Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כל כך הרבה חניונים באזור, שלפעמים אני נדהם איך אנשים כדי לחסוך 10 ש"ח מסתובבים עשרות דקות ו/או מחנים בחניות אסורות...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לכל מי שישר פולט "עברת על החוק- מגיע לך":

יש עונש מסויים על כל עברה, ורוב האנשים מודעים אליו. כשהם עוברים על החוק, הם לוקחים בחשבון אפשרות של ענישה. כשמישהו חונה שלא כחוק, הוא מסתכן במודע בקנס/גרירה. לא בפגיעה ברכב, פריצה אליו וחדירה לפרטיות.

רק כי עצבנתם אותי- אם על חניה שלא כחוק היו גורטים לך את הרכב, מכניסים אותך לכלא או מוציאים אותך להורג, הייתם אומרים "מי אתה שתתלונן יא עבריין חניות מסוכן?".

פרקתי. חג שמח.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
מר אווז סלח לי אני נמצא בסוריה/איראן ולא ידעתי ? שיפרצו לי דרך החלון ? למה שכחתי שם תינוק או כלב ? כולה חניתי במקום בלי מדרכה אפילו שמסמנת אדום לבן . עשו לי נזק לרכב וקרעו לי את הפגוש מלמטה איך אתה מגדיר את זה עונש מלמד ?

חמוד שלו, איפה אמרתי "עונש מלמד"? ואם דבריי הובנו שלא כהלכה, אפרש ואומר: טוב שאנחנו חיים במדינה שלא פורצים לך את הרכב דרך החלון. ועדיין זה לא מהווה סיבה לחנות במקום אסור ולבכות אח"כ.

חבר'ה למי שיש תשובות רציניות ובוגרות בבקשה האם זה חוקי לפרוץ לרכב על מנת לגרור אותו או שזה עברה על החוק והתמונה שמצאתה בחיפוש מהיר בגוגל זה מקרה של חיים ומוות של שריפה כלשהי , אני אומר לכם לא חסמתי כלום לא התקרבתי לכלום סתם מקום שניתן תאורטית לחנות בו אבל העירייה לא רוצה שיהיו חניות חינם ולכן הציבה תמרור

התמונה להמחשה בלבד. טל"ח :lol: ...

הזכרת לי את המתמונה הזו, היא דיי ישנה, ורצה ברשת כבר איזה 10 שנים.

יחי ההבדל הקטן בין חסימה של ציוד חילוץ והצלה לבין סתם מקום שמסומן בשביל לתת דו"חות.

נכון. יחי ההבדל הקטן. שוב- התמונה להמחשה בלבד...

מה ז"א "קח את זה כמו גבר"?

חנית במקום אסור (בלי לחסום ובלי להפריע) אז זה אומר למשטרה מותר לפרוץ ולגרר לעשות נזק לרכוש?

מסתבר שכן, ע"פ חוק. ואם היו גוררים עם מזלג, לא היה מתלונן הבחור? הנזק לרכוש זה מעצבן אחו-שילינג, אבל אם מישהו מחליט לעשות עבירה, שיחשוב אם הוא יכול להתמודד עם התוצאות.

אתה יודע שגם נאשמים ברצח נחשבים לחפים מפשע עד שתוכח אשמתם?

שלא לדבר שגם לפושעים הגדולים והנבזים ביותר יש זכויות.

אה... באיזה מדינה? פה זה הפוך, אתה אשם עד שתוכיח את חפותך, ברוב המקרים.

אז בן אדם שמיהר, עשה טעות (לא פטאלית), דמו בראשו? השתגעת?

כן. אדם שעשה "טעות" (חנייה ביודעין במקום אסור אינה טעות, היא ביצוע עבירת תנועה במזיד לכל דבר ועניין) צריך לשלם על טעותו.

מיום הוצאת הרישיון שלי, אי שם בשלהי 2003, אני גאה להגיד שיש לי אך ורק דו"ח חנייה אחד ויחיד. שמעתם אותי בוכה עליו? לא. חניתי באדום-לבן מול ביתי, במקום שלא מפריע לאיש, קיבלתי דו"ח, קיבלתי את זה כמו גבר, שילמתי ונגמר העניין.

אגב, הביטוי "גאה להגיד" כבר לא תופס... ראבאק, האחד הזה מפריע לי. היה לי רקורד כל כך נקי. חבל. טיפשות שלי.

הכל עיניין של זמן, ורצון לא לפגוע ברכבים בפריצה.

חבלן לעומת גורר הרכב יפתח את הרכב בזמן קצר ביותר.

ל'

אה... את מתכוונת עם C4?! :lol: אנא פרשי כי לא הבנתי את הכוונה.

לכל מי שישר פולט "עברת על החוק- מגיע לך":

יש עונש מסויים על כל עברה, ורוב האנשים מודעים אליו. כשהם עוברים על החוק, הם לוקחים בחשבון אפשרות של ענישה. כשמישהו חונה שלא כחוק, הוא מסתכן במודע בקנס/גרירה. לא בפגיעה ברכב, פריצה אליו וחדירה לפרטיות.

