Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם טוני אומר שהמנוע רועד, מבחינתי זה מספיק. מנוע רועד = מנוע לא טוב. באמת לפיאט אין מושג מה הם עושים. מפתיע שהם זכו בכל כך הרבה פרסים על המנוע הזה.

צר לי, אבל צורת ההתבטאות שלו, הכביכול תמימה/מופתעת רק מורידה מערך האייטמים שהוא מפרסם. גם בכתבה שעשה על פרארי ומזראטי אפשר היה לראות זאת.

הסיבה שזה עוד יותר מפריע, היא שישנם לא מעט אנשים שיקחו את זה כקו מנחה, ולמרות שהאוטו לא רע בכלל, מבחינתם עכשיו הוא גרוע. כי מישהו אמר שהSTART STOP (שאגב, מביא לשיפור של כ15% בצריכת הדלק. אני יודע, ניסיתי באוטו שלי. ועוד אגב, זו אותה מערכת בדיוק כמו באפסילון) לא טוב, או שאיזה "בעל מקצוע" במוסך מדרכה אמר שהמנוע רועד ושהמיציבושי (שגיאה בכוונה) המתפוררת שלו טובה יותר.

ברור לי שפרנקל הוא לא כתב הרכב הכי מקצועי שיש. אל תשכח שהכתבות האלו משודרות בשעה 23:30 בלילה, לא בדיוק שעה לכתבות תוכן כבדות עם מוטיבים ספרותיים וניתוחים כלכליים כבדים.

לא נהגתי בעצמי באפסילון כדי לגבש דעה, אבל רצף כזה של קטילות באמת נדיר בעיתנאות הרכב הישראלית. עכשיו נזכרתי שגם אוטו לא ממש נפלו מתכונותיו של המנוע החדש:

המנוע הייחודי שלה נראה נהדר על הנייר, אבל הוא רועש מאוד בתנועה עירונית, והשידוך לתיבה הרובוטית לא מוצלח ויוצר חטיבת כוח לא רהוטה ורועדת,
וואלה רכב, שבדרך כלל בוחנים כל דבר שנמכר בישראל ויש לו גלגלים, אפילו לא טרחו לפרסם מבחן לרכב הזה. אני תוהה לעצמי אם זה בגלל שהם לקחו את הרכב לנסיעת מבחן והתוצאה לא הייתה מפרגנת או שזה בגלל שהם העדיפו לבחון איזו וולוו איזוטרית באותו השבוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סמל"ת יורה לעצמה ברגליים - יופי של אוטו, אבל למה המחיר המוגזם הזה? :roll:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מחיר בדיחה, כרגיל סמל"ת ושיטת המצליח שלהם.

מאכזב מאוד שהם שלא מייבאים את דגם החדש בגרסת MULTI-JET 1.3 דיזל, עדיף אלפי מונים על הmulti-air שלהם.

מנוע סופר חסכוני - כ33 ק"מ/ל' בממוצע ויחד עם זאת מאוד עוצמתי יחסית לmultiair האנמי. מנוע דיזל בפחות מ80K יכול היה להיות להיט מכירות בקרב לא מעט מגזרים.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

לא נהגתי בעצמי באפסילון כדי לגבש דעה, אבל רצף כזה של קטילות באמת נדיר בעיתנאות הרכב הישראלית. עכשיו נזכרתי שגם אוטו לא ממש נפלו מתכונותיו של המנוע החדש:

אני מסכים שהשידוך לתיבה הרובוטית הוא לא מן המוצלחים, ולא רק עם המנוע הזה. בידני המצב טוב משמעותית.

רעש? נו באמת. הוא נשמע טוב מאוד. משמעותית טוב מכל הצלילים המתכתיים האנמיים שהמנועים הקונבנציונלים האחרים משמיעים.

!AWDSOME

פורסם
1.

2. לא הייתי סומך על הביקורות בארץ לגבי מנוע הטווין אייר. המנוע זכה בתחרויות באירופה ועם כל הכבוד לכתב אחד בארץ, אני משום מה נוטה יותר להאמין לביקורות בחו"ל.

גם באירופה מבקרים לא מתלהבים ממנו במיוחד. בנוסף לא מדובר רק במבקר אחד. כל ביקורת על פיאט 500 טווין-אייר קטלה את המנוע.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4191642,00.html

פורסם
גם באירופה מבקרים לא מתלהבים ממנו במיוחד. בנוסף לא מדובר רק במבקר אחד. כל ביקורת על פיאט 500 טווין-אייר קטלה את המנוע.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4191642,00.html

מספיק לראות את המבחן שעשו ב TOP GEAR לפנדה טווין אייר ואת ההנאה שהיתה לנהג...ברור שיש עוד ביקורות אבל עדיין.

