Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5281 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה בדיוק חזק בו? בארץ היבואן מוכר את המוצרים במחירים לא אמיתיים.

לא יודע, לא מכיר בגלל זה שאלתי

אני מתכוון מבחינת איכות איך לא שומעים עליו בארץ כמו ששומעים על פיוניר וכאלה

פורסם
מה בדיוק חזק בו? בארץ היבואן מוכר את המוצרים במחירים לא אמיתיים.

לצערי אני חוזר על עצמי שוב ושוב, למה כל פעם שמבקשים ייעוץ לגבי Jl audio במקום לתת חוות דעת על איכות המותג אנשים מתחילים לדבר על היבואן בארץ והמחירים המופקעים שלו?

נכון רדיו מילאנו יקרים מאוד אבל זה לא מוריד מטיב המוצר.

בארה״ב ששם המחיר הוא שליש או פחות ממה שזה נמכר בארץ הם בהחלט אחת האופציות הכי טובות שיש, ובמקביל לחברות אחרו. שמעתיקות את המפעלים שלהן לארצות עולם שלישי, Jl מייצרת את רוב הרכיבים בארה״ב ולמשל את הסטנהבכיר שלהם הzr מיוצר בגרמניה.

וכמו שכתבתי בשרשור אחר, אתה מוזמן גם לקרוא בפורומים ומגזינים בחו״ל הרמקולים שלהם נבחנים מול מתחרים עם שמות עולמיים כמו פוקאל שעולים פי 3 מהם בחו״ל.

לפותח השרשור, אם תוכל לפרט את הדגמים וכמובן להרחיב מה יתבצע בהתקנה נוכל להבין הרבה יותר טוב את התמחור.

פורסם

אתה צודק באלף אחוזים ואני מסכים איתך לגמרי!!

אבל זו לא הנקודה, הבחור שואל איך המוצר, אפשר לתת מענה לגבי המוצר עצמו ואחרי הביקורת להוסיף כי המחירים בארץ לא שווים.

אבל מכל שרשור שראיתי פה איי פעם ישר קוטלים את המותג בשל מחירי היבואן וזה לא נכון בכלל.

פורסם

אל תקח קרוב ללב :-D אחרי שהתקשרתי לרדיו מילאנו ובקשתי הצעת מחיר למונו שלהם אם אני לא טועה זה עבר את 6K

קיבלתי חום. כל הרכיבים שלך jl אז תתן לפותח השירשור חוות דעת.

A3

K04 Inside

פורסם

בוריס יקירי, אני לא לוקח קרוב ללב ובטח ובטח שאין לי שום העדפה לJl מאשר מוצרים אחרים ויגידו לך את זה כל מי שמכיר אותי ממפגשי צפון.

אתה גם יכול לראות בחתימה שלי שיש לי מרכיבים מיצרנים רבים שכוללים גם את מוראל פוקאל ופיוניר.

אני פשוט משתגע שכל פעם שהמותג עולה אז הוא ממותג כלא שווא התייחסות וכל זה בגלל עוול של יבואן.

עכשיו להתרשמות שלי אישי. מהמוצרים (לפני שצולבים אותי זאת דעתי האישית):

מגברים, ממגברי Jl יצא לי לשמוע רק את סדרת הslash על מגוון דגמי ולא התאכזבתי מעולם, מספקים הספק יציב בכל התנגדות, אחוזי עיוות מצוינים שלא נופלים משום מותג אחר, מינוס אחד גדול שמפריע לי כרגע אתלהם הוא שבורר עוצמת הבאס שמתחבר למגברים שולט דווקא על אופציית הbass boost ולא על הגיין של המגבר.

עוד דבר אחד זה שהם מתחממים כמו מחבת אך מעולם לא הגעתי למצב הגנה גם כאשר העברתי דירה ברכב ולא היה להם מילימטר לנשימה.

רמקולים, יצא לי לשמוע את סדרת הvr וגם הקודמת xr ובהעלותי הייתה את הסדרה המובילה שלהם הzr, בכנות רמקולים מעולים, יורדים נמוך, מאוד ווקליים, לחוסר טעמי הטוויטרים של הzr הם מתכתיים ואני לא התחברתי (מצד שני יש כאלו שיאהבו), חוץ מזה כרגע יש לי מידבאסים של פוקאל k2p שנחשב מאוד אגרסיבי מוגבר על אותו מגבר ואני לא שומע שום ייתרון לטובת הפוקאל.

לצערי הzr כבר לא בשימוש עקב טעות של טירון שעלתה לי במידבאס וטוויטר ויש לי חצי סט שוכב בבית.

