Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

יש חנות אינטרנטית שמתעסקת בשיווק ישיר של חלפים בסגנון הזה, שמה מיי-פרטס. באתר האינטרנט שלהם לא ראיתי משאבה כזאת אבל שווה לשלוח להם מייל (הכתובת מופיעה בקישור) ולשאול, כי יש להם המון חלקים שפשוט לא מעודכנים באתר.

פורסם

מצטרף לבקשה... גם לי הלכה משאבת דלק באלמרה פרפקט 2004 (1800 סמ"ק).

היכן שלא חיפשתי פשוט אין להשיג! לא חדשה, לא חליפית, ולא מפירוק!

בקרסו אומרים שהזמינו מחו"ל ואמור להגיע רק בסוף ינואר!

מבקש את עזרתכם חברים.

תודה מראש.

שי.

פורסם
גם אני בעל רכב מאותו סוג, כמה עולה המשאבה מקרסו?

וכמה ק"מ עבר שהיא כבר הלכה לעולמה?

המחיר בקרסו הוא בערך 2500 ש"ח.

הרכב שלי עבר 115,000 ק"מ והבעיה במשאבה היא שהמעטפת פלסטיק החיצונית סדוקה ונוזלת. המשאבה עצמה עדיין מתפקדת.

פורסם

אוקיי, אז הצלחתי להשיג משאבה חדשה חליפית, אצל אבי חלקי חילוף ברחוב המפוח 8 ברחובות (08-9366903).

את המחיר אני לא אומר מפני שחבר הפנה אותי ועשו לי הנחה בזכותו, אבל אני יכול לומר שזה הרבה יותר זול מקרסו כמובן...

מחר ירכיבו אותה במוסך. נקווה שהכל ילך טוב.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...