Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי RV 50

asafamir
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסית בחברה או באיביי?

מתעלק על השרשור מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הנורות 6 וולט של הלוח שעונים?

היום עשיתי סיבוב בת"א ולכולם יש רק 12 וולט.

תודה

Suzuki Samurai 86

Suzuki RV50 87

Willys Pickup 61

פורסם
ניסית בחברה או באיביי?

מתעלק על השרשור מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הנורות 6 וולט של הלוח שעונים?

היום עשיתי סיבוב בת"א ולכולם יש רק 12 וולט.

תודה

בחברת עופר אבניר רוצים על סט קרוב ל450 ש"ח ..אם לא תהיה ברירה נקנה אצל הגנבים!

באייבי לא מצאתי לRV 50 יש רק לRV125 אין לי מושג למה..

נורות 6 וולט אתה יכול למצוא בתל אביב אצל ווילף וולף - 03-6883402

חבר מועדון ה-5

פורסם
בחברת עופר אבניר רוצים על סט קרוב ל450 ש"ח ..אם לא תהיה ברירה נקנה אצל הגנבים!

באייבי לא מצאתי לRV 50 יש רק לRV125 אין לי מושג למה..

נורות 6 וולט אתה יכול למצוא בתל אביב אצל ווילף וולף - 03-6883402

למה גנבים? קודם כל תגיד תודה שיש בכלל משהו לאופנוע כזה עתיק. סתם להשמיץ עסק בגלל שאתה חושב שזה יקר לך זה לא בדיוק צורה נאותה. לא, אין לי שום קשר אליהם או לתחום מכירות הסטונאי של אבזרים או חלקים. אני יכול רק לומר לך שאם לי הייתה אפשרות לקנות חלקים חדשים לאופנוע ענתיקה הייתי שמח עד השמיים.

זה כמו אלה שהתלוננו הרבה פעמים שיבואן יואסנג גובה מהם הרבה כסף על חלקים. רצה הגורל והיבואן פשט רגל ואנשים נאלצו לכתת רגליים עד לסוף העולם ובחזרה בשביל להשיג חלקים. לפעמים שווה לשלם עוד כמה גרושים ומביאים לך את החלק לארץ.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
למה גנבים? קודם כל תגיד תודה שיש בכלל משהו לאופנוע כזה עתיק. סתם להשמיץ עסק בגלל שאתה חושב שזה יקר לך זה לא בדיוק צורה נאותה. לא, אין לי שום קשר אליהם או לתחום מכירות הסטונאי של אבזרים או חלקים. אני יכול רק לומר לך שאם לי הייתה אפשרות לקנות חלקים חדשים לאופנוע ענתיקה הייתי שמח עד השמיים.

זה כמו אלה שהתלוננו הרבה פעמים שיבואן יואסנג גובה מהם הרבה כסף על חלקים. רצה הגורל והיבואן פשט רגל ואנשים נאלצו לכתת רגליים עד לסוף העולם ובחזרה בשביל להשיג חלקים. לפעמים שווה לשלם עוד כמה גרושים ומביאים לך את החלק לארץ.

שלום לך אדוני יפה הנפש!

קודם כל בכל העולם יש חלקי חילוף לסוזוקי הזה עם עוד קצת מאמץ אני יכול להביא מחול אבל זה נכון שזה יותר נוח שיש בארץ חלקים.

אבל לקחת על מחט ראשית שעולה אולי אולי בלחץ 20 ש"ח !!!!! - 202 ש"ח לא כולל מע"מ זה גנבה!!!!

ועם אתה עדין לא יודע או לא שמעת אז תרשה לי לחדש לך שבארץ שלנו כל דבר כולל חלקי רכבים ואופנועים יותר יקר כמעט מכל מקום אחר בעולם למה : לפעמים זה בגלל המדינה והמס שלה ולפעמים זה החברה עצמה מחליטה שזה שווה זהב!

