Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

 

השבוע החליפו לי משאבת דיזל אלקטרונית zexel ברכב ניסאן טראנו 97 ידני עקב נזילות.

החליפו למשאבת zexel משופצת (כולל לוח אלקטרוני וכו)

סך הכל הרכב נשמע וסוחב מצוין מגיב מצוין .

הטורים במצב סטטי על 900 סל"ד

 

הבעיה היא שכאשר נותנים גז מעל 1500 סל"ד הטורים יורדים רק עד 1500 ואחרי 5-10 שניות בחזרה ל 900.

לדוגמה אני נוסע על הילוך שני , יורד לראשון לקראת רמזור - מאיט לוחץ קלאץ - האוטו יוריד או יעלה סלד ל1500 ואחרי 5-10 שניות יוריד ל 900 וישאר שם עד שאני אתן גז שוב.

התופעה עקבית והתחילה מיד לאחר החלפת המשאבה.

נאמר לי שזה קשור לכיוון המשאבה ושאולי אחרי שבועיים נסיעה זה יסתדר ואם לא אז צריך לקחת את האוטו בחזרה למכון לכיוון המשאבה.

 

האם מישהו מכיר את התופעה והאם יש סיכוי שזה יסתדר מעצמו כפי שאמרו או שצריך לקחת אותו למכון מיד ?

פורסם

אם זה התחיל אחרי החלפת משאבה סביר להניח שהבעיה היא במשאבה . המוסך שמרכיב את המשאבה אחרי התיקון למעשה אין לו מה לכוון למעט טיימינג . תפנה למכון הדיזל ששיפץ את המשאבה יתכן והבעיה תיפתר ע"י משחק קטן במכסה האלקטרוני .

  • שבועיים מאוחר יותר ...
×
×
  • תוכן חדש...