פורסם

מעניין בכמה ימכרו את הפנדה היוצאת,80 באמת מוגזם וחבל.

מקווה שלפסח תהיה זמינה נסיעת מבחן על הTWIN AIR לראות מה זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

פשוט מדהים ,

סקודה פאבייה שעולה באנגליה 3000 ליש"ט יותר מפיאט פנדה , נמכרות פה בארץ באותו מחיר.

פיקאנטו אוטומטית שעולה גם כן 3000 ליש"ט יותר מהפנדה, עולה בארץ ב-2000 שקל פחות(!) מהגרסא המאבוזרת.

איביזה שעולה 3000 ליש"ט יותר מהפנדה מנוע טווין-אייר , עולה בארץ 10,000(!) פחות!

זה שהיבואן מנסה בכוח לא למכור זה ידוע, השאלה למה?

פורסם
http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/581/%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa/%d7%a4%d7%99%d7%90%d7%98-%d7%a4%d7%a0%d7%93%d7%94-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%a8%d7%90%d7%9c

רכב מקסים, פונקצינאלי וחסכוני.

רק מה, מי בדיוק הולך לקנות אותו, אם אפשר באותו כסף לקנות איביזה חדשה? (70K)

בהחלט מסכים איתך, אבל אני חושב שהם בונים על הקהל המסורתי של הדגם. לפנדה יש קהל אוהדים שודאי שמח לקבל דגם חדש אחרי 8 שנים. ברור שאין מה להשוות אותה לאיביזה אבל אני גם לא חושב שזאת הכוונה שלהם.

פורסם
מספיק לראות את המבחן שעשו ב TOP GEAR לפנדה טווין אייר ואת ההנאה שהיתה לנהג...ברור שיש עוד ביקורות אבל עדיין.

ביקורת של טופ גיר:

רכב אירופאי - טוב!

רכב לא אירופאי - חרא!

טופ גיר תוכנית בידור, לא תוכנית רכב.

פורסם
מחיר בדיחה, כרגיל סמל"ת ושיטת המצליח שלהם.

מאכזב מאוד שהם שלא מייבאים את דגם החדש בגרסת MULTI-JET 1.3 דיזל, עדיף אלפי מונים על הmulti-air שלהם.

מנוע סופר חסכוני - כ33 ק"מ/ל' בממוצע ויחד עם זאת מאוד עוצמתי יחסית לmultiair האנמי. מנוע דיזל בפחות מ80K יכול היה להיות להיט מכירות בקרב לא מעט מגזרים.

+1

אם פנדה דיזל חדשה הייתה נמכרת ב-80K, הייתי הלקוח הראשון!

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם
בהחלט מסכים איתך' date=' אבל אני חושב שהם בונים על הקהל המסורתי של הדגם. לפנדה יש קהל אוהדים שודאי שמח לקבל דגם חדש אחרי 8 שנים. ברור שאין מה להשוות אותה לאיביזה אבל אני גם לא חושב שזאת הכוונה שלהם.[/quote']

אני לא חושב שיש קהל מסורתי,זה לא דגם אקסלוזיבי,היום אם הייתי שוקל להחליף את הפנדה לא מאמין שב70 הייתי לוקח אותה ולא אחת מהסופר מיני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ביקורת של טופ גיר:

רכב אירופאי - טוב!

רכב לא אירופאי - חרא!

טופ גיר תוכנית בידור, לא תוכנית רכב.

כמה זו קלישאה, אתה לא באמת מאמין לזה, נכון?

איך אפשר לבטל הכל בהינף מקלדת, בלי למצמץ, בלי לנמק, בלי להוכיח. נכון יש הרבה תכנים בידוריים בתוכנית הרכב הזו (וזה חלק מהחן שבה)

וזו אכן תוכנית בידור, אבל תוכנית בידור שלוקחת רכבים ברצינות, עם עבר מכובד, קהל נאמן (שאני לא נמנה עליו) ועם מנחים שנסעו ברכב או שניים :roll:

אתה מוזמן לראות את הפרק הנהדר על הטויוטה- טנדר העבודה שמסרב למות, על האיבו, על האימפרזה WRX וישנן כמובן דוגמאות נוספות ועממיות יותר. אם ממש תרצה אני אפנה אותך לפרקים המדויקים.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

פורסם
פיאט בעצמה ממצבת אותה כמיני שנותנת יותר בשימושיות. זה לא היבואן ולא אף אחד. היא מתחרה ישירה של מיני אחרות ואמורה לעלות כמוהן.

נכון מצד אחד, אבל מצד שני בגודלה היא קרובה יותר לסופר מיני.

70K לסופר מיני נשמע סביר בהחלט, למכונית מיני לא.

גם כך שוק הידניות הקטנות צפוף מאד, ואני בספק אם יש כלל מקום לפנדה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...