Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע ל GOLF GTI MK5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

כרגע הרכב עם eurol 5w40

וחסר לי קצת שמן איזה אפשר למלא ?

כי אין לי את אותו הדגם .. האם אשפר ליקויי מולי? קסטרול?

איזה דגם הכי מומלץ להוסיף בנוסף למה שקיים ?

תודה

פורסם

מומלץ למלא את אותו השמן או לפחות מאותה החברה. לא מומלץ לערבב שמנים מיצרנים שונים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אהלן חברים.

כרגע הרכב עם eurol 5w40

וחסר לי קצת שמן איזה אפשר למלא ?

כי אין לי את אותו הדגם .. האם אשפר ליקויי מולי? קסטרול?

איזה דגם הכי מומלץ להוסיף בנוסף למה שקיים ?

תודה

אם יש ברשותך שמן תוצרת החברות שציינת בדרגת צמיגות 5W40 אתה יכול להוסיף את הכמות הדרושה.

המנועים בגולף דור 5 כמעט ולא צורכים שמן בין טיפול לטיפול (15K) לכן אשמח לדעת באיזה גובה שמן המנוע נמצא כרגע.

במידה ומפלס שמן המנוע נמצא בחלק העליון של האיזור המחוספס של המדיד אתה לא חייב להוסיף שמן מנוע.

איזה כייף לי :)

פורסם

ב-GTI הם כן צורכים שמן. שמעתי גם בעלי פסאט 2.0FSI שאצלם צורך שמן כמו אצלי וזה אכן נורמלי.

אין שום בעיה להוסיף שמן מחברה אחרת.

אתה יכול למלא כל חברה שאתה רוצה בתנאי ששניהם 5W40 ועומדים באותו התקן (502 אם אני זוכר נכון).

בטיפול הייתי ממליץ לך לעבור לשמן בתקן החדש 504!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

במקרה לי יש גולף דור 5 מנוע FSI 1.6L וגם הייתה ברשותיי גולף מנוע 2.0 ליטר למשך מספר חודשים ובוודאות צריכת השמן היא יחסית נמוכה.

כן אתה יכול למלא את השמן ואין לך צורך בשמן בתקן VW504 שפותח במיוחד למירווחי טיפולים של כול 30K עבור גולף דור 5.

פורסם

טוב מלאתי שתי ליטר בערך מהליקווי מולי 5\40 אחלה שמן קצת יקר חח.

בכל מקרה בדקתי גם בחול הם טוענים שכאשר לוחצים קצת עם הרכב אז הוא זולל קצת שמן.:lol::roll:

עוד דבר היצרן אומר: שכל 1000 קמ הולך 1 ליטר שמן. נתוני יצרן

פורסם
חסר לי קצת שמן איזה אפשר למלא ?

טוב מלאתי שתי ליטר בערך

זה נשמע קצת יותר מקצת.

נתוני היצרן זה סוג של כסת"ח, לא מחוייב המציאות.

גולף דור 5 הקודמת וגם בדור 6 שיש לי עכשיו הרכב לא אוכל שמן. שתיהן TSI ולא GTI.

בדור 4 שהיה לי קודם (2.0 אוט') אכן הייתה צריכה מסויית, 1-1.5 לי' ב-10K ק"מ.

פורסם
טוב מלאתי שתי ליטר בערך מהליקווי מולי 5\40 אחלה שמן קצת יקר חח.

בכל מקרה בדקתי גם בחול הם טוענים שכאשר לוחצים קצת עם הרכב אז הוא זולל קצת שמן.:lol::roll:

עוד דבר היצרן אומר: שכל 1000 קמ הולך 1 ליטר שמן. נתוני יצרן

הסיפור שלך קצת הזוי לטעמי :roll: בין סימן MIN-MAX כמות השמן שיש להוסיף היא בסביבות 1.0 ליטר. סה"כ קיבולת שמן המנוע ברכב שלך הינו כ-4.6 ליטר כלומר אתה נסעת כמעט ללא שמן.

לא נדלקה לך מנורה אזהרה המתריעה על מפלס שמן מנוע ?

פורסם

מנוע ה- 2.0TFSI בהחלט צורך שמן בין טיפול לטיפול. ככה זה המנוע (מרק, שאל את ידידך רון)

יכול גם להגיע לרמה של 2 ליטר ב10K ק"מ. זו לא תקלה. פשוט צריך לבדוק שמן פעם בחודש, למרות שכשהמפלס נמוך מדי - קופצת תקלה (ניתן ב VAG COM לראות את מפלס השמן ברמה של מילימטרים ואיפה הוא נמצא ביחס למינימום)

עם זאת - על מדיד מעל המינימום לא אמורה להדלק נורה, גם לא קצת מתחת למינימום.

נ.ב. אני אישית משתמש במוביל סופר 3000 5W40. [נוסע הרבה ומקצר מרווח טיפולים ב50 אחוז]

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...