Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב מדגם סקודה פאביה החדשה (2012).

הרכב מגיע עם רדיו מובנה "RCD310 -"SWING של Blaupunkt ביחד עם 2 קומפוננטים.

אז ככה אני מעוניין ב:

*דאבל דין (אם זה מתאפשר בתקציב)/מנחת איכותי שיפיק צליל טוב ביחד עם המערכת המובנית "RCD310 -"SWING של Blaupunkt.

*קומפוננט איכותי (סגנון מוזיקה טראנס מינימל פרוגרסיב דאב סטפ היפ הופ וכו' בעיקר טראנס)

*מגבר טוב איכותי שיחזיק את המערכת הקטנטונת שאני בונה.

*סאב וופר אם הצלחתם להכניס בתקציב כל הכבוד אבל לא מחייב לא לחוץ לי סאב אפשר גם בהמשך הדרך !

תודה לעוזרים.

פורסם

התקציב כרגע לא כולל התקנה נכון ?

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

דאבל דין יגמור לך את רוב התקציב.

יש JVC 846 ביד שניה ב- 2000 שקל.

מגבר רוקפורד 4004 מיד שניה בסביבות ה- 700 שקל.

קומפוננט (רצוי חדש) הרץ היי אנרג'י- בסביבות ה- 1400 שקל. אם זה חורג מהתקציב, אז אנרג'י, הדגם מתחתיו, עולה בסביבות ה- 900 שקל. אני די אוהב את הרץ למוזיקה אלקטרונית.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

הרץ עדיפים על מורל טמפו לאלקטרונית ?

המחיר כולל התקנה ובידוד אם אני עושה זה רק בדלתות כמה בידוד כזה עולה ?

פורסם

ויתרתי על הבידוד

אז ככה לא מפריע לי שהכל יהיה מיד שניה רק שהקומפוננטים הקדמיים יהיו חדשים

פורסם

תשאר עם הר"ד המקורי (ולא, הוא לא מתוצרת Blaupunkt - בפעם האלף, הוא תוצרת Delphi) וחבר אליו מנחת נורמלי (ג'נסיס, למשל), כך ישאר לך כסף לרכישת קומפוננט / מגבר וסאב נורמליים, לא איזה זבל'ה סיני או משהו בסגנון.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בלי בידוד הרמקולים לא ינגנו כמו שצריך , לא יהייה לך בס עמוק וגם תשמע ויברציות של הפח( לי שי את הרץ היי אנרז'י), בידוד אם לעשות לבד, יעלה יותר זול, היום קניתי 30 דפים (דקים) בדוד ב750 שקל לרכב שלי בגלל שכבר ישי ואני עושה שכבה שניה, בידוד עבה באותו מחיר תקבל בערך 12-14 דפים וזה יספיק לך לדלתות + בגז.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם
תשאר עם הר"ד המקורי (ולא, הוא לא מתוצרת Blaupunkt - בפעם האלף, הוא תוצרת Delphi) וחבר אליו מנחת נורמלי (ג'נסיס, למשל), כך ישאר לך כסף לרכישת קומפוננט / מגבר וסאב נורמליים, לא איזה זבל'ה סיני או משהו בסגנון.

איזה קומפננט ואיזה מגבר מומלץ לטראנס ?

פורסם

תנסה לשמוע סטים של Focal ו-Rainbow. אם תרצה לשמוע, אצלי ב-יטי יש Rainbow SAX265.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
ושוב פעם זה לא ינגן טוב ללא עבודה על דלתות.

צ'מע מיסטר, אצלי זה מותקן ב-יטי אומנם (האיכות והאטימה שלה כמה רמות מעל של הפאביה) והעסק מנגן לא רע בלי איטום. אין ספק שאיטום יתן שיפור משמעותי, הקטע שהתקציב שלו מאוד לחוץ ואיטום תמיד ניתן יהיה להוסיף (למרות שטיפשי לפתוח דיפונים שוב ושוב).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
(למרות שטיפשי לפתוח דיפונים שוב ושוב).

זאת הנקודה, לנגן גם רמקול מטרנזיסטור יכול, אבל לתת עומק, בס , צליל כמו שצריך זה לא יתן, ולמוזקה טרנס זה חשוב... אז למה לעשות עבודה כפולה??? אז אם תקציב נמוך לעשות חצי עבודה??? כל פתיחה הורסת קליפסים של הדלת, ויש לו רכב 2012. לא חבל?

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

• תוכן חדש...