רק כי עצבנתם אותי- אם על חניה שלא כחוק היו גורטים לך את הרכב, מכניסים אותך לכלא או מוציאים אותך להורג, הייתם אומרים "מי אתה שתתלונן יא עבריין חניות מסוכן?".

פרקתי. חג שמח.

אם העונש היה כלא, מלקות או הוצאה להורג על חנייה שלא כחוק. האם היית עדיין מחליט להחנות שלא כחוק? זו השאלה.

ולא אמרתי "עבריין חניות מסוכן". למה להקצין כל דבר מעבר לפרופורציות, ראבאק.

מי שעושה משהו המנוגד לחוק, שלא יתלונן אם החוק יגיע אליו. זה כל מה שאמרתי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא התייחסתי רק למה שאתה אמרת, אלא לאווירה הכללית של השרשור. הבחור לא התלונן על הקנס, ולא על הגרירה. אלא על החלק בעונש אותו הוא לא לקח בחשבון, הפריצה לרכב והנזק לטמבון.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

זה שהוא לא לקח בחשבון שיגררו לו את הרכב זו בעייה שלו. שילמד לקרוא תמרורים (מצויין שם שזה איזור גרירה).

אם לקח בחשבון שיגררו אז הוא צריך לדעת שכשגוררים לפעמים יש נזקים שזכותו לתבוע את תיקונם. שיגיעד תודה שהגרר לא התהפך או עבר מתחת לגשר נמוך מידי.

בקיצור, מי שעשה משהו במודע שלא יתבכיין על התוצאות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מאז ממתמיד גוררים רגילים פותחים את הדלת, משחררים בלם יד וגוררים את הרכב.

בגלל זה הם מחוייבים בשוטר שיתלווה אליהם.

באיזור הבורסה רוב הגרירות הן עם גרר רגיל ולא מלגזה, בגלל מבנה וצפיפות החניות,

והמקומות אליהם אנשים מגיעים עם הרכב כדי לחנות.

לגבי פותח השרשור, אין מה לעשות, חנית לא כחוק, אכלת אותה, גררו לך את הרכב.

לגבי הנזקים, שזה עניין אחר, אם נגרם נזק לרכב, אתה יכול לתבוע אותו מחברת הגרירה,

ומגיע לך פיצוי מלא על זה.

גם המלגזות פוגעות לא מעט פעמים ברכבים, ומפצים את בעלי הרכב על זה.

בזמנו שגרתי בתל אביב ברחוב בן יהודה, מתחת לדירה שלי זה היה בית חרושת לגרירות.

פעם פירקו לרכב אחד את מדרגת הצד, פעם פיצצו לרכב אחר את אגן השמן גיר,

שמח בקיצור.

פורסם

זה מעצבן?!?!?

לפני מספר שנים ובאותו איזור בידיוק ראיתי את המקרה הבא,

ברחוב ראשי, באמצע כביש ראשי, חנו מספר רכבים באיזור אדום-לבן.

לרוב הרכבים היה תו-נכה (במו עיני ראיתי חברה יוצאים מהרכבים ומדלגים מעל גדר בגובה 1.5מ לבניין המשרדים שלהם, אך זה כבר נושא אחר).

רק לרכב אחד מסכן לא היה תו-נכה, אך אבוי לגורר, הרכבים חנו בטור ולא השאירו מספיק מקום לגרר להיכנס או אפילו לתמרן את הרכב הסורר אל מחוץ לטור (איזה חוסר התחשבות).

מה עושה גורר במצב כזה, אתם וודאי שואלים, פשוט מאוד, פורץ לעוד שלושה רכבים נוספים ומזיז אותם קדימה עד אשר מתאפשר לו להוציא מתוך הטור את הרכב הסורר.

זה מעצבן!!

פורסם

אה... את מתכוונת עם C4?! :lol: אנא פרשי כי לא הבנתי את הכוונה.

ברווז לא היתה לי כוונה כזו שהחבלן מפוצץ את הרכב :lol:

(אבל זו גם אפשרות). :wink:

לרוב הרכבים היה תו-נכה (במו עיני ראיתי חברה יוצאים מהרכבים ומדלגים מעל גדר בגובה 1.5מ לבניין המשרדים שלהם, אך זה כבר נושא אחר).!!

זו כבר התחזות ושימוש במסמך/תו שלא שייך להם.

אתה יודע מה מאחלים לאנשים בריאים כאלו נכון....?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כן. אדם שעשה "טעות" (חנייה ביודעין במקום אסור אינה טעות, היא ביצוע עבירת תנועה במזיד לכל דבר ועניין) צריך לשלם על טעותו.