אז פעם הבאה תעשה איזה סקר קטן של מחירי חלקים בארץ לעומת כל מדינה אחרת שתבחר ואז תבואו אליי בטענה שאני משמיץ עסק בגלל שאני חושב שזה יקר לי !!

שבוע טוב!

חבר מועדון ה-5

פורסם

שלום לכולם אני מחפש את הנורה הקטנה שבאה בפנס הקדמי מתחת לנורה הגדולה,6v

תודה וסליחה על ההתעלקות.

יונתן

0527471993

מחפש מינימוק בכל מצב בלי קשר לדת צבע ונפח מנוע

פורסם
שלום לך אדוני יפה הנפש!

קודם כל בכל העולם יש חלקי חילוף לסוזוקי הזה עם עוד קצת מאמץ אני יכול להביא מחול אבל זה נכון שזה יותר נוח שיש בארץ חלקים.

אבל לקחת על מחט ראשית שעולה אולי אולי בלחץ 20 ש"ח !!!!! - 202 ש"ח לא כולל מע"מ זה גנבה!!!!

ועם אתה עדין לא יודע או לא שמעת אז תרשה לי לחדש לך שבארץ שלנו כל דבר כולל חלקי רכבים ואופנועים יותר יקר כמעט מכל מקום אחר בעולם למה : לפעמים זה בגלל המדינה והמס שלה ולפעמים זה החברה עצמה מחליטה שזה שווה זהב!

אז פעם הבאה תעשה איזה סקר קטן של מחירי חלקים בארץ לעומת כל מדינה אחרת שתבחר ואז תבואו אליי בטענה שאני משמיץ עסק בגלל שאני חושב שזה יקר לי !!

שבוע טוב!

שלום לך אדוני הישראלי,

מן הסתם עקב היותך ישראלי אתה חושב שאתה חכם ויודע איך כל העולם מתנהל. הרשה לי להעלות כמה נקודות.

1. אתם רושם שיש חלקים לאופנוע הזה בכל העולם. טעות גדולה, באמריקה, השוק הכי גדול של אופנועים לא שמעו מעולם על האופנוע הזה. הוא מעולם לא נמכר שם ולכן שכח מלמצוא שם חלקים בצורה סדירה או בכלל.

2. הסיכוי היחידי שלך למצוא אם ככה חלקים הוא השוק האירופי. שם אתה טוען שמצאת רק ל 125ולא ל 50 סמ"ק שאתה מחפש..

3. ההגדרה למה שאתה קורא גניבה או גזילה או שוד לאור היום הוא כאשר אתה לדוגמה בסופר ורשום לך מחיר אחד על המוצר ואילו בקופה מחייבים אותך מחיר אחיר ממה שרשום על המוצר. זוהי בהחלט גניבה, עושק, שוד לאור היום או מה שלא תרצה.

4. זכותו של כל עסק לגבות איזה מחיר שהוא רוצה על מוצר מסויים. לעומת זאת, העסק צריך להיזהר שמא אם הוא יגבה מחיר גבוה מדיי אנשים ירתעו ולא יקנו ממנו.

5. כל עוד אומרים לך את המחיר וזה גם מה שגובים ממך זה לא גניבה ולא נעליים.

6. היום בעידן האינטרנט העולם הוא בקצות האצבעות שלך. לא מתאים לך קנה מחו"ל.

7 גלגל שיניים שעולה בחו"ל 50 דולר, עולה בארץ קרוב ל 1000 ש"ח. נכון זה מחיר משוגע אבל היבואן צריך לשלם עוד כל מיני דברים שאתה בתור האזרח הפשוט (שחושב שהוא יודע הכל) לא מודע אליהם. יש כמובן משלוח, יש מכס, יש אחסנת מכולה, שיחרור מכולה, יש מחסן חלקים שצריך להחזיק, יש שכירות, ביטוח, מיסים כמו ארונונה ואחרים, מים, משכורות לאנשים שעובדים ועוד. וכמובן משהו שהיבואן צריך להרוויח. לכן המחיר הוא כמו שהוא.

