Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם כדאי לרכוש רכב גטס שהיה ליסינג\השכרה,

שנת 2008 ידני.

מחיר 30 אלף ש"ח (תתכן קצת הנחה).

ומה לגבי צריכת דלק,

יש שמועה שזה צורך יותר מדי...

יש בכלל המלצות על רכבים אחרים במחיר דומה?

תודה מראש

פורסם
האם כדאי לרכוש רכב גטס שהיה ליסינג\השכרה,

שנת 2008 ידני.

מחיר 30 אלף ש"ח (תתכן קצת הנחה).

ומה לגבי צריכת דלק,

יש שמועה שזה צורך יותר מדי...

יש בכלל המלצות על רכבים אחרים במחיר דומה?

תודה מראש

באיזה מצב הרכב? כמה ק"מ? רמת גימור?

במחיר הזה סביר להניח שלא יהיה רכב במצב מי יודע מה,

אקזמפלרים טובים ימכרו בעוד כמה אלפי שקלים לפחות.

אני נוהג על אוטומט 08' והגעתי בעיר ל1:11 בתדלוק האחרון, כשבעקרון אני נע בין 1:10 ל1:12, תלוי - עם מזגן, בלי מזגן, כמה אני לוחץ וכו', אבל רוב התדלוקים נעים בין 1:11 ל1:12 באוטומט.

בידני אני בטוח שאפשר להוציא נתון שיותר טוב ב10-20%.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

30 אלף ש"ח ומטה זה מחיר מצוין לגטס 2008.

תבדוק שהרכב תקין ובמצב צבירה מתקבל על הדעת, כי המחיר נמוך בצורה מחשידה. אם אכן הרכב תקין, אז מדובר בקניה שיכולה להיות כדאית אם אתה מחפש רכב בסיסי שיקח אותך ממקום למקום בלי פלברות ובלי שום פינוקים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אומר שמצבו טוב ונותן שנה אחריות...

נסע משהו כמו 100 אלף ק"מ

מה זה טוב? מה ההגדרה לטוב?

האם ראית את הרכב?

המוכר מוכן לתת התחייבות בבדיקה לשלדה, מנוע וגיר?

סביר להניח שבמחיר הזה מקבלים רמת גימור GLF, צריך לקחת בחשבון שברמת הגימור המצחיקה הזאת אין אפילו ABS ויש רק כרית אוויר אחת, פתאטי שאשכרה מכרו כזה רכב ב2008.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
המוכר מוכן לתת התחייבות בבדיקה לשלדה, מנוע וגיר?

איך אפשר לתת התחייבות על מנוע וגיר? הרי בשביל זה קיימת בדיקה. אדם סביר לא יכול לדעת מה בדיוק הולך לו במנוע או בגיר אלא אם כן יש תקלה קיצונית.

פורסם
איך אפשר לתת התחייבות על מנוע וגיר? הרי בשביל זה קיימת בדיקה. אדם סביר לא יכול לדעת מה בדיוק הולך לו במנוע או בגיר אלא אם כן יש תקלה קיצונית.

אם אין שום בעיה אז למה שהוא לא יתחייב?!

פורסם
אם אין שום בעיה אז למה שהוא לא יתחייב?!

אני לא מאמין שיש מוכר שיחזיר את סכום הבדיקה לאחר שבבדיקה נמצאה בעיה מסויימת במנוע/גיר, הרי אומרים "אני מתחייב לבדיקה" רק כדי למשוך לקוח.

אישית הייתי מתחייב רק על תאונות, וזה רק במקרה שאני הייתי היד הראשונה מהמפעל, ונהג יחיד ברכב.

על תאמין לכל מי ש"מתחייב", החלטת לקחת את האוטו לבדיקה, דע לך שיהיה עליך לשלם עליה, ואף אחד לא יחזיר לך את הכסף.

עדיין עדיף לסכן 400 שקל לבדיקה, ולא XX,XXX שקל על קניה ללא בדיקה.

• תוכן חדש...