Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

בשעה טובה קיבלתי והתקנתי את המערכת, בסרטי BR הכל עובד מצויין, כאשר הקרנתי מהמחשב (מחובר לרסיבר) סרטים שהורדתי בפורמט MKV ( סרטי HD 1080p/720) נתקלתי בתופעה משונה:

הרמקול שמאלי אחורי (סראונד שמאלי) התחיל לפתח אישיות של סנטר, כלומר התחיל לשדר דרכו את כל הצלילים הווקלים (דיבורים וכו').

לאחר שינוי מצבי סראונד וכד' התוצאה הכי טובה היתה שהעברתי את הצלילים הווקליים לרמקולים הקדמיים, אבל שוב- לא לסנטר כמו שזה אמור להיות.

המצב היחיד ששמעתי מהסנטר היה במצב מונו שבו רק הסנטר והסאב עובדים.

מישהו נתקל בבעיה הזאת ?

למקרה שזה רלוונטי:

המחשב- Imac של אפל.

רסיבר- 609 של Onkyo.

תודה!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

למחשבי Imac אין יציאת HDMI רגילה אלא יציאה שנקראת DVI אם אינני טועה (שהיא גם יציאת HD), לשם חיברתי באמצעות מתאם כבל HDMI רגיל שמחובר לרסיבר.

פורסם

האמת היא שאני לא מתמצא כל כך, אבל חיבור הDVI מעביר גם אודיו? יתכן אם כך שהבעיה מגיעה דווקא מהמחשב ולא מהרסיבר - אולי משהו בהגדרות הסאונד יכול לשפר. HDMI אמור להעביר אודיו סראונד בלי בעיה.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם
האמת היא שאני לא מתמצא כל כך, אבל חיבור הDVI מעביר גם אודיו? יתכן אם כך שהבעיה מגיעה דווקא מהמחשב ולא מהרסיבר - אולי משהו בהגדרות הסאונד יכול לשפר. HDMI אמור להעביר אודיו סראונד בלי בעיה.

DVI מעביר וידאו בלבד.

את הAUDIO אתה יכול להוציא מהמחשב עצמו, דרך יציאת אוזניות. פשוט תקנה כבל שמתאים לזה.

אם אתה צריך כבל- ממליץ לך ללכת ל"דקדה" בדיזינגוף סנטר ולהתייעץ איתם, הם בטוח יוכלו לפתור לך את הבעיה.

בכל מקרה ממליץ לבדוק את ההגדרות במחשב, כמו שאמרו שם, כי הוא זה שמחלק את הסאונד ושולח לרסיבר את הצורה בה הסאונד יחולק לפי הסרט.

פורסם

אז זהו שהיציאה מהמחשב כן מוציאה גם סאונד, רק שהיא כנראה הופכת שם את כל הסראונד.

במערכת הקודמת אכן הישתמשתי בכבל כמו של אוזניות כדי להעביר סאונד, נראה לי שגם פה אין מנוס מלהשתמש באותו כבל.

פורסם

אם אתה מחבר את המחשב למערכת עם כבל 3.5 מ"מ לא תקבל סראונד בכלל, לפחות לא סראונד אמיתי. הדבר היחיד שתוכל לקבל זה Prologic שממיר אות סטריאו לסראונד, ואז חבל על הכסף ששפכת. תראה אם יש איזה הגדרות במחשב שלך שאתה יכול לשחק איתן כדי להעביר סאונד כמו שצריך.

אופציה אלטרנטיבית היא קניה של סטרימר, היום כולם תומכים בניגון של קבצי 1080P והפורמטים הפופולרים של דולבי וDTS. לי יש אחד בסיסי של AC Ryan ואני נהנה ממנו מאוד.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

לא מכיר מק, אבל משהו מרגיש לי בכל זאת כאילו לא באמת המחשב מוציא 6 ערוצים אלה 2 או משהו בסגנון

כמה שאלות

החיבור לרסיבר עצמו, הוא "בננה"?

הוא בקו אחד דיגיטלי?

בחלונות יש מקודדים שאפשר בעזרתם לראות כל ערוץ אודיו בנפרד (למשל ac3+ffdshow מראה את זה יפה) האם אתה יכול לראות בוודאות ע"י מקודד דומה את יציאות האודיו ?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
למחשבי Imac אין יציאת HDMI רגילה אלא יציאה שנקראת DVI אם אינני טועה (שהיא גם יציאת HD), לשם חיברתי באמצעות מתאם כבל HDMI רגיל שמחובר לרסיבר.