8. אני מודה, את כל החלקים שלי אני קונה מחו"ל. המחיר יותר זול כמובן אבל אני לא צריך לשלם את כל החשבונות ולכל מיני גורמים אחרים כמו היבואן. אני משלם רק משלוח פלוס מכס, לכן החלק בסופו של דבר עולה לי זול. כמו כן, אני זה שעושה את כל העבודה של מציאת המקטי"ם, התקשרות מול המוכר בחו"ל וכדומה.

9. ההבדל ביני לבינך הוא שאני לא רץ בחוצות הפורום וצועק שיבואן כזה או אחר הוא גנב ושודד לאור היום. אני בודק מחיר. מתאים לי, אני קונה. לא מתאים לי, אני לא קונה. בלי כל הרעש וההמולה שאתה אדוני הישראלי שחושב שיודע הכל עושה.

10. כמובן שזה מתבקש אז הנה, גילוי נאות. אין לי שום קשר כזה או אחר לענף האופנועים. אני לא עוסק בקנייה, מכירה או תיקון של אופנועים או ציודם. בסך הכל אדם ששואף תמיד להציג את שני הצדדים בנושאים מסויימים.

11. הציבור הישראלי הוא (ולא רק הוא) צרכן לא קל, זוהי הסיבה שלמרות אהבתי לאופנועים וויתרתי על להיות מכונאי אופנועים או מוכר בתחום הציוד, אביזרים וחלקים לאופנועים. הרבה פרנסה לא ממש רואים בזה ואם כן יש פרנסה, הישראלי יודע איך להוציא לך טוב טוב את המיץ על כל שקל שאתה מרוויח.

12. שבוע טוב גם לך.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

זה קשקוש!

עם כל העלויות יבואן שפירטת פה זה לא מצדיק מחיר של פי 4 או יותר גרוע פי 10.

אז אם מדברים על סמנטיקה אתה צודק, זו לא גניבה בדיוק ( זה כן כשאתה מונופול ברשות) אבל זו חזירות מחליאה לשמה.

מאכילים אותך בכל הלוקשים ואתה מאמין, זוכר את הסיפור של גבינת "העמק" של "תנובה" שמיוצרת פה בארץ

ונמכרת בארה"ב במחיר נמוך משמעותית מישראל ?

אז על מי אתה/אצל עובד ?

פורסם
זה קשקוש!

אז אם מדברים על סמנטיקה אתה צודק, זו לא גניבה בדיוק ( זה כן כשאתה מונופול ברשות) אבל זו חזירות מחליאה לשמה.

מאכילים אותך בכל הלוקשים ואתה מאמין, זוכר את הסיפור של גבינת "העמק" של "תנובה" שמיוצרת פה בארץ

אז על מי אתה/אצל עובד ?

הינה לך אדוני היפה נפש הבחור פה נתן לך את התשובה הכי טובה לכל הקשקוש שרשמת ..

אני לעומתך קונה המון חלקים גם למכוניות ואם כל המיסים וכל העמלות בארץ...היבואן "הצדיק" שלך מעלה את המחיר פי 10 ואפילו יותר רק בשביל להרוויח!!!!

כי ככה זה בארץ וככה לצערי זה גם ישאר... כולם פה רוצים להרוויח והגדולים יכולים להרשות לעצמם לדפוק מחירים לא נורמלים כי הם יודעים שבסופו של דבר כמעט כל אחד יקנה בסוף אצלם.!

חבר מועדון ה-5

פורסם
זה קשקוש!

אז על מי אתה/אצל עובד ?

הינה לך אדוני היפה נפש הבחור פה נתן לך את התשובה הכי טובה לכל הקשקוש שרשמת ..

