Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

16:30, סוקולוב רמת השרון, פקק אחד גדול לכיוון הרצליה. קצת לפני הרצליה (15 דקות ויותר בפקק) מתבררת הסיבה - משאית חלוקה בינונית שתופסת את כל הנתיב הימני עם אורות מהבהבים ושלט קטן "פקח אני פורק סחורה, תיכף חוזר" על השמשה הקדמית. אין נהג ואין סחורה. סתם בריונות ועצבים למאות המכוניות שעומדות בפקק ואפילו לא מבינות למה (כמעט מיותר לציין שמיד אחרי המשאית התנועה זורמת).

כשעברתי אותה ונעמדתי ברמזור ניסיתי לחשוב על דרך יצירתית לגרום לאותו מניאק לשלם על המעשה החזירי שלו.

להזמין לו משטרה? עד שהם יגיעו, אם בכלל...

להזמין לו פקח מהעירייה? והרי מה הוא יעשה כנגד אותו שלט מתחנחן?

לצפור בעצבים עד שהוא יופיע? כן, כי אז הוא יצא ויגיד משהו כמו "מה אתה רוצה כפרה, אני תיכף נוסע".

להדביק לו מדבקה מהסוג שבקושי יורד על השמשה הקדמית, מול הפרצוף? זה רק יגרום לו להישאר עוד חצי שעה במקום.

לא, צריך פתרון שיגרום לו לעזוב מיד כשיחזור מהקפה ומאפה שלו (כלומר לא לגרום נזק) אבל גם יעביר את המסר כמו שצריך.

למישהו יש רעיון?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תוריד לו האנדברייק ושים בניוטרל, תן לכח המשיכה לעשות את השאר

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

להזמין משטרה/פקח, לעמוד מהצד ולצלם איך הם לא עושים כלום,

להעלות את הסרטון לפורום/יוטיוב/פייסבוק משטרה ynet/walla/ וכו כו

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם
להזמין משטרה/פקח, לעמוד מהצד ולצלם איך הם לא עושים כלום,

להעלות את הסרטון לפורום/יוטיוב/פייסבוק משטרה ynet/walla/ וכו כו

הבעיה שהם באמת עושים כלום, ז"א שאתה מניח שהם הגדילו לעשות ויקחו הפסקה מהכלום המפרך ובאמת יטרחו להגיע למקום, במקום זה כנראה שרוני יחכה שם ומקסימום יצלם תמונת פרופיל חדשה לפייסבוק...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

גם אני הייתי בפקק הזה והתקשרתי למוקד העירייה (106) וכמובן אף אחד לא הגיע.

בנוסף, כמעט באותו מקום, צומת ראשונים לכיוון מורשה, יש רמזור שכל שש דקות הופך לירוק לחמש שניות (בשיא הרצינות) והרמזור אחראי על שני נתיבים,הראשון, (עמוס מאוד) להמשיך ישר למורשה, השני,(כמעט תמיד ריק) שמאלה לסוקולוב לכיוון הרצליה.באופן סדרתי, כל יום בבוקר יש אודי a5 שחותכת כמו אחרון הערסים את עשרות המכוניות והיום בבוקר כמעט וגרמה לתאונה!!גם היום התקשרתי למוקד ונשנית להם את לוחית הרישוי ואמרו שיחזרו אליי עוד היום.נכון לעכשיו (21:14) עוד לא קיבלתי טלפון.

פורסם

השבוע הייתי עד לנהג משאית פינוי אשפה (מנוף), שהתעצבן על הנהג מאחוריו, אולי בצדק (סימן לו "שנייה, אני נוסע אחורה" והנהג מאחור ניסה לעבור אותו מימין) אז נהג המשאית התעצבן, החליט שכל העולם על הז*ן שלו, והתחיל לחנך את כל הנהגים ברחוב.

חוץ מלהוציא אלה, עשה כמעט הכל. לצערי לא הספקתי לצלם ואין ברשותי פרטים שלו, מקווה שהנהגים המעורבים רשמו פרטים.

פורסם

כביש 4, היום אחה"צ, קצת אחרי מחלף אם המושבות.

