Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מותקנים אצלי כרגע רמקולים מקוריים 4'' ואני מעוניין להחליף אותם.

ראיתי את הסט הזה:

http://www.ebay.co.uk/itm/AlPINE-SXE-1025S-BMW-4-10cm-180w-Coaxial-2Way-Speaker-Car-Door-Speakers-Pair-/160656579594?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item2567e0dc0a

וכמו כן בפורומים בחו"ל המליצו עליהם.

אני מחפש בעיקרון את הרמקולים הזולים ביותר אבל עם איכות טובה (כמובן אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה).

בנוסף אני מחפש גם זוג רמקולים אחוריים שיעבדו על מגבר של LIGHTNING AUDIO 2 ערוצים.

רמקולים 6X9 יהיו לי קצת גדולים היות ומדובר על פג'ו 107 חשבתי אולי בכיוון של קומפוננט אבל אין לי מושג מה טווחי המחירים של מוצרים טובים ומשיטוט ב ZAP אני רואה המון מוצרים אך אינני יודע מה טיבם.

אז ככה,

מבקש המלצה ל- 4'' קדמיים ולזוג רמקולים אחוריים שיותקנו על המדף.

טווח מחירים הכי זול שאפשר אך עם איכות טובה.

תודה.

פורסם

חשבת אולי על קומפוננט 4" ?

אין בעיה ב 6X9 מבחינת גודל.

האידיאל יהיה קומפוננט קדימה וסאבוופר מאחורה אבל כאן כבר תכנס להוצאה.

המלצה שלי מנסיון ברכב דומה:

4" סרווין וגה HD4 כ בתוספת קבלים על הרמקול

6X9 רוקפורד דגם P1694

תוצאה ממש ממש טובה

סדר גודל של 700 ש"ח לשניהם.

פורסם

אני תמיד התאזבתי מרמקולים קטנים (לא טויטרים), אבל עם חיתוך טוב הם יכולים להשלים קצת.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה!

עברו להם 4 חודשים שבהם לצערי טרם התקנתי את הרמקולים שרציתי.

אני נכון להיום שוקל האם לקנות רמקולים משומשים או חדשים כאשר המגבלה לחדשים עד 500 ולמשומשים גם רק אם המחיר כחדש עולה על 800 ש"ח.

מבקש את עזרתכם לגבי איזה סוג של רמקול כדאי לי להתקין על המגבר שיש ברשותי Lightning Audio B2.150.2

אני מתלבט בין קומפוננט 6.5" לבין רמקול 6X9.

חשוב לי בעיקר לשמוע מיד טוב ובאס.

ראיתי את ה JBL GTO938 6X9 שעולים 333 ש"ח ואת הקומפוננט גם של GBL GTO6508C שעולים 450 ש"ח

האם המחירים אטרקטיביים האם יש דגמים עדיפים? מזכיר עד 500 ש"ח 550 גג.

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם

קומפוננט זה קומפוננט ו6X9 זה גודל של רמקולים, קומפוננט מורכב בדרך כלל בזוג מיבאסים (וופרים) וזוג טויטרים שלא מחוברים אחד על השני בניגוד לרמקול רגיל, ושניהם מתחברים לקרוסאובר בדרך כלל. זה מפיק איכות שמע יותר טובה לעומת רמקול רגיל.

6.5 יכול להפיק באס לא רע בכלל לגבי אם יותר טוב זה שאלה למומחים ממני שבדקו 8) .

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

מבחינת הרמקולים והקומפוננט שכתבתי למעלה וקומפוננט שהציעו לי של MORAL TEMPO מה יתן לי את האיכות הטובה ביותר? (נכון שזה קשה לתת הערכה כי אני עם מערכת מקורית + מנחת למגבר)

תודה לכולם!

פורסם

מורל טמפו זה הסט שהכי מתאים מבחינת התקציב שאתה רוצה להשקיע ויתן לך מקסימום איכות בתמורה למחיר.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תוכן חדש...