Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהחלטתי כי אני יקנה מתאם ויחבר hu מוכר צריך לחפש אחד.

אני מעוניין בפיונר בלבד מהסיבה היחידה - נוחות, גם אמא הולכת להשתמש בו ולא בא לי שיהיה לה קשה איתו.

אם יש חברה שיש לה ממשק טוב של פיוניר, תאירו את עיני.

בכל אופן, בכל הרדיו דיסקים של פיוניר אני רואה 2 יציאות rca בעלות מתח של 2v.

עכשיו אני זוכר שבקלאריון יש 3 יציאות של 5v.

אז לשאלות, מה מתחבר ל-rca ? המגבר ?

מה ההבדל בין הקלאריון לבין הפיוניר בפועל ?

תודה !!!

פורסם

ליציאות הRCA אתה מחבר את המגבר..כמות היציאות שאתה צריך זה כבר משהו אחר.

בעניין הPRE OUT כל רדיודיסק יש את האופי שלו.

ככל שהפרה אאוט יותר גבוה ככה תנצל יותר את עוצמת המגבר וככה תצתרך להשתמש פחות בפתיחת עוצמת הסינגל מהמגבר לHU שזה הוא בעצם הGAIN במגבר בשפה פשוטה,ככה שהפרה אאוט יותר גבוה זה יותר טוב בשבילך :)

ג'ינו.

HU-Pioneer 5850UB Front-Focal 165A Monoblock-Mac audio fearless 1000D Amp-Pete 3800W subwoofer-Kicker "L7 12

פורסם

שאלה.

במגבר יש לי 3 יציאות RCA, כל יציאה מאפשרת לי לשלוט על רכיב ?

זאת אומרת יציאה אחת על סאב, יציאה אחת על קומפוננט ויציאה אחת על 6X9 ?

עוד שאלה, ברדיו דיסקים של פיוניר יש פריוואט של 2V בכל הדגמים שראיתי, לעומת קלאריון שיש 5V ו-4V, אז בעצם לא להסתכל על פיוניר ?

מבולבל לגמרי...

פורסם

כדי לא לפתוח ת'ארד חדש,

יש לי דאבל דין סטנדרטי ברכב, כלומר שאין צורך במתאם, הרדיו דיסק הוא דאבל דין סטנדרטי.

עכשיו אני רוצה לשים דין אחד, ובשביל זה צריך כלוב, מה העלות שלו ? יש את זה למתקינים מקצועיים ? (מזכיר, לא צריך מתאם לסוג הרכב...)

פורסם

ישנם מכשירים של פיוניר עם יציאות של 4V ויותר

הממשק של פיוניר הוא דיי נוח והמכשירים החדשים כמו 8350\9350 שניהם עם יציאות 4V

מאוד נוחים לשימוש.

אין בעיה עם הפיכת דאבל דין ל-1 דין

כול מתקין שמכבד את עצמו יכול להוסיף לך כלוב 1 דין עם מגירת פלסטיק ובזה נגמר העניין.

• תוכן חדש...