נהג במאזדה 626, שיש לו בי3ים של שור (או חוסר שכל, אתם תבחרו) טעה-ובחר להמשיך בנתיב שהולך לכיוון בני ברק/ר"ג במקום להשתלב שמאלה ולהמשיך על כביש 4. גאון הדור החליט לעצור בשולים השמאליים של הכביש (:shock: ), לעלות על שטח ההפרדה המוגבה והרחב ופשוט להשתלב לכביש 4 בחזרה, תוך כדי שהוא חותך בפראות את כל התנועה. נו טוב, לפחות הוא החליט לאותת.. :evil:

את הנהגים שנאלצו לבלום זה לא כל כך שיעשע.

פורסם

לא לעשות כלום.

לפעמים אין ברירה ואין מקום אחר לעמוד בו ולפרק סחורה, מהכירות עם העולם מדובר באנשים שקמים לעבודה שאתה רק מתחיל לחלום, זה שאתה לא רואה אותו לא אומר שהוא לא שם, אם הוא לא ליד הרכב (סתם ניחוש) אולי זה בגלל שמקבל הסחורה מעקב אותו? רוצה לבדוק כל ס"מ של הסחורה שהוא קיבל?

אני יודע שלא כולם ככה, אבל תאמין שלפעמים אין הרבה ברירות בנושא של איפה\איך לעמוד עם הרכב.

פורסם

יש כאן אכן בעייה ,אך יש לחפש פתרונות שקולים ונכונים וכמה שפחות להתלהם .

לא חסרים מקרים שהתגרות כמו מדבקה שאינה יורדת הסתיימה בטיפול נמרץ כמקרה דקירה קשה .

אז על הכתב ובפה אנחנו חכמים גדולים ,עד ש ......

פורסם
לצלם את המשאית הריקה והפקק שמאחוריה, לפרסם את פרטי החברה בפייסבוק ולבקש תגובת המשטרה.

האמת שזה הפתרון הכי מעשי, אם חושבים על זה. הוא דורש השקעה - מעבר לצילום והפרסום בפייסבוק, צריך לכתוב פנייה מסודרת לחברה בעלת המשאית עם העתק גלוי למשטרה ולעירייה. לא יודע אם זה יעזור, אבל יש מצב.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא לעשות כלום.

לפעמים אין ברירה ואין מקום אחר לעמוד בו ולפרק סחורה, מהכירות עם העולם מדובר באנשים שקמים לעבודה שאתה רק מתחיל לחלום, זה שאתה לא רואה אותו לא אומר שהוא לא שם, אם הוא לא ליד הרכב (סתם ניחוש) אולי זה בגלל שמקבל הסחורה מעקב אותו? רוצה לבדוק כל ס"מ של הסחורה שהוא קיבל?

אני יודע שלא כולם ככה, אבל תאמין שלפעמים אין הרבה ברירות בנושא של איפה\איך לעמוד עם הרכב.

מחזק את התגובה.

הכי קל לנו בתור נהגי רכב פרטי להאשים את נהגי המשאיות, אולם לפעמים אין פתרונות אחרים להעמדת הרכב ופריקת הסחורה.

לדעתי האשמה נתונה בעיריות שמאשרות פתיחה של שטחים מסחריים רבים ללא פתרונות לפריקה וטעינה.

גילוי נאות, גם אני עובד בחברה בעלת מערך הפצה גדול ואני נתקל בתיאורים כאלה מצד הנהגים באופן קבוע.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם

את מי זה מעניין בכלל? למה אני צריך להתחשב בנהג משאית כשהוא לא מתחשב באלפי נהגים? נמאס לי מהגישה הזאת "אני עובד קשה צריך להתחשב בי". חוק צריך לאכוף בצורה עיוורת וחסרת רגשות.

פורסם
האמת שזה הפתרון הכי מעשי, אם חושבים על זה. הוא דורש השקעה - מעבר לצילום והפרסום בפייסבוק, צריך לכתוב פנייה מסודרת לחברה בעלת המשאית עם העתק גלוי למשטרה ולעירייה. לא יודע אם זה יעזור, אבל יש מצב.

אם אתה חושב שהפתרון הזה הוא המעשי ביותר אז זו לא האמת אם יש לך ספק שזה אולי יעזור .

מסתברא שקשה לטפל בבעייה ,אני מכיר עשרות שנים מקרה של מכולת שעומדת במקום בעייתי והעסק עם המשאית נמשך כבר ללא פתרון .

בכל מקרה ,להציק ולברוח כמו פצצת סירחון אינו מבית ספרי .

• תוכן חדש...