Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לפוסטים הקודמים שלי לאחר בדיקה לאוטו, פיג'ו 306 דיאמונט 97 ושלל אפשריות שנשללו נשארתי עם הבעיות האלה:

1.שבוע שעבר בסערה שהייתה נסעתי באוטו ובמושב ליד הנהג היה מים, שלולית אפילו, רוקנתי כל פעם שהתמלא מים וקיוותי שזה רק מים, הלכתי לזגג רכב אולי הכניסה של המים מהחלון הקידמי-לא, האטנה על הגג היתה רופפת הוא שם סיליקון מבחוץ ומבנפנים, עשה חורים בגומיה של הדלת שליד הנהג שאם יצטבר מים שיצאו ואמר לי לנקות מערכת ניקוז יכול להיות שהיא סתומה, זה באמת יכולה להיות הבעייה? או מאיפה נכנסים המים? גליתי גם שבבגאז' יש מים שנכנסים מהפנס הימני, איך אני סותם את זה?

2.מיום ראשון כבר לא היה מים אבל תמיד היה סוג של רטיבות כזאת מתחת לשטיח ברצפה של המושב ליד הנהג, חשבתי אולי נשארו מים או משהו לא ייחסתי לזה חשיבות.

היום כבר זה עיצבן אותי, פתחתי מכסה מנוע וראיתי שליד המיכל של השמן הגה יש שמן שחור, ירדתי למוסך הוא הסתכל והחליף תופסנים כאלה כסופים שסוגרים/מחזיקים את הצינור ואמר שזאת הבעייה, פתח למלא שמן והפלא שהיה מיכל מלא, כנראה שזה לא היה רציני או שפשוט רק טיפטף.

לאחר מכן חזרתי לבית ובדקתי ומתחת לשטיח היה רטיבות, נגעתי אמרתי אולי זה שוב מים אבל הפעם זה היה שמנוני קצת וישר הבנתי שזה נזילה של שמן, רק לא יודע איך היא הגיעה לתוך האוטו, הסתכלתי וראיתי שגם מתחת למושב של הנהג יש ממש טיפה רטיבות(מתחת לשטיח)

פתחתי שוב מכסה מנוע בדקתי ולא ראיתי נזילות, התכופפתי מתחת לאוטו וליד הגלגל הימני הקידמי יש מיכל של שמן (לא יודע איזה) וממנו כנראה הנזילה הוא היה רטוב מבחוץ, הנה תמונה:

46553878.jpg

http://www.fastup.co.il/images/46553878.jpg

מכאן עולות לי שתי שאלות:

1.האם יש קשר בין המים שהיו לי בימים של הגשם בתוך האוטו לבין הנזילה הזאת-כי עכשיו אין מים אלא רטיבות שמנונית כזאת ובימים של הגשם היה שלולית על השטיח שליד הנהג ומתחתיו גם. ואיך נכנס השמן לתוך האוטו? (מושב שליד הנהג בעיקר מתחת לשטיח וקצת מתחת לשטיח של המושב של הנהג) יש גם מין בליטה כזאת בצד ימין של הרצפה של הכסא שליד הנהג.

2.האם זאת נזילה של השמן מנוע, כי ביום חמישי שמלאתי שמן היה חסר 2 ליטר(!) ועדיין מוזר שהמיכל של השמן הוא ליד הגלגל הימני הקידמי.

(האם אני יכול לסוע מחר נסיעה של 50 ק"מ בערך לפני שאני שם את האוטו במוסך או שזה ממש קריטי?)

אני די אובד עצות ואשמח לתשובות ממוקדות על הבעיות, תודה.

פורסם

הנוזל השמנוני שאתה מדבר עליו נשמע יותר כמו נוזל קרור ולא כמו שמן.

יתכן והרדיאטור הפנימי דולף, אם אינך רוצה לתקן(צריך לפרק דשבורד) ניתן לבצע חסימה.

גש למוסך

פורסם

התמונה של המיכל שצירפתי זה המיכל של המים של הרדיאטור? האוטו לא מתחתם, ויש מים ברדיאטור.

יש קשר בין זה לבין שהיה לי שלוליות בימים של הגשם כי עכשיו יש רק רטיבות?

• תוכן חדש...