Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הבדל מהותי בין פטור ממס מעל 7 שקלים, לבין מחיר דלק של 7 שקלים... בכל מקרה, צודק מאה אחוז שיש הבדל ענק בין לטעון שיוריד מיסים לכשייבחר, לבין אשכרה לבצע את זה כשהוא מגלה שתקציב המדינה בקאנטים ושאין מאיפה לקחת כסף... (אבל גם זה בסדר, אז אפשר פשוט להאשים את קודמך בתפקיד...)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מכיר כמה שכן תומכים במופז.

דן חלוץ למשל, אבי דיכטר לדוגמא. אל אל תגיד שלא תומכים בו.

השאלה היא האם שלושה קולות בקלפי, יספיקו לו כדי להיות ראש ממשלה.

תיקון: סליחה ארבעה. יש מצב שגם אישתו של מופז תצביע לו. מצד שני היא מכירה אותו הכי טוב, אז יש מצב שלא...

אם חלוץ תומך בו, זה אומר דרשני...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני לא מבין למה מלינים עליו,

כמו שכבר אמרו כאן - לצערינו כמעט כל הפוליטיקאים בישראל הוכיחו שהם כאלו. (לפחות כמעט כל אלו שניתנה להם ההזדמנות לשבת על כיסא).

זה לא מפתיע אותי,

כמו שלא יפתיע אותי אם יפלו בפח המון אנשים והוא ימצא את עצמו ראש ממשלה,

שבעיקר מגרד בקרחת ומנסה להבין מה לעאזזל הוא עושה ככזה.

בינתיים, שהספינה תשוט ללא מסלול מוגדר - לא כ"כ משנה כל עוד אני על הכיסא.

בערך כמו שביבי עושה, ובערך כמו שברק עשה, ובערך כמו אולמרט, ובעצם כולם משקרים לנו כאן,

ואנחנו ממשיכים להצביע להם.

אז אם יש מישהו שצריכים להתלונן עליו, זה אנחנו - עם ישראל מפשל פה כל פעם מחדש ולא להפך.

וזה לא שהם משתדלים וכושלים,

הם מבטיחים ולא משתדלים לקיים בכלל...

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

שלום,

ראש ממשלה טוב אין כאן כרגע ואני גם לא רואה מישהו מהדור הצעיר של הח"כ שהולך להיות רו"מ ראוי, ככה שההחלטה תהיה מי יהיה ראש ממשלה פחות גרוע ולא מי יהיה יותר טוב.

אני מניח ששאול מופז יותר ישר מביבי אבל לא יותר חכם, מבחנתי הוא מתאים אבל...

אני לא יכול לשכוח את קבר יוסף ,באותו זמן כל הקודקודים למינהם סמכו על ג'יבריל רג'וב שיחלץ את מדחת יוסוף מקבר יוסף, כל האח"מים החשובים מאוד עמדו על גבעה וצפו לכיוון קבר יוסף וסמכו על איזה מחבל לשעבר שיחלץ חייל צהל.

האם יש מישהו שהיה סומך על מחבל שיחלץ את הבן שלו??? פה מופז נפל מבחנתי.

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

^^ +1

זה לא נכון. שטייניץ למשל, הוא אדם עם אג'נדה שחותר למימוש מטרות סדורות וברורות גם במחיר סיום הקריירה הפוליטית שלו (כפי שאני מצפה שיקרה). אולי אתה לא מסכים עם המדיניות, אבל לפחות היא אחידה, ברורה ומאוד לא פופוליסטית.

על חשבון הכיס שלך ושלי.

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

שאול מופז אדם חרוץ ועקשן.

אנשים שיש להם חלום ופועלים להגשמתו, גם אם זה נראה בלתי ריאלי בעליל, זוכים אצלי לסוג של הערכה.

כריזמה והופעה לא ממש רלוונטיים לתפקודו של ראש הממשלה; לוי אשכול ויצחק שמיר היו דוגמא מצויינת לכך.

דווקא יצחק רבין שכנכנס לתפקידו ב 74', למרות שהיה רמטכ"ל מלחמת ששת הימים, היה ראש ממשלה כושל שעשה אין ספור טעויות, ולעומתו יצחק שמיר שנכנס לנעליו הענקיות של מנחם בגין ז"ל תפקד בצורה מעוררת כבוד והערכה, למרות שהיה איש אפור ונטול כריזמה לחלוטין.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

על חשבון הכיס שלך ושלי.

אני לא בטוח לגביך, אבל המצב הכלכלי שלי לא הורע תחת הממשלה הנוכחית. פתיחת שוק התקשורת לתחרות והסרת חסמים, הקלות בייבוא (גם בשוק הרכב) וכו'. אני יכול לחשוב על מעט מאוד מיסים שעלו (מס חברות, מיסוי על דלק, לא בטוח לגבי רווחי הון).

הבעיות שגורמות ליוקר המחיה הן מבניות והחלו הרבה לפני תקופת ביבי. הוועדים, הגרעון של חברת החשמל, הבעיות באספקת הגז ממצרים, המונופולים והקרטלים, החסמים הבירוקרטיים בוועדות התכנון והבניה, הבעיות במשק המים... זה שהכל מתפוצץ לנו כרגע בפנים לא אומר שהממשלה הזו אשמה. מבחינה מאקרו-כלכלית, זו אחת הממשלות הטובות אי פעם.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
זה לא נכון. שטייניץ למשל, הוא אדם עם אג'נדה

לשטייניץ אין שום אג'נדה כלכלית או מדינית. הוא כסיל מוחלט בעינייני מדינה וכלכלה, ויחסית לאקדמאי בעל תואר PhD הוא לא גם חכם גדול.

