Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוקי נירנברג בעליית הגג.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקומך הייתי בודק כמה הדבר הזה שווה. כמו שנאמר, במידה והסכום נמוך אז תרום אותו. במידה ולא, תמכור.

אלא אם אתה בנאדם שמונע על ידי עקרונות וערכים שונים ואז אתה כמובן תרצה לתרום ובלה בלה בלה..

פורסם

elkmino

אין עליך

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון ביניים-

שיטוטים ברשת לא הועילו, פניתי ליד ושם בנסיון להבין אם יש לספר איזשהו ערך אספני/מוזיאוני מעבר לערך ההיסטורי המובן שלו, ובינתיים מחכה לתשובה.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אני מכיר את מנהל מחלקת התיעוד של מקורות בגרמנית ביד ושם, אנסה לתפוס אותו ולהפנות אליך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

רשמתי את המייל עכשיו תמחק אותו מההודעה לפני שכל הבוטים בעולם יציעו לך ויא@רה, הגדלת הפי! ועסקאות בניגריה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

ערכנו אצלנו מבצע לאסוף את השברים - היה מדהים!

לאסוף את השברים

מבצע לאומי להצלת פריטים אישיים מתקופת השואה

בבתים של רבים מאתנו מצויים פריטים חשובים המספרים על גורלם של יקירינו – אנשים, משפחות וקהילות. בחלוף השנים, המסמכים, החפצים והתצלומים מתבלים ועלולים ללכת לאיבוד.

אנו פונים אליכם – ניצולי שואה, בני משפחה והציבור הרחב – בקריאה לקחת חלק במבצע ההצלה.לחפש בביתכם כל מסמך, תצלום או חפץ – מהשנים שלפני המלחמה, מתקופת השואה ועד השחרור, מהחיים במחנות העקורים ומשנות הקליטה בישראל – ולמסור אותם למשמרת עולם ביד ושם.

לחומרים שתמסרו יחד עם הסיפור האישי המלווה אותם, תפקיד חשוב בהנצחת קורותיהם של היהודים בשואה ובשימור הזיכרון למען הדורות הבאים:

מכתבים

מסמכים

חפצים

יומנים

תצלומים

זכרונות

עדויות

שמות

סרטי מקור

יצירות אמנות

ביד ושם אנו ערוכים לקלוט, לשמר, לקטלג ולהפוך את החומרים לנגישים, כדי לאפשר לציבור החוקרים, לאוצרי תערוכות, לאנשי חינוך, לתלמידים ולקהל הרחב, ללמוד מהם על קורות היהודים בתקופת השואה ובשנים שלפניה ולאחריה.

לתיאום מסירה התקשרו:

1-800-25-77-77

[email protected]

ימי איסוף יתקיימו ברחבי הארץ בחודשים הקרובים:

26.12.11 - תיכון אליאנס, רח' רידינג 26, תל-אביב

28.12.11 - עמיגור פזית, רח' ספיר 13, קרית-ים

2.1.12 - עמיגור אבא חושי, שדרות המגינים 131, חיפה

5.1.12 - מועצה אזורית מגידו, קיבוץ עין השופט

11.1.12 - מועצה אזורית אשכול, קיבוץ מגן

17.1.12 - קיבוץ גבע, מועדון לחבר

19.1.12 - בית תמי, רח' בעלי המלאכה 16 (כניסה מגינת שנקין), תל-אביב, בין השעות 14:00 - 20:00

25.1.12 - ספריית "כותר ראשון", רח' תרמ"ב 7, ראשון-לציון

31.1.12 - קיבוץ יגור, מועדון לחבר

האיסופים יתקיימו בין השעות 9:30 - 15:30, אלא אם צוין אחרת.

גלריית תמונות

פריטים שנמסרו בימי איסוף

ימי איסוף

ימי איסוף

26.12.11

תיכון אליאנס, רח' רידינג 26, תל-אביב

28.12.11

עמיגור פזית, רח' ספיר 13, קרית-ים

2.1.12

עמיגור אבא חושי, שדרות המגינים 131, חיפה

5.1.12

מועצה אזורית מגידו, קיבוץ עין השופט

11.1.12

מועצה אזורית אשכול, קיבוץ מגן

17.1.12

קיבוץ גבע, מועדון לחבר

19.1.12

בית תמי, רח' בעלי המלאכה 16 (כניסה מגינת שנקין), תל-אביב, בין השעות 14:00 - 20:00

25.1.12

ספריית "כותר ראשון", רח' תרמ"ב 7, ראשון-לציון

31.1.12

קיבוץ יגור, מועדון לחבר

האיסופים יתקיימו בין השעות 9:30 - 15:30, אלא אם צוין אחרת.

כל הזכויות שמורות © 2012 יד ושם - רשות הזיכרון לשואה ולגבורה

פורסם

אם תחליט שאתה כן מעוניין לקבל עבורו מעט או יותר מהדבר המאוס הזה ששמו כסף, פנה אלי באישי אני אפנה אותך למבינים בתחום.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם
אני מציע פשרה.

תמכור אותו רק בהרבה כסף ורק למי שיבטיח לתרום אותו ליד ושם כך כולם יהיו מרוצים.

אני נכד לניצולי שואה, כל יום שואה העברתי בשמיעת הסיפורים הקשים,אני חושב שפריט בעל ערך היסטורי כזה ראוי שיהיה בידי יד ושם ולא בידי אספן פרטי.

שלח לי ל-email (שאותו תקבל בפרטי) מסמך שיאשר שתרמת את הספר ליד ושם, צרף לכך מספר חשבון, יש לך 200$ (יש לך את זה כהוכחה שחור על גבי הפורום).

זה לא הרבה, זה משהו, אתה תרוויח קצת, אני אשמח שזה מגיע לידיים המתאימות, כולם מרוצים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן, אם בסופו של דבר יוחלט לתרום את הספר, אני אסתפק בהנאה שבעשיית המעשה ואין סיכוי שאקח כסף, ודאי שלא מחבר פורום. רוצה לתרום? יד ושם יישמחו.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מה אני תורם זה לא לדיון, אני לא מאמין שצריך לעשות דברים כאלה עם רעש וצלצולים.

הנקודה היתה שאני באמת מקווה שהספר הזה יגיע לידיים ראויות ולא למישהו שישים אותו באוסף פרטי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...