מה לעדכן,תודה רבה לכולם עזרתם לי מאוד!

נ.ב

ענת, יצא לי לקרוא כמה וכמה כתבות שלך ומאוד נהנתי, לא תמיד הסכמתי עם הכל אך הכתיבה בסך הכל נחמדה מאוד וזה מעניין לראות את זה מהצד שלך, מה שמצחיק הוא , שבהרבה פוסטים אנשים הגיבו שם שאת כתבת לא מספיק מקצועית ועדיין לא הבינו מה המטרה של הבלוג.

תמשיכי לרשום ושיהיה בהצלחה !

המשך יום נעים לכולם.

פורסם

עדכון קטן, עדיין לא מצאתי את האלמרה שלי... יש פה מישהו שאולי מכיר מישהו שמוכר את האלמרה שלו באזור המרכז? ויש לי עוד שאלה, יש סיבה מסוימת למה כל האלמרות יד 2 וחלק גם יד 3,אך אני לא רואה יד 1 בכלל?

פורסם

שלום לכולם, אחרי שננעלנו על האלמרה, אני רואה שמאוד קשה למצוא אחת שמורה במרכז,הרבה בצפון אני רואה...

חבר המליץ לי על משהו קצת שונה שלא חשבנו עליו קודם, הונדה ג'אז משנתונים 2003-2004 שיכנסו בתקציב.

הדברים העיקריים שמשכו אותי אחרי ההצעה,צריכת הדלק שקרובה ל1-16 לפי KML. וזה שזה בכל זאת הונדה ככה שהרכב אמור להיות אמין לא? אשמח לכל מידע שיש ברשותכם על הרכב,על יתרונות חסרונות, המלצות לא המלצות ומה שיש. אני צריך לפתוח אשכול חדש רק על הג'אז?

פורסם

אני לא חושב שיהיה לך יותר קל למצוא ג'אז במצב שמור, מאשר אלמרה.

יש לי חבר עם ג'אז 2005 ובמשפחה קרובה ג'אז 2007.

הם מאוד מרוצים מהרכב, מצריכת דלק מעולה, ממרחב פנים מפתיע, בגאז' לא קטן, יכולת תמרון (זוית הגה) מצויינת,

שימושיות ויכולת לקפל מושבים אחוריים.

אבל עדיין זה לא רכב משפחתי בגודל מלא, הטיפולים כל 10 אלף ק"מ לא זולים במיוחד, מקיף קצת יותר יקר מרכבים מקבילים.

תשים לב בבדיקה לתקינותו של הגיר הרציף. לחלק מהאנשים תפקודו מרגיש מוזר עד שמתרגלים.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה על התגובה המהירה, מה שקורץ לי במיוחד זה צריכת הדלק הטובה משמעותית, 1-16 לעומת 1-11 של האלמרה, כמובן שאי אפשר ממש להשוות כי בכל זאת מדובר על רכבים שונים לגמרי עם נפחים שונים, אז השוויתי את הג'אז לעומת סוזוקי איגניס והג'אז עדיין מציגה צריכת דלק משכנעת מאוד. יש ביד 2, במודעות של הסוכניות, ג'אז 2003 אוטומאט,יד 2, עם 145 קילומטרז', ודורשים עליה 35 אלף שקל, זה מחיר הגיוני או שמשהו חשוד?

פורסם

ג'אז יותר מתאימה למשפחה מאשר איגניס.

ישבת פעם בג'אז?

מאחור מרווח כמו במשפחתית קטנה (גולף, לדוגמה).

אין בליטה ברצפה ברגליים של יושבים מאחור, בגאז' יכול בקלות להכיל עגלת תינוק.

ההרגשה בג'אז בנהיגה בכל זאת כמו של רכב קטן ולא משפחתי.

המחירים של ג'אז יחסית גבוהים, אין שום דבר חשוד במחיר שראית.

במידה והרכב תקין, ללא תאונות וקילומטראז' אמיתי (מוכח בקבלות של הטיפולים), ג'אז יכולה להוות תחליף למשפחתית, עם צריכת דלק בין הטובות בסופר מיני.

נכון שבמחיר הזה אפשר לקנות משפחתית מאותו השנתון, אבל בחישוב של הוצאות דלק ג'אז קניה הגיונית, גם במחיר גבוה יחסית.

פורסם

תודה רבה על התגובות אתה עוזר לי מאוד!

האם ידוע לך או לשאר הפורום על בעיות נפוצות או על בעיות כלליות של הג'אז? בעיות בגיר? אשמח לכל פיסת מידע.

• תוכן חדש...