שטייניץ הוא בסה"כ בובת גרב שידו של רה"מ תחובה עמוק באחוריו ומשם מפעילה ומדבבת אותו.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אני לא בטוח לגביך, אבל המצב הכלכלי שלי לא הורע תחת הממשלה הנוכחית. פתיחת שוק התקשורת לתחרות והסרת חסמים, הקלות בייבוא (גם בשוק הרכב) וכו'. אני יכול לחשוב על מעט מאוד מיסים שעלו (מס חברות, מיסוי על דלק, לא בטוח לגבי רווחי הון).

הבעיות שגורמות ליוקר המחיה הן מבניות והחלו הרבה לפני תקופת ביבי. הוועדים, הגרעון של חברת החשמל, הבעיות באספקת הגז ממצרים, המונופולים והקרטלים, החסמים הבירוקרטיים בוועדות התכנון והבניה, הבעיות במשק המים... זה שהכל מתפוצץ לנו כרגע בפנים לא אומר שהממשלה הזו אשמה. מבחינה מאקרו-כלכלית, זו אחת הממשלות הטובות אי פעם.

מסכים עם זה לחלוטין.

צריך להסתכל על השורה התחתונה.

אולי הדלק עלה בכמה עשרות שקלים ברמה החודשית , אבל חבילות התקשורת שלי הוזלו בהרבה יותר מכך. סתם לדוגמא.

צריך לזכור שהתקשורת היא שמאל-מרכז כלומר לבני ושמאלה ולכן ינסו להאחז בכל שטות כדי להלבין את פניו של ראש הממשלה ברבים ולהכפיש את העשייה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000739624

אני לא חושב שיש כאן שאלה פוליטית, אני לא מכיר אדם אחד שתומך בפופוליסט ההפכפך מופז. פוליטיקאי מקצועי, בלי מסר או אג'נדה, כל מה שהוא מביא איתו זה תחת, אתם תספקו את הכיסא.

הבן אדם סיים את שירותו הצבאי בתור רמטכ"ל לפני שפנה לפוליטיקה, וזה הרבה יותר מאשר רבים אחרים, טובים ופחות טובים עשו.

כיוון שאי דיוקים היסטוריים הם מטבע עובר לסוחר, וכל המרבה הרי זה משובח , הכינותי לקוראינו החביבים טבלה בו רואים מי עשה מה לפני שהצטרף לפוליטיקה , כמה זמן הם כבר בפוליטיקה, והבאתי את כולם גם לגיל 70 כדי לראות כמה שנים יחמם כל אחד מהם את הכסא.

מתנצל שמדובר רק בשרי הממשלה הנוכחית ולא בשאר חברי הכנסת .

התוצאות לא מפתיעות !!

שרי הממשלה.pdf

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה,

אני לא חושב שיש חולקים על כך שעדיין מחפשים, לרבות משלחת של רוברט באלארד, משהו טוב שמופז עשה.

כרמטכ"ל הוא האחראי המוחלט למותו של מדחת יוסוף, וזה אישי. בלי קשר לזה הוא היה רמטכ"ל ואח"כ שר ביטחון בתקופה שטרם מלחמת לבנון השניה. הוא אחראי ישיר לכך שהצבא לא היה מוכן. התירוצים שלו זהים לחלוטין לתירוצים של אלי ישי בכל הקשור למערך הכבאות.

הוא היה שר תחבורה, זוכר? הוא עשה מלא דברים כשר תחבורה...הוא עשה...וגם...ואיך אפשר לשכוח את...והיה האחראי ל...וגם ל...האיש הזה משול לאפס קלווין. http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%9F

זה לא אומר שהאחרים טובים יותר. אני כרגע רק מתייחס למופז.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

discoTD5

כך כתבת

" וזה אישי"

אז אני אפילו לא מתכוון להתפלמס איתך.

עד היום היו לנו 20 רמטכ"לים , טובים יותר וטובים פחות , עדיין להגיע לתפקיד הזה אומר הרבה.

( אני לפחות בדרגתי הצבאית הבכירה, סמל ) לא מסוגל לשפוט.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ככה אמרה גם מרי אנטואנט.

אני מניח כי גם לעידן עופר אין על מה להתאונן.

הליכוד בשלטון כבר 35 שנה , תוציא את ממשלת רבין ז"ל וברק אז שיקח קצת אחריות על מה שקורה כאן .

ולא שרע כאן אבל הקיטוב החברתי כלכלי החריף , והאדם לא עומד במרכז , אלא החזירות הקפיטליסטית .

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
discoTD5

אני לפחות בדרגתי הצבאית הבכירה, סמל - לא מסוגל לשפוט.

זהו שאתה כן מסוגל לשפוט.

הייתי מביא קישור לנאום המדהים של יוסי שריד בשנות ה 80' בכנסת בו הוא הסביר שהיותו רב"ט בצבא גרמה הרבה פחות נזק למדינה מרמטכלותו של רפול.

מסתבר שעל מנת להיות רמטכ"ל, חוכמה אינה קריטריון. יש חכמים ומבריקים, ויש אווילים וטיפשים.

קח לדוגמא את דן חלוץ. מדובר בטייס עטור הישגים מפוארים, ניחן באינטיליגנציה גבוהה ביותר ועדיין נטול כישורים להיות רמטכ"ל, ח"כ או יו"ר של חברה ציבורית.

קח את רפול ז"ל ומופז יבדל"א - שניהם אנשים יחסית צנועים עם זאת, נראה כאילו החוכמה מהם והלאה.

אין כאן דעה פוליטית, סתם דעה שגיבשתי כאזרח במדינה הזו במשך כמה עשורת שנים.

ואגב רפול ז"ל, אתה באמת חושב שהוא נפל לים במזח באשדוד כשהגיע גל גדול במיוחד?

לשעבר:

• תוכן חדש...