אתה יכול לצלם את היציאה או לחילופין לספק דגם של הלוח/מחשב? יש לי הרגשה שמדובר ב-DISPLAY PORT ולא DVI.

DVI זהן חיבור וידאו בלבד ואין לך שום אפשרות לחבר אליו שום דבר אחר מלבד הכבל הזה.

פורסם

הכרטיס קול במחשב שלך הוא 5.1 ערוצים?

כמו שנראה לי הכרטיס שלך הוא 2 ערוצים בלבד ולכן זה לא מתאים לרסיבר.

צרוב את הסרט על דיסק ותפעיל אותו דרך נגן הDVD שלך - תעדכן אם הבעיה קיימת גם במצב זה.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

בעיה עם אפל, הייתי בחנות שלהם בסנטר בתל אביב לפני שבוע והסתכלתי על הניידים שלהם, מדהים שלאף אחד מהם אין לא יציאת HDMI ולא כניסות USB 3.0, אבל מה? המחיר מרקיע שחקים. מחשב נייד של DELL או כל חברה אחרת הוא בעל חומרה חזקה יותר בחצי מחיר.

אם הייתה לך יציאת HDMI היית יכול להוציא אודיו ווידאו על אותו כבל ולא היית נתקל בבעיות האלו.

פורסם

אין מחשבי דל מקבילים עם חומרה חזקה יותר ובחצי מחיר.

המחשבים המקבילים של דל נמצאים במחירים כמעט זהים למקבוקים (תשווה XPS ולא ווסטרו ותקפיד גם על משקל ועובי) - במיוחד אחרי שאתה מוסיף לזה מערכת הפעלה.

לכל מחשבי אפל יש יציאת DISPLAY PORT שכוללת HDMI (למעשה זה כולל גם יציאת DATA שגורמת לUSB3 להיראות כמו בדיחה עצובה). היציאה גם עוברת משמעותית 1080P.

הכרטיס קול כמובן הוא 7.1 ערוצים ולא סטיראו.

א. עם איזה תוכנה אתה מנגן את הסרטים ? (VLC עושה עבודה די גרועה , למק הייתי מנסה XBMC עבור MKV).

ב. יש בSETTINGS של המק הגדרות של היציאת סאונד - כשאתה מחבר מהIMAC לHDMI למקרן - תעיף מבט איזה פורמט אודיו הוא מוציא (דגש כשאתה מחובר - כי ההגדרות משתנות לפי מה שמחובר באותו רגע).

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אכן אני משתמש ב-VLC להקרנת סרטי MKV (האמת להקרנת כל הסרטים).

אני עכשיו מוריד את ה-XBMC ואז נראה אם יש איזשהו שינוי.

ליביו, הרסיבר תומך ברשת, האם יש מצב שניתן לעשות בו שימוש של סטרימר כדי להקרין ככה סרטים ?....

שאלה אחרונה- איך אני יכול לצרוב את הסרטים האלה על דיסק? (מדובר בסרטים של 8GB לסרט וצפונה לכיוון 15-17GB).

עריכה****

ליביו אתה מלך, הורדתי את ה-XBMC והבעיה נפתרה, הקרנתי את הסרטים משם ומיד קיבלתי סראונד כמו שצריך, שמתי פרל הרבור בקטע של התקיפה של היפנים, הרעדתי את הבית!

:)

פורסם

וזה צריך ליהיות דרך אגב שיעור לכולנו.

לVLC יש זבל של קודקים , הן מבחינת תמונה והן מבחינת סאונד.

פשוט בגלל התמיכה שלהם בהכל ושהרוב רץ יחסית חלק על זה - אנשים משתמשים בזה.

כל עוד זה על מסך קטן עם 2 רמקולים מילא , לקולנוע ביתי - עדיף הקודאקים שבאים עם XBMC תמיד (גם על PC ד"א)

לגבי הרשת ב609 - הוא לא סטרימר. הוא מנגן מוזיקה וכל מני שירותי רדיו אינטרנט.

תן לכל דבר לעשות מה שהוא טוב בו - אתה רוצה סטרימר - קנה אחד טוב. בוקסי לדוגמא.

מזל טוב ואני שמח לשמוע שהשכנים יושנים רע :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...