Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי אלטו

yeeluna
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכם חברי הפורום,

האמת שפירסמתי את לקט השאלות שלי בפורום אחר, אחרי עכשו כשאני חושבת על זה, אולי זה הפורום הרלוונטי יותר.. כך או כך,

אולי מישו ממכם יוכל להאיר את עיני,

קניתי אלטו חמודה ביום שישי ותהיתי,

אולי למישהו יש מושג איפה מתחבא הגלגל הרזרבי??

בנוסף, האם יש אפשרות להזיז את המושב האחורי למטה? הוא יכול להתקפל בכלל? [ לא מצאתי שום כפתור, לחצן, משהו שניתן להזיז בשביל שהמושב הזה יזוז האמת..]

ולבסוף, לא שיצא לי להגיע לזה כבר אבל- כשהמד דלק נדלק, כמה ליטרים דלק עדיין נשארו לי??

תודה רבה מראש!

:]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התשובות לכל השאלות ששאלת נמאות בתא הכפפות. כלומר, בתוך ספר הרכב שנמצא בתוך תא הכפפות.

בהצלחה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם לי יש אלטו כבר שנה וחצי, ועל שאלה אחת אני יודע לענות:

" ולבסוף, לא שיצא לי להגיע לזה כבר אבל- כשהמד דלק נדלק, כמה ליטרים דלק עדיין נשארו לי?? "

הנורה נדלקת לפני שאתה מגיע ל-30 ליטר, בין 29-30 ליטר, והצלחתי לנסוע כבר 31.5 ליטר ועדיין לא נתקעתי,

אבל זה אצלי,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...