Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

היום בבוקר שמתי לב לכתם שמן בצידו האחורי ימני של הרכב. התקופפתי מתחת לאוטו וראיתי שישנה נזילה מאיזור הברקס האחורי, הג'אנט גם רטוב משמן בפנים.

לאחר שהלכתי למוסך הוא אמר שלי (בלי לעלות את האוטו על ליפט או לפרק את הגלגל) שמדובר במשאבת בלם אחורית תקולה.

הוא אמר לי שצריך להחליף את שתי המשאבות + הדבקת סנדלים חדשים + חריטת דראמים + כמובן שמן בלמים חדש, כל זה יעלה לי 800 ש"ח.

אז אני רוצה להתייעץ איתכם חברים:

- האם המחיר נשמע הגיוני \ זול\ יקר\ סביר\ יש יותר זולים?

- אני מבין שצריך להחליף את שני המשאבות יחד ולא ניתן להחליף רק אחת?

- לפני שלושה חודשים בערך מתחתי את כבל בלם היד וראיתי יחד עם המוסכניק (במוסך אחר) שיש בשר על הרפידות ושהם ניראות בסדר, האם אני עדיין צריך להחליף אותם כאשר אני מחליף משאבות או שמספיק רק להחליף משאבות?

- האם בכלל היתכן שזה לא המשאבה וזה נוזל ממקום אחר? אולי גומייה או משהו?

- וכמובן בזמן שאני כבר עושה את הדברים הנ"ל האם יש עוד משהו שאני צריך לבדוק\ לשים לב אליו?

תודה רבה מראש :-)

פורסם

המכונאי צודק, צריך להחליף 2 משאבות ולהחליף את הסנדלים+ חריטה/החלפה לדראמים חדשים, הנוזל בלמים נספג בתוך הסנדלים והופך אותם לרכים ולכן לא תהיה לך בלימה טובה וטסט לא תעבור, שלא נדבר על עניין הבטיחות.

העלות צריכה להיות 550ש"ח לחידוש הסנדלים+חריטה+ 2 משאבות כולל מע"מ ועבודה.

פורסם
המכונאי צודק, צריך להחליף 2 משאבות ולהחליף את הסנדלים+ חריטה/החלפה לדראמים חדשים, הנוזל בלמים נספג בתוך הסנדלים והופך אותם לרכים ולכן לא תהיה לך בלימה טובה וטסט לא תעבור, שלא נדבר על עניין הבטיחות.

העלות צריכה להיות 550ש"ח לחידוש הסנדלים+חריטה+ 2 משאבות כולל מע"מ ועבודה.

לפני הכל תודה על התשובה וההסבר,

אז אתה בעצם אומר שכן צריך להחליף הכל, אבל המחיר שקיבלתי הוא יקר?

יש הבדלים בין חברות המשאבות? או שזה לא הכי משנה?

פורסם
איך מוסך נותן לך הצעת מחיר לפני שבכלל פתח את הבלמים לבדיקה? בדרך כלל שמשאבת אופן נוזלת הרפידות כלל לא נרטבות.

אז בעצם מספיק רק להחליף את שני המשאבות אם הרפידות במצב טוב ולא נרטבו?

נ.ב.

תודה על התשובה

• תוכן חדש...