Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פורסם ב YNET:

"בסדרת מבחני הריסוק האחרונה שערך ארגון הבטיחות האירופי, הוענקו לרנו פלואנס החשמלית, שתשווק בישראל על-ידי שי אגסי, ארבעה כוכבי בטיחות בלבד."

הכתבה המלאה כאן.

התוצאות באתר EURO NCAP כאן.

היות והפלואנס הרגילה מעולם לא נבחנה ע"י EURO NCAP, הציון של הפלואנס ZE הוא הדבר היחיד שניתן ללמוד ממנו על בטיחות המכונית. השאלה היא- כמה באמת ניתן ללמוד?

אלה העובדות כמו שאני מכיר אותן:

א. למיטב ידיעתי, החלק הקדמי של המכוניות אמור להיות דומה מאוד מלבד, אולי, צורת המנוע.

ב. הבעיה העיקרית שעלתה בריסוק הקדמי היא שהראש של הנהג פגע בהגה דרך כרית האויר (הוזכר גם בכתבה ב YNET).

ג. הפלואנס ZE שוקלת 1543 ק"ג לעומת 1277 של הפלואנס הרגילה (לפי ויקיפדיה. אם מישהו יכול לאשר את הנתון ממקור מוסמך יותר, אודה לו). למשקל הרכב יש השפעה על הביצועים בריסוק- את זה אני יודע בוודאות.

ד. למרות האמור בסעיף ג', תא הנוסעים נשאר שלם במבחן.

ועכשיו לשאלות:

בתור אדם שנוהג בפלואנס חלק גדול מהזמן (ואני בטוח שיש בפורום עוד כמה כמוני), מעניין אותי מאוד לדעת- מה ניתן להשליך על הבטיחות של הפלואנס הרגילה?

אם תא הנוסעים נשאר שלם במבחן הריסוק, האם להפחתה במשקל הרכב תהיה בכלל השפעה חיובית על התוצאה (במבחן הריסוק עצמו, בלי קשר לשאלה אם רכב כבד יותר הוא בטוח יותר)?

בנוסף, נראה לי שאפשר להניח במידה גבוהה של ודאות שהפלואנס הרגילה וה ZE משתמשות באותה כרית אויר. במידה ותיפתר הבעיה בכרית האויר, האם לדעתכם יצא ריקול, ואם כן, האם יכלול גם את הפלואנס הרגילות?

תודה מראש לעונים!

"ai motoare capul doare"

פורסם

"היות והפלואנס הרגילה מעולם לא נבחנה ע"י EURO NCAP "

כמו שנאמר בבית ספר- התשובה נמצאת בגוף השאלה.

עכשיו רק נשאר לשאול למה הפלואנס הרגילה מעולם לא נבחנה?:naughty: ולהגיע למסקנה המתבקשת שכנראה זה לא תחום ההצטיינות שלה.

נ.ב.- בזמן האחרון כל יום אני שומע עוד פיסת מידע שלא ממש מעודדת אותי לרוץ ולקנות את המכונית של אגסי...:|

עכשיו לתשובות:

1. בקשר למבחן ריסוק של הפלואנס הרגילה, צריך פה הרבה יותר מתחושת בטן, לצערי רק מבחן ריסוק אמיתי או לחילופין הדמיית מחשב חדישה תוכיח האם יש הבדל בתוצאות ריסוק בין שני דגמי הפלואנס.

2.בקשר ל-RECALL התשובה היא שלילית...ריסוק הראש דרך כרית האוויר בהגה אינה מחייבת RECALL אלה מורידה את דירוג הבטיחות בלבד. אותה בעיה קיימת ברכבים כגון SMART ואף פיאט 500 החדשה.

זמין 8)

פורסם

אפילו פחיות שימורים כמו הUP והCITIGO שלפחות על הנייר נראות כפחות בטיחותיות קיבלו 5 כוכבים.

לא בטיחות ולא אמינות, מה כבר לאגסי למכור?

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם
אפילו פחיות שימורים כמו הUP והCITIGO שלפחות על הנייר נראות כפחות בטיחותיות קיבלו 5 כוכבים.

לא בטיחות ולא אמינות, מה כבר לאגסי למכור?

סלח לי , אבל הקביעות שלך קצת ילדותיות, במיוחד על נושא האמינות כאשר הרכב עדין לא עלה על הכביש בצורה מסחרית, אבל אתה הגאון כבר יודע לקבוע.

אני מניח שרנו יעבדו על הרכב והוא יגיע לבדיקה חוזרת ושם יתוקן הציון.

רכב עם מאסת מצברים כל כך כבדה מאחור סביר להניש שצריך חיזוקים נוספים בשילדה \ גוף הרכב.

במקרה של תאונה עם UP אני מעדיף לשבת בפלואנס עם 4 כוכבים , נסה להבין לבד למה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

רכב עם מאסת מצברים כל כך כבדה מאחור סביר להניש שצריך חיזוקים נוספים בשילדה \ גוף הרכב.

.

זו, אגב, בדיוק הנקודה המעניינת. האם יתקעו בעת תאונה בגב הנוסעים? האם יזילו נוזלים לא בטיחותיים כשייפגעו? (ועוד לא דיברנו על הקרינה האלקטרו מגנטית שהם יוצרים, אבל נשאיר את זה בצד...)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לדעתי יש סיפור שמנסים להשתיק, הקרינה מהסוללות.

לפי תוכנית שראיתי בNG יש קרינה מטורפת מהסוללות במיוחד מאחורה במקביל לנהג (הנוסע האחורי השמאלי).

משום מה לא שמעתי כלל דיבור על קרינה כשזה נוגע לאגסי. מה פתאום הצליחו למצוא טכנולוגיה שמעלימה את כל הקרינה?

פורסם

כשהיה פה את האירוח של נציגי בטר פלייס, עלו השאלות האלה על הקרינה ונציג בטר פלייס הודיע שרמת הקרינה האלקטרומגנטית בפלואנס החשמלית היא נמוכה יותר מהרמה במכוניות בנזין. :roll: :roll:

V5

פורסם
גם על יונדאי גץ של תחילת ה2000 אמרו שהיא חסכונית...

+1

אני זוכר את זה...

אני גם זוכר שהרבה ציי רכב קנו את הגטס בהמונים, ואז אכלו את הכובע בתיאבון עם הרבה הרבה קטשופ וחשבון דלק עסיסי לקינוח. :lol:

זמין 8)

• תוכן חדש...