Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/581/%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%95%d7%aa/%d7%a4%d7%99%d7%90%d7%98-%d7%a4%d7%a0%d7%93%d7%94-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%94-%d7%94%d7%92%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%9c%d7%99%d7%a9%d7%a8%d7%90%d7%9c

רכב מקסים, פונקצינאלי וחסכוני.

רק מה, מי בדיוק הולך לקנות אותו, אם אפשר באותו כסף לקנות איביזה חדשה? (70K)

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גרסת בסיס: מנוע עתיק, 4 כריות אוויר, אין מערכת שמע מקורית ב-70 אלף.

גרסה מאובזרת: מנוע טווין אייר (לפי ביקורות מנוע סתמי ולא חסכוני) ב-80 אלף.

תנו לי סיבה אחת לקנות את הרכב הזה. ב-82 אלף אפשר לקנות קיה ריו שמתעלה על פנדה בכל פרמטר.

פורסם

גרסת בסיס: מנוע עתיק, 4 כריות אוויר, אין מערכת שמע מקורית ב-70 אלף.

גרסה מאובזרת: מנוע טווין אייר (לפי ביקורות מנוע סתמי ולא חסכוני) ב-80 אלף.

תנו לי סיבה אחת לקנות את הרכב הזה. ב-82 אלף אפשר לקנות קיה ריו שמתעלה על פנדה בכל פרמטר.

דווקא הביקורות על המנוע הן טובות. עם זאת לפני כמה ימים נתקלתי בלנצ'יה אפסילון בעלת מנוע זה, הצליל שלו בהחלט לא שגרתי.

למרות זאת אני מסכים שיש מקום להורדה במחיר...

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

סתם הבחנה מהצד, מתי פעם אחרונה נפתח כאן שרשור לגבי השקה של רכב חדש שבו לא נאמר שהתמחור מוגזם?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

צביקה,

גם התמחור של ה C1 לא מציאותי, כמעט כל יבואני המיני מנסים להחלץ מטווח המחירים שלהם ולמשוך למעלה...זה לא יעבוד להם!

ניתן לזמן לעשות את שלו, לסוכנים וליבואנים לראות את הטורים ורשימת ההמתנה לפיקאנטו מתארכים ואז נתחיל לראות את הפנדה החדשה על פודיום ב"סופר שפע שוק" במין מבצע של "קנה קילו אורז וקבל פנדה מאובזרת ב 59,999" או באייס, "קנה מברג פיליפס וקבל C1" במחיר דומה.

מתי פעם אחרונה נפתח כאן שרשור לגבי השקה של רכב חדש שבו לא נאמר שהתמחור מוגזם?

קורסה OPC, פורד פוקוס, פיקנטו (בזמנו), IX35, וואללה, כשיש מקום לפרגן הפורום יודע לעשות את זה טוב מאוד!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
היבואן הזה פשוט לא רוצה למכור.

צודק

הרכב לא צריך לעלות שקל מעל 60K

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

אני לא ראיתי שמישהו קונה C1 במחיר שדורשים עליה.

לעומת זאת, סוזוקי אלטו ממשיכה להימכר כמו לחמניות חמות, למרות שהאוטו נחות בכל פרמטר מהמכוניות המקבילות לו.

גם פיקנטו ממשיכה להימכר במחיר תחרותי ולראייה הרכב מוכר בטירוף.

הפנדה הייתה צריכה להימכר ב-65K ולא יותר, אולי אפילו פחות כדי להחדיר אותה לשוק במהירות וביעילות, אולי אפילו לשקם את המותג פיאט.

פורסם

היבואן הזה צריך ללמוד על בשרו כנראה שאת השוק כובשים מלמטה. דגם חדש נותן אפשרות לכפר על טעויות העבר ותמחור שלו בפחות מ60 אלף היה מקפיץ אותם לראש טבלת המכירות. למישהו יש ספק שאם הרכב היה נמכר ב55 היבואן לא היה מפסיד כסף והרכב היה נחטף בכמויות.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

עצוב שכמות כריות האויר זה משהו שנקבע ע"פ רמת אבזור. 4 כריות אויר נכון להיום זו בושה.

