Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נעילה מרכזית עובדת לסירוגין ביונדאי גטס 2008

rinat365r
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הייי יש לי יונדאי גטס 2008 והנעילה מרכזית עובדת לסירוגין.

לפעמים היא עובדת כמה ימים רצוף ולפעמים לא.

כאשר היא אינה עובדת ואני לוחצת על השלט האוטו כן מגיב ללחיצה. יש הבהוה של אורות, אבל לא מתבצעת נעילה או פתיחה.

מה יכולה להיות הבעיה? ואיפה אני מטפלת בזה?

ואם כבר כמה עולה לעשות נעילה חשמלית גם לחלונות חשמל?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הי!

אני התסדרתי ביונדאי שלי שלושה חודשים ללא נעילה מרכזית בשיטת "נעל וטרוק" של סובארו DL! :-P

ולעיניין

במוסך המרכזי של יונדאי, אני ביצעתי דבר דומה שזה המוח של הנעילה+ 4 מנועים לנעילה בסכום "זעום" של 800 שקלים (לפני שנה וקצת) סביר להניח שאצלך הבעייה פחות חמורה שזה רק המוח של הנעילה.

לגבי השמשות, זה מנגנון נפרד.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שגם חשמלאי יכול לסדר את הבעייה. אין מניעה ממוסך שלא לא של יונדאי זאת העדפתי האישית.

ואני שמח שאהבת את התגובה על הDL. אני אומר לך,זאת אטרקצייה! :lol:

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום
אחלה תודה רבה רבה :-)

אני בינתיים נועלת עם המפתח :-P בעיקרון גם חשמלאי רכב יכול לפתור את זה נכון?

אין צורך ללכת למוסך מורשה?

כל חשמלאי רכב יוכל לעזור לך בנושא. מהיכן את בארץ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באותה שיטה השתמשתי גם אני במשך חודש לאחר שקניתי את הגטס (2009 ידנית) והיא באה ללא נעילה מרכזית. וזה תמיד הזכיר לי את הרכב שהיה לנו פעם (סובארו 91 DL סטיישן) תמיד אמרתי לאבא שלי, "זוכר את הסובארו? הגטס דומה לה, ככה סוגרים בה את הדלתות". זה כיף לנסוע על אוטו חדש ולהרגיש בשנות ה90'....תחושת נוסטלגיה משהו..

לאחר חודש שנרגעו ההוצאות (רדיו דיסק חדש, ביטוח וכו') התקנתי נעילה מרכזית של רב בריח, בטיפשותי לא הוספתי הרמת שמשות למרות שתמיד אפשר לחזור לשם ולבקש שיתקינו.

איזה מערכת נעילה מרכזית יש ברשותך? (מה כתוב על השלט) אולי אפשר להפנות אותך לנקודת השירות שלהם הקרובה לביתך ולחסוך כאבי ראש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום
הייי אני מתל אביב

צרי קשר עם אמנון ממוסך אפ"ק. במוסך הקטן והמשפחתי שלהם יוכלו לבדוק את הבעיה ולפתור אותה על הצד הטוב ביותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי רינת,

אם יש לך קצת סבלנות בתיקון התקלה, עוד כחודש יגיע למלאי שלנו מפעילי נעילה כאלו מקוריים של יונדאי ותוכלי

לחסוך כמה מאות שקלים במחיר. זהו חלק די שכיח בגטס.

אכן המחיר הרשמי המעודכן בחברה לחלק הוא 732.29 ש"ח לפני מע"מ.

זה כמובן במידה והתקלה היא אכן במפעיל נעילה.

ביקור אצל כל חשמלאי רכב מוסמך יגיד לך אם זו אכן התקלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...