אני לעומתך קונה המון חלקים גם למכוניות ואם כל המיסים וכל העמלות בארץ...היבואן "הצדיק" שלך מעלה את המחיר פי 10 ואפילו יותר רק בשביל להרוויח!!!!

כי ככה זה בארץ וככה לצערי זה גם ישאר... כולם פה רוצים להרוויח והגדולים יכולים להרשות לעצמם לדפוק מחירים לא נורמלים כי הם יודעים שבסופו של דבר כמעט כל אחד יקנה בסוף אצלם.!

איך אני "חולה" על ישראלים שהם כאלה חכמים וחושבים שהם יודעים הכל.

טוב חמודים שלי. שאלתם אותי על גבינת העמק או מה שלא יהיה. חוץ מהתשובה ההגיונית של תנובה שבארה"ב על מע"מ על אוכל ואני אישית יכול להעיד שזה נכון (כמובן תלוי באיזה מדינה) אני אבקש ממכם לענות לי על שאלה מסויימת.

אוקי? שאלתם על גבינה של תנובה שנמכרת בארה"ב יותר זול מבארץ. אחלה, לכו מחר לסופרמקט. תחפשו את תפוח האדום שמיוצר בארה"ב, תמונה שלו מצורפת כאן. תוודאו שיש את המדבקה שמוכיחה שהוא נשלח מארה"ב. אחרי שמצאתם אותו, תראו מה המחיר שלו בארץ ותזכרו טוב טוב. מצידי אפילו תצלמו את המחיר. אחר כך תחזרו אליי חכמים חמודים ותתכוננו להסביר לי איך זה שתפוח שגדל ונקטף בארה"ב, נשלח לישראל באונייה כאשר הוא בקירור ולמרות כל העלות של המשלוח בקירור לישראל מארה"ב הוא עולה אותו דבר או אפילו פחות ממה שתפוחים שגדלים בארץ עולים. אהה, חכמים, איך זה יכול להיות? ק"ג תפוחים כזה עולה בארה"ב בין 16 ש"ח ל32 ש"ח לק"ג. איך זה שבישראל הוא עולה בין 7 ל 10 ש"ח לק"ג מקסימום? יאללה, חפשו את התפוח מחר ותחזרו אליי.

ואם כבר על הדרך עסקינן, תבררו גם איך זה יכול להיות שחבילת חיתולי האגיס עולה בארה"ב יותר יקר מישראל? בישראל יש מפעל? אהה, גם בארה"ב יש מפעל. אז איך זה שפה הם יותר זולים?

מעניין אהה?

red_delicious_full.jpg

פורסם
זה קשקוש!

אז על מי אתה/אצל עובד ?

אין לך את מי להאשים פרט למדינה שלך, אתה מודע בכלל איזה חוקים יבואן צריך לקיים על מנת לקבל רשיון יבוא?

אתה יודע איזה סטוק של חלקים הוא צריך להחזיק? איזה נכס\שטח הוא צריך לרכוש להיות בעליו?

לפני כמה זמן פורסם במדור ממון מחירים של רכבים באירופה, מסתבר שאם המיסים שלנו היו כמו המיסים באירופה הרכבים בארץ היו הכי זולים, מי שגוזר את הקופן השמן הוא המדינה הנחמדה שלנו, זה בגלל בין היתר שרי המששלה שצריכם לשכה, טייקונים שצרכים ביטול חובות של כמה מילארדים, וכמובן תקציב הבטחון והבריאות.

גילוי נאות: אני גם לא ארכוש חלקים בארץ,אבל אני בהחלט לא בא בתלונות.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

ובחזרה לנושא:

אתר לחלפים :http://www.hahne-power.de/rv.verkauf.htm

אין לי ניסיון איתו אבל נראה שיש לו הרבה חלקים

Suzuki Samurai 86

Suzuki RV50 87

Willys Pickup 61

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...