פורסם
דווקא הביקורות על המנוע הן טובות. עם זאת לפני כמה ימים נתקלתי בלנצ'יה אפסילון בעלת מנוע זה, הצליל שלו בהחלט לא שגרתי.

למרות זאת אני מסכים שיש מקום להורדה במחיר...

אפילו אביב פרנקל מלילה כלכלי, שהוא פחות או יותר כתב הרכב הכי רחמן שאני זוכר, קטל את המנוע הזה.

9EokFNeqTx0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

צביקה,

גם התמחור של ה C1 לא מציאותי, כמעט כל יבואני המיני מנסים להחלץ מטווח המחירים שלהם ולמשוך למעלה...זה לא יעבוד להם!

ניתן לזמן לעשות את שלו, לסוכנים וליבואנים לראות את הטורים ורשימת ההמתנה לפיקאנטו מתארכים ואז נתחיל לראות את הפנדה החדשה על פודיום ב"סופר שפע שוק" במין מבצע של "קנה קילו אורז וקבל פנדה מאובזרת ב 59,999" או באייס, "קנה מברג פיליפס וקבל C1" במחיר דומה.

אבל אם יתחילו ב-59,999 ש"ח מאיפה יעשו את המבצע? :lol:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אם ימכרו את החדשה ב 60 אלף, מה יעשו עם המלאי של הישנה שנשאר להם בארץ ונשאר ליצרן?

כל עוד הדגם הישן קיים ונמכר כחדש אז הדגם החדש ישאר במחיר גבוה יותר.

אסף

נ.ב. אני זוכר שראיתי בזמנו טבלה שמשווה בין הרווחים של היבואנים שמוכרים מכוניות מיני. דווקא לובינסקי שמכרו 107 ב 60 הרוויחו יחסית הכי קצת - כ 8 אלף ש"ח לרכב (שזה נראה לי מחושב העלות קנייה מהיבואן מול מחיר מכירה ללקוח ולא לוקח בחשבון עלויות יבוא).

פורסם
אפילו אביב פרנקל מלילה כלכלי, שהוא פחות או יותר כתב הרכב הכי רחמן שאני זוכר, קטל את המנוע הזה.

אז תמסור לו שיש איזה צהובון גרמני שלא ממש מסכים עם הקביעה הזו...

המבחן מדבר על ה500, אך בעלת מנוע זהה. בתרגום חופשי:

"...זאת לא בעיה עבור ה0.9 ליטר השרירי של הפיאט 500. הוא פועל אמנם עם שתי בוכנות, עם זאת יש לו מגדש טורבו.

הוא מאיץ את הפיאט, ששוקלת טון 1, בעזרת הפעלה פנאומטית של השסתומים תוך 11.6 שניות ל-100 ומושך בהילוך חמישי טוב יותר מהמתחרות בהילוך רביעי. רק במצב החסכוני, אשר מוריד את ההספק, מאבדים שני הצילינדרים מעט מהלהט. באותה נשימה, הוא לא צמא באופן מוגזם ואף מציע מערכת start-stop."

http://www.auto-motor-und-sport.de/vergleichstest/fiat-500-ford-ka-peugeot-107-vw-up-grosse-unterschiede-im-mikro-kosmos-4075239.html

אגב, כל ה"כתבה" שלו יוצרת רושם של חוסר מקצועיות. למען הסר ספק, אני לא נמנה על חובבי הלנצ'יה אפסילון.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

נהגתי באפסילון וב500 עם המנוע הזה ומאוד נהנתי. נשמע גם ממש משעשע. מה שכן, אני עדיין לא מתחבר לגיר הרובוטי כל כך, מעדיף ידני.

חבל שהתמחור באמת קצת גבוה מידי. אולי נראה הורדה כאשר מלאי הפנדות הקיימות יאזל (אם בכלל).

!AWDSOME

• תוכן חדש...