סאבים, גולת הכותרת של Jl, בהחלט בהחלט שפה זה ממש קלע לטעמי וקראתי מלא השוואות בפורום בין סאבים ואני חייב להודות לאדי לאנוס פורס שחתם את דעתי בקשר לw6:lol: :lol: ברגע שקראתי את המשפט שלו לגבי הסאב הזה שהוא לא מסוגל לשבת באוטו שמותקן בו הסאב הזה כי הוא יותר מידי מדוייק ודופק כמו פטיש, ידעתי שאותו אני רוצה מבלי לשמוע אותו.

אחרי השוואה מול idmax אני עדיין מעדיף את הw6 שלי. (שוב עניין של טעם).

דרך אגב אדי אתה תמיד מוזמן זה לא היה צעד נגדך..

זהו סיימתי לחפור, פותח השרשור תציין דגמים ומה כולל

העבודה כי זה באמת נשמע גבוהה.

פורסם

זהו סיימתי לחפור, פותח השרשור תציין דגמים ומה כולל

העבודה כי זה באמת נשמע גבוהה.

תודה רבה על העזרה

דגמים אני לא יודע עדיין אני ינסה לברר בכל מקרה סאב לא על הפרק כי יש לי כבר סאב לא יודע כמה הוא טוב אבל יש

של mac audio בקיצור לגבי העבודה היא כוללת רק התקנת רמקולים קומפוננט קדמיים 2 מגברים+סאב והחלפת מערכת מובנית ברדיו דיסק....ההסבר שלו למחיר הגבוהה היה שסיאט (לאון,איביזה) זאת ההתקנה הכי קשה שמצריכה מהם הכי הרבה עבודה גם מישהו פה בשירשור אמר את זה...לגבי הדגמים של הרמקולים יברר לקראת חמישי שגם המגבר יחזור מאח שלי....

שוב אני שואל אבא שלי טס לגרמניה יש מצב שעדיף שיקנה לי שם רמקולים של jl audio ונגן של alpine כמו שכתבתי כבר קודם?

תודה

פורסם

אם המחירים הם בהתאמה למחירים בארה״ב אז שווה מאוד, בכל מקרה נראה לי שייצא יותר זול ממילאנו:lol:

אם כן נסה לכוון על הc5 או הzr, אחלה סטים.

כמו כן חשוב שתברר את דגם המגבר כי רוב המגברים שלהם הם קלאס d.

בקשר לעבודה אין לי מושג אם התמחור מוצדק, בעלי הרכב יספרו לנו..

פורסם

נגיד אין לי יותר מידי תקציב לזה....

על מה עדיף לחסוך מבין הכל?

תכלס אני מעדיף להישאר עם המערכת המובנית מאשר להתחיל לחפש ולקנות וכל זה

במידה ואני נשאר עם המערכת המובנית כמה הבדל כבר יהיה בסאונד?

פורסם
ההבדל הוא עצום!

חח באסה....

ויש לי עוד שאלה רק השבוע הבנתי כמה אני לא מבין בזה חח

ראיתי שבחירת רמקולים היא אשכרה לפי טעם אישי ואין חברה יותר טובה או פחות טובה בחלק מהדברים

היה פה כל מיני התאמה של רמקולים לסוג מוסיקה חיפשתי ת'מוזיקה שאני שומע ולא ממש מצאתי המלצות

לגבי טראקים...

אני שומע בעיקר פרוגרסיב או כל סוג אחר של פסיכודלי וגם די הרבה שחורה

לפי מה אני יודע להתאים רמקולים לזה?

מצטער על כל השאלות פשוט לא ידעתי שהתחום הזה כ"כ מורכב

פורסם
חח באסה....

ויש לי עוד שאלה רק השבוע הבנתי כמה אני לא מבין בזה חח

ראיתי שבחירת רמקולים היא אשכרה לפי טעם אישי ואין חברה יותר טובה או פחות טובה בחלק מהדברים

היה פה כל מיני התאמה של רמקולים לסוג מוסיקה חיפשתי ת'מוזיקה שאני שומע ולא ממש מצאתי המלצות

לגבי טראקים...

אני שומע בעיקר פרוגרסיב או כל סוג אחר של פסיכודלי וגם די הרבה שחורה

לפי מה אני יודע להתאים רמקולים לזה?

מצטער על כל השאלות פשוט לא ידעתי שהתחום הזה כ"כ מורכב

מצטרף חזק לשאלה אני גם חזק בטראנס וגם בעניין של שחורה ובקיצור מחזק !

פורסם

טוב המגבר חזר אלי

מסתבר שהוא 4 ערוצים

mac audio- mac thunder 4000

ככה שאני יכול לחבר גם ת'סאב וגם קומפננט למגבר כן?

• תוכן חדש...