Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ,

פרשתי מההחלטה לעשות טרייד אין עם UMI,

אני מכרתי את הרכב שלי ויש לי כ100K לקניית רכב\ג'יפ מרווח

ומפנק ויפה ,

אני מחפש ג'יפ מרווח בעקרון אבל ממש לא אכפת לי עם זה היה פרייבט מרווח מאוד,

אני רוצה משהו חסכוני בדלק , רכב ששומר על ערכו , אמין , ויפה.

לא מתעניין בוואנים.

ראיתי את הג'יפ גרנד ויטרה מאוד יפה לדעתי , רציתי לדעת העם הוא מרווח בפנים,

אמין וכו'

ואשמח כמובן לעוד הצעות כאלה ואחרות , תודה מראש. :)

פורסם

אז לך על ג'יפ פג'רו ארוך או לאנדקורזר ארוך,

המחירים תלוי כמה אתה רוצה להשקיע , אפשר להתחיל ב 100K עד 400K.

או תחפש שברולט מליבו 2010 רכב מרווח ויפה וחזק, ויש כאלה הרבה ב UMI .

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

כתבתי שאני מתכוון לקנות רכב\ג'יפ עד 100K

אני מעדיף לא להתעסק אם שברולט כיוון שמחיר שלו צונח מהר מאוד.

פג'רו בלוע של דלק.

לגבי הלאנדקרוזר אני לא יודע הרבה אבל ב100K אני לא יכול להביא מודל מוצלח.

פורסם

סליחה אבל האם שמעתה מה אתה אומר?

אני רוצה גיפ וחסכון בדלק וככה וככה

אתה פה סותר את עצמך מכול הכיונים

ואם אתה לא יורד לשטח, אין לך מה לקחת גיפ, מבחינת עליות של טיפולים, ביטוח והכי גרוע דלק שזולל בטירוף.

ב100 אלף ההיתי שוקל להביא איזה גולף, או אוקטביה שנתונים 2010, אפשר למצוא יחסית שמורות ביד שניה, ואם לא והבחור מעדיף יפני אז טיוטה קורולה גם כן שנתונים 2011-2010

פורסם

הוא ביקש ג'יפ/ג'יפון חסכוני וצער לי אבל אני לא רואה שום רכב חסכוני מההצעות שהצעת.

לפותח האשכול הויטרה נחשבת לאופציה לא רעה בכלל,הרכב ברמת אבזור סבירה + מרווח הוא כן אבל אל תצפה ליותר מדי,נוחות נסיעה טובה אך יחסית שותה דלק בעקבות ה4x4 קבוע ובמיוחד בדגם 2.4 סמ"ק ,שוק רכב ממוצע.

ההצעה שמתאימה לך לדעתי זה הטויטה ראב4 אך פה את תצטרך להתפשר קצת על השנה,רכב מרווח,חסכוני,וגם פה יש לה יכולת שטח מינורית כמו של הויטרה,לטעמי נראה יותר טוב ובא מבית טוב משמה שוק רכב טוב יותר.

פורסם
הוא ביקש ג'יפ/ג'יפון חסכוני וצער לי אבל אני לא רואה שום רכב חסכוני מההצעות שהצעת.

לפותח האשכול הויטרה נחשבת לאופציה לא רעה בכלל,הרכב ברמת אבזור סבירה + מרווח הוא כן אבל אל תצפה ליותר מדי,נוחות נסיעה טובה אך יחסית שותה דלק בעקבות ה4x4 קבוע ובמיוחד בדגם 2.4 סמ"ק ,שוק רכב ממוצע.

ההצעה שמתאימה לך לדעתי זה הטויטה ראב4 אך פה את תצטרך להתפשר קצת על השנה,רכב מרווח,חסכוני,וגם פה יש לה יכולת שטח מינורית כמו של הויטרה,לטעמי נראה יותר טוב ובא מבית טוב משמה שוק רכב טוב יותר.

תודה רבה , את הRAV4 אקח ברצינות כבר אתחיל לאסוף מספרים,

שכתבתי ג'יפ לא התכוונתי ללנד רובר או לנד קרוזר וכו' ,

התכוונתי יותר לג'יפון כמו שהבחור פה אמר ,

אשמח לעוד הצעות טובות , אגב גם 6 או 7 מקומות זה מצויין :)

תודה רבה מראש.

פורסם

גילוי נאות, אני לא חובב ג'יפים למינהם.

אם אתה רוצה רכב מנהלים מפנק, חזק וחסכוני.

ממליץ על הסקודה סופרב, תוכל למצוא אחת ממודל 2009 באזור ה-100K, תלוי ברמת גימור וכו'.

מנוע 1.8 TSI, כ"ס 160. תקבל ביצועים טובים (בערך 8 שנ' 0-100) וכיאה למנוע טורבו, הכח יהיה זמין מאד ורצועת הכח לינארית.

מנוע מאד מתקדם משודך לתיבת הילוכים מתקדמת=חסכון בדלק.

הרכב פשוט ענק, מרווח מאד והגימור איכותי מאד כיאה לVAG.

פורסם

בכיף,אגב אם כבר הזכרת 7 מקומות שבא בחשבון חפש את הניסאן קשקאי +2 או הרגילה גם ג'יפון שהייתי לוקח אותו בתור אופציה ברמה של הטויוטה פחות או יותר,מקווה שעזרתי.:mm_yeah:

פורסם

קח בחשבון גם את ניסן קשקאי , לדעתי המראה שלו לא רע בכלל , אני מאמין שגם הטיפולים והאחזקה יהיו זולים יותר מהראב 4, מה שכן בטוח מאבד במחירון יותר מהראב 4 בכל זאת טויוטה....

(אף פעם לא הבנתי ולא אבין את זה אבל כמו שאומרים כנראה שליצחק לוי בבית ובמשפחה יש רק טויוטות והונדות :roll:)

פורסם

הניסאן קשקאי מחזיק יפה מאוד מחירון,הוא סחיר ומבוקש,טויוטה נפגעה לא מעט תדמיתית כך שבדגמים מסוימים היא איבדה המון מכוח הסחירות,היום שהשוק במצב "קפוא" גם ככה קשה למכור רכבים.

את זה אני אומר כאשר לנו במשפחה ישנה קורולה 2005 ש"מחזיקה" מחירון לא רע על הנייר וקשקאי שמדי פעם נצפה פתק על שמשת הרכב.

וליצחק לוי ישנה יגואר XJ מהדור האחרון.

לפותח השרשור,קרא את הת'רד בנושא למה עדיף רכב מנהלים מאובזר על פני ג'יפון בזבזני בדלק,אולי יעשה לך סדר.

פורסם
הניסאן קשקאי מחזיק יפה מאוד מחירון,הוא סחיר ומבוקש,טויוטה נפגעה לא מעט תדמיתית כך שבדגמים מסוימים היא איבדה המון מכוח הסחירות,היום שהשוק במצב "קפוא" גם ככה קשה למכור רכבים.

את זה אני אומר כאשר לנו במשפחה ישנה קורולה 2005 ש"מחזיקה" מחירון לא רע על הנייר וקשקאי שמדי פעם נצפה פתק על שמשת הרכב.

וליצחק לוי ישנה יגואר XJ מהדור האחרון.

לפותח השרשור,קרא את הת'רד בנושא למה עדיף רכב מנהלים מאובזר על פני ג'יפון בזבזני בדלק,אולי יעשה לך סדר.

תודה רבה,

בכ"מ חשבתי על המכונית פולקסווגן פאסט חדשה או מאזדה 6 חדשה

אני לא כ"כ יודע מי מבניהם יותר מרווח נמכר , אמין וכו'

פורסם

ישבתי היום והחלטתי על האוטו RAV4 ביצועים טובים על הכביש , לא בולע דלק , אמין וכו'

יש הערות על הרכב RAV4 טויוטה? אשמח לשמוע , דברים טובים וגם פחות :)

הרכב toyota RAV4 שנת 07-08 GLI

• תוכן חדש...