מיום הוצאת הרישיון שלי, אי שם בשלהי 2003, אני גאה להגיד שיש לי אך ורק דו"ח חנייה אחד ויחיד. שמעתם אותי בוכה עליו? לא. חניתי באדום-לבן מול ביתי, במקום שלא מפריע לאיש, קיבלתי דו"ח, קיבלתי את זה כמו גבר, שילמתי ונגמר העניין.

אגב, הביטוי "גאה להגיד" כבר לא תופס... ראבאק, האחד הזה מפריע לי. היה לי רקורד כל כך נקי. חבל. טיפשות שלי.

מניסיון העבר, יש הרבה נהגים שהם רחוקים מלהיות כליל השלמות.

חונים בחניות כפולות, משולשות, בחניית נכה, חוסמים מדרכות וכו'.

לא חסרות דוגמאות.

אבל, אנחנו לא היינו במקום ואני רואה את פותח השירשור שאכן לא מלין על קבלת הדו"ח.

אני יכול רק להניח שהוא כנראה חנה בלי להפריע (לא כל מקום שכתוב אסור לחנות הוא באמת מוצדק), אז הוא "חטף" דו"ח ומתלונן על התנהגות הרשות המקומית.

לכן, אחרי הכרות עם כמה פקחים "חביבים", אני מניח שהבחור (לפי התנהגותו) באמת לא הערס הטיפוסי שמעצבן כ"כ אותך ואת השאר.

פורסם

לכל המגיבים בסגנון "מגיע לך" וכו', אני בטוח שאתם הייתם חוזרים עם חיוך ומשבחים את מקצועיות הגורר והפקח במידה והם היו גורמים גם לכם נזק לרכב. בסך הכל הבחור לא בוכה פה על הקנס וגם לא על הגרירה, לקח את זה בחשבון והוא נושא בתוצאות משמע - קנס ועלות הגרירה. אבל פריצה ונזק לרכב?! מה בסדר פה? אנחנו, שכל אחד מאיתנו כל כך אוהב את רכבו ומתעצבן על כל מכת חניה קטנה צריך להבין יותר מכל אחד אחר עד כמה זה מעצבן שנגרם נזק לרכב (מעבר לזה שאתה גם משלם למי שעשה את הנזק הזה).

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אני מהסוג אנשים שאם מישהו יזרוד סיגריה דלוקה על המדרכה אני ילך ויכבה אותה , ראיתי את הנקודה הזו שהייתה מאחורי ביניין צמוד לגן ציבורי באמת שלא חשבתי לרגע אחד שהמקום הזה עלול להפריע אפילו לזבוב , אבל מבחינת העירייה זה לחם קל כי כל רכב משלם שם חניה אז למה לא לעשות 250 שקל בדקה ? באמת שאין לי בעיה עם הקנס והייתי מעדיף 500 שקל על השמשה ! אבל וזה אבל ענק לא היה הזהרה לגבי מקום גרירה זאת אומרת לא צויין בתמרור שיש סכנת גרירה אז אמרתי יאללה נקבל קנס אבל לפרוץ לי לאוטו ? לעזאזל מי שמע על דבכ כזה זה פשוט חדירה לפרטיות יבוא מחר עובד חשמל לבדוק כמה השעון הסתובבואתם לא הייתם בבית אז הוא יפרוץ לכם לבית בשביל לבדוק ? זה פשוט התנהגות עבריינית בחסות המשטרה !

פורסם
יבוא מחר עובד חשמל לבדוק כמה השעון הסתובבואתם לא הייתם בבית אז הוא יפרוץ לכם לבית בשביל לבדוק ? זה פשוט התנהגות עבריינית בחסות המשטרה !

לעובד חברת חשמל אין סמכות לפרוץ דירה/ בתים.

מה שהם עושים אשר לא ניתן לקרא את המונה, הם שולחים חשבונית עם סכום משוער (תמיד גבוה יותר),

כך בפעם הבאה דואגים להשאיר להם מפתח או גישה למונה החשמל.

אהה וכן דבר נוסף, בעל החשבון צריך לעשות את כל הטלפונים וההתרוצציות לאחר מכן כדי לקבל זיכוי על הסכום המופרז.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
לעובד חברת חשמל אין סמכות לפרוץ דירה/ בתים.

ל'

אאל"ט, גם למשטרה או לרשות המקומית אין סמכות לפגוע ברכוש.

שוב - אם החניה לא הפריעה לתנועה של מכוניות / הולכי רגל / גישה לציוד חירום כמו ברזי כיבוי אש (לדוגמא).

פורסם

פשוט מעצבן ... ואני לא ילד אני לא הייתי מחנה במקום אסור מבחינה הגיונית ... אני פשוט מצאתי מקום לחנות שאין בו מדרכה כחול לבן ולכן העיריי שמה תמרור כי למה לתת לחנות בחינם אם אפשר לגבות כסף . לגבי הפגוש אני לא יודע מה לעשות להתחיל את התהליך או לא

ם

• תוכן חדש...