Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

רציתי לשאול האם ניתן לרכוש או להכניס מסך לוולוו S 80 שנת 08 , מטרה של המסך ,גם עניין ,ובעיקר מצלמת רוורס חובה בגלל נכות קלה בצוואר .

אני לא מעוניין במסך מראה .

כמו כן מישהו יודע האם המערכת ברכב סבירה , נגיד כמו מאזדה 6 ? ברשותי די טובה ...

אם לא ,האם ניתן להרכיב קומפונט ,רמקולים 6/9 ומגבר קטן ,?

אין לי צורך בסאב ,מדובר על שמיעת רדיו ומעט מאוד דיסקים ,אבל מעוניין מה שאני שומע שישמעו טוב ונעים .

תודה רבה על העזרה !!!

פורסם

הי,

כמו שנראה ניתן בקלות להחליף את המערכת המקורית במערכת דאבל דין איכותית.

קישור למתאם: http://www.ebay.com/itm/VOLVO-S40-S80-RADIO-CD-DOUBLE-DIN-FASCIA-SURROUND-PANEL-/160547386607?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item25615eb4ef

אפילו צמות אתה מקבל במחיר הזה., ואגב מגבר ורמקולים תמיד ניתן לשדרג ועדיף על רדיו דיסק אפטרמרקט ולא "מקורי" מכיוון שבדר"כ במקורי יש צורך במנחת שממש מסרס את האיכות.

פורסם

תודה רבה על התשובה ,אני דווקא צרכן כבד של EBAY אבל ,מה שציינת כאן זה ל וולוו S 40 ואני עומד לרכוש S60 אם יש אפשרות לדאבל דין זה יהיה מושלם !!!! רק אני צריך לדעת האם יש אפשרות כזו .

בבקשה אם מישהו יודע איך לשדרג שם את העסק .

תודה

פורסם

טוב בעקבות הלינק ששלחת לי ,מצאתי את הדבר הבא ,מאחר ואני עדיין לא בעלים של S60 שנת 08 אני רוצה לדעת אם זה נראה מתאים.

רשום באתר שכן אבל אני לא כל כך מבין בזה ,ושוב תודה לכל העוזרים .

w_DFPK-10-06.jpg

